Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
ahojtee, nemáte niekto jemnú nápovedu aj pre hádanku v kníhkupectvach?
@anonym_9c77b9 Dufam, ze som dobre uhadla knihu ale ak ano, zameraj sa na vrany a kolko ich je vsetkych. Su to dve slova. 🙂
Dnes ľahké... Úžasná kniha a aj film z minulého roka s úžasným talianskym hercom a spevákom Michellom Morronom.. autorka má iniciály F.M.
Názov knihy je jedno slovo a používa sa na ženu, ktorá pomáha v domácnosti…
Pozor! Nie je to slovo odvodené od slova upratovať…
@anonym_e601e3 toto tu nepatri, prosim zmazte to. Davaju sa napovede a nie cele odpovede.
Dnes super easy kniha. Koncom 2025 sfilmovana. F.M. je veľmi úspešná autorka psychotrilerov. Toto je prvý diel trilógie. Hlavná hrdinka je mladá baba, ktorá vyšla z basy a nájde si prácu ako “upratovačka” alebo skôr dievča pre všetko v domácnosti bohatej rodiny, kde ale, ako postupne zistí, nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá… a tak vezme nápravu do vlastných rúk. Názov knihy je aj zamestnanie, ktoré robí.
@anonym_e601e3 nedávaj názov knihy, len indície
@kostkula ja fakt neviem nájsť tú knihu 🙈
@veronika33312 kniha má modrú obálku s tématikou starovekého ríma. . . Ale neni to mytológia. .je to jedna s novších knich sa mi zdá v tomto roku.
Kniha je z dvoch slov
1. Nie rovno ale trochu krivo
2. Budova na obrazku
Česká autorka K.L.
Kniha je z dvoch slov
2. Budova na obrazku
Česká autorka K.L.
@milos123456 ďakujem toto bolo dosť dobre povedané
Kniha je z dvoch slov
2. Budova na obrazku