Odporučte knihu o kognitívno behaviorálnej terapii
Vedel by niekto odporučiť knihu o kognitívno behaviorálnej terapií? Niečo o princípoch, cvičeniach a aplikácií na sebe? Celkom ma to začalo zaujímať. Niečo som pozeral na nete ale zaujímajú ma aj reálne skusenosti. Ďakujem
@dori2 chcel by som sa vediet lepsie naucit pracovat s myslienkami a emociami a pochopit ako to funguje a ako sa daju menit 🙂 preco rozmyslam ako rozmyslam... Ja viem asi vela toho chcem z jednej knihy 🙂
Mne minule prisla do rany reklama KBT pracovni kniha pro deti od Heather Davidsonovej. Podla mna to je mozno na zaciatok dobra volba - kupila som si ju, lebo si rada vselico citavam z oblasti psychologie, aj prepojene na deti... a je plna jednoduchych navodov ako rozoznat, co je uzkost a ako s nou pracovat. Naozaj sa mi paci a odporucila by som ju.
@jumama dakujem,kuknem. Aj mna bavia veci z psychologie a rad si citam o tom.
@martin8891 super, ja som tiež na ňu dostala tip niekde tu v diskusii a je skvelá. Autor ma urcite vyse 70, je to veľmi čulý, emeritny profesor na Stanforde, ale uverejňuje pravidelne videa na YouTube, ak by ta to viac zaujímalo.
@bobulka109 Tu: https://firstclass.cz/produkt/terapeuticka-knih... Na slovensku som nasla v eshopoch knihkupectvach len anglicku verziu a tu bola najlacnejsia ceska verzia.

@martin8891 zalezi co chces vediet- je to velmi siroka problematika… ja sim kbt terapeut a mam vela knih z tohto smeru, niektore si viem predstavit v laickom vyuziti, niektore vobec