Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@ankaevka našťastie dom to nelustila, podľa prvého a som vedela že narazil vo vesmíre len asteroid.

Dnes super 🙂 inak netreba sa velmi zabavat s tymi bodmi, ja som to chcela postupne riesit, ale najprv som si to precitala, podstatne su max body 3,5,6,7, ale stacili mi aj len 6,7. Jedna sa o postavicku vpravo hore 🙂
niekto prosím napísať správnu odpoveď trápim sa s tým a stále nič už mám aj tu knihu mile........ ale postavu mi neberie žiadnu
@ankaevka asi ani nie chytak. Ked som si to vygooglila, tak som nasla stranku, kde boli vysledky zobrazene akoby v grafe a tam Marplova bola na poslednom mieste. Lenze potom som nasla inu stranku, kde boli rozpisane jednotlive turnaje a tam zo vsetkych turnajov najmenej % (15) ziskal Lannister. A potom to uz sedelo.
V Brightone žije Nick. Napisal knihu o chlpáčovi. Tam má meno podobné s jednou spisovateľkou.
tak dnešnú bez nápovedy pozrieť si knihy od cavea by som nedala, lúštila som text tej piesne, pozerala zoznamy spisovateľov, ktorí dostali nobelovu cenu ale k nej som sa dopracovala až po zapísaní správnej odpovede
na nicka cavea som prisla. Pozrela knihy. Na popis mi sedela jedna, co ma v popise spominaneho zajacika. Ale meno tam nevidim.
Ahojte priateľky, ako ste prišli na toho Nicka Cava? Ostatné sú dobré vodítka, ale v živote by mi nenapadlo, že je to dielo Nicka C.

@ankaevka Ahaaa, už chápem. To by mi nenapadlo, asi preto, že hudbu "nepočúvam" vďaka mojej hluchote :D
Ja som taká sprostá, na knihonauta som si nepočkala a teda Nick ma nenapadol a to je pre mňa top...a na konci je to aké jednoduché..

ja som dnešné postavičky proste tipla, podľa 3 postavičky bez toho aby riešila nápovedu :D