Martinus - Veľká knižná detektívka
Hrate novu hru od Martinusa https://www.martinus.sk/kniznadetektivka viete najst nazov prvej knihy?
Pomôcka : nehoda na bicykli, hlavný hrdina Nór, modrá knižka vydavateľstvo Ikar 😁😁
Napoveda, ktorá pomohla mne: vo fyzike je meno tohto pána veľmi známe v akustike - v skrátenej verzii - zvuk sa mení v závislosti od rýchlosti pohybu zdroja zvuku - napríklad keď prichádza vlak do vlakovej stanice 😅
No a meno tohto pána je odpoveďou na dnešnú hádanku 🙂
Dnes minutova zalezitost cez google..stacilo zadat hrdina ktory sa odstahoval do lesa
Ďakujem za pomoc -napovedu- a to.som do Googlu zadavala hocičo... Inak som zvedavá na toho knižného zlodeja kto to bude 😉😜
Tak o dnešnej knižke som ale vobec ani len nepočula nikdy.. pri ostatných sa mi marila aspoň zmienka 😀
@ankaevka tak ja som zadala aj muža aj chlapca aj hrdinu aj ze sa odsťahoval aj presťahoval aj odišiel do lesa ale teda nenaslo mi nič 😀🤷♀️
@aurorastone mne veľmi pomohlo napovedá od @lubo077 dat do Google nehoda na bicykli 🙂
@aurorastone no neviem co mas za vyhladavac ale cez pc hned hodilo knihu..skus odstahovat do lesa kniha
@ankaevka knihu síce už mám, ale skúsila som zadať "kniha kde sa hrdina odsťahoval do lesa" a hneď mi ju našlo (a to som na mobile😃)
@aurorastone
@ankaevka asi iné preferencie pri vyhľadávaní ma môj prehliadac 😂 ale mne pomohla fyzika, napoveda od @moniika268 to už bolo hneď jasné aj bez googlenia
@trema jéémine, ten film bol wau, včera som ho pozrela, tak krásne sfilmovaný, taký citlivý námet. krásny film
Ja som sice pouzila google ale rychlo som to nasla, zaujala ma jedna autorka a pri prezerani jej knih v martinuse uz to bolo jednoduche
Ja som sa chvíľu dnes trápila, stále mi to vyhadzovalo na Google odkazy na knihu hra o tróny, ale ta to nie je. Nakoniec mi to našlo podľa tej talianskej spisovateľky Eleny F.
Stačilo nahodiť do Google: príbeh o priateľstve dvoch dievčat. Našlo mi to hneď názov knihy.

@trema Na dnešnú myslím