icon

Ktoré romantické a pikantné knihy odporúčate?

Dnes o 10:52

Zdravím viete mi poradiť nejakú knihu podobnú ako je 365 dni alebo niečo take romantické aj take viac pikantnejšie ? Alebo o mafii

anonym_bc84a2
Dnes o 10:54

Tiha minulosti, knihy od Ana Huang, Michaela Brnkova seria Nekompromisni a Damiano, od Baja Dolce Habibi seria, Sara Mia Veliska Boss a ja, Prokurator a ja, Michaela Zamari Priznanie a Rozhodnutie, Mount Trilogy, Savage Trilogy, Rina Kent vsetky knihy ale je to uz vyssi level dark romance

patrike
Dnes o 11:03

Napis AI, podla specifikacie ti presne vyladi titul.

anonym_2a7ed2
Dnes o 11:25
@patrike

@patrike alebo jej rovno napíše celú knihu, kvalitovo by rozdiel nezbadala.

sili82
Dnes o 11:37

Jodie Ellen Malpas má dobré trilogie, najlepšia je Tento muž. Rina Kent, T.L.Swan aj Sylvia Dayová majú dobré viacdielne knihy. Ak chceš mafiu, tak Skye Waren má dobrú trilógiu Pešec, Vež, Jezdec, ďalej trilogia Mount, Autorky Marcy Jell a knihy Jazdci apokalypsy. Choď na stránku Martinusu, odfiltruj si beletriu - erotiku a tam si prečítaj obsah, recenzie.

anonym_bc84a2
Dnes o 13:15
@patrike

@patrike mne poradila neeyistujuci titul a nespocet krat opisala k jednej knihe uplne iny dej a ked som ju nasla knihu a rozklikla anotaciu tak uplne to bolo o inom. Jedine co AI naozaj nevie je pomoc s piesnani, filmami, serialmi, knihami pri tom neskutocne halucinuje