Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Dnes je to umelo vytvorený človek, zložený z viacerých ludskych casti
@milos123456 toto mi pomohlo, ďakujem
Ahojte, opäť som a teším sa😊, dnešná hádanka zatiaľ ani ťuk😅...film mi nepomôže, aspoň niečo bližšie o knihe? Ďakujem
Dnes je to umelo vytvorený človek, zložený z viacerých ludskych casti
@arion92 Mne presne toto napadlo, že je to kniha o expedícii a s loďou uviazli.
@milos123456 Ďakujem za nápovedu. Film som nevidela, ale ani z knihy si to nepamätám. Takže by som dlho tápala.
Monštrum vytvorene doktorom, kt. sa volá tak ako monštrum a aj ako kniha. Plus nedavno bol aj animak o detskej verzii - postavicky Zošidlo.
Ako si na to prišiel podľa obrázku. Normálne mi zastal mozog.
@beeka vyskusal som asi 140 nazvov kriminalnych knih a jednu zobralo 😀😀
Štvrtý deň v týždni + miesto kam sa chodi zabávať + ludia co riešia zahady 😀
@milos123456 Super nápoveda a opäť ide o knihu spracovanú aj na Netflixe minulý rok.
@milos123456 Super nápoveda, videla som na Netflixe film, hviezdne obsadenie...Ďakujem..
@milos123456 ďakujem za super napovedu 😊
@milos123456 Super nápoveda, videla som na Netflixe film, hviezdne obsadenie...Ďakujem..
@miskasiska
@lucinkak
@maryska14 Nespamujte temu preboha
@milos123456 ďakujem veľmi mi to pomohlo
@miskasiska
@lucinkak
@maryska14 Nespamujte temu preboha
@anonym_1a470b Slušne som poďakovala ale to asi nemôžem však, dobre už nebudem vôbec sem písať..nevedela som
Vôbec netuším včera na prvý krát a dnes nič.
@renata681973 Netflix, Helen Mirren, Ben Kingsley, Pierce Brosnan
3-slovný názov knihy, prvé slovo je prídavné meno odvodené od štvrtého dňa v týždni
@renata681973 Netflix, Helen Mirren, Ben Kingsley, Pierce Brosnan
@anonym_585d4f Anooooo, už som si spomenula, veľké ďakujem. Možno niekto povie, že nápoveda je niekedy odpoveď, ale opak je pravdou aj tu treba sakra uvažovať.
kiezby som aj ostatne vedela tak rychlo ako tuto dnesnu 😀
@cialota bola som celá bez seba ze úplne ľahká hádanka 🤭. Ale neberie mi ?Viete mi poradiť?ďakujem
@cialota bola som celá bez seba ze úplne ľahká hádanka 🤭. Ale neberie mi ?Viete mi poradiť?ďakujem
@majuska515 ktorú?včera?či dnes?
@milos123456 Aj ja. Len som nevedela, či je založená nová diskusia pre tento rok, alebo sa pokračuje tu. P.S,: Moc ďakujem za skvelú nápovedu. Veľmi mi pomohla. Obrázok mi nepomohol vôbec :D Podľa obrázku by som tipovala nejakého snežného muža :D Ale taká kniha asi ani neexistuje :D

@lexi91 Ani mne by to nenapadlo. Film som nevidel, takže som sa pôvodne pohyboval v oblasti kníh, v ktorých boli lode uviaznuté v ľadových kryhách.
@arion92 a naco tym spamujes temu