Odporučte romantickú a erotickú knižnú sériu plnú zvratov
Ahojte 🙂 prosím poraďte nejakú naozaj pútavu knižnú sériu, ktorá bude aj romantická, aj dramatická, aj erotická, plná zvratov atd..jednoducho, ze budem chcieť zhltnúť všetky knihy v jeden den 🤣 pre porovnanie vyborna bola seria habibi ale taktiez konci sa to nami..dakujeeem
smsky Borisa Kollara, ked bali nactilete ...
smsky Borisa Kollara, ked bali nactilete ...
@anonym_d0d997 a ty si to čítala? Je to dobre? Alebo úchylne? 🙂
@anonym_autor Kámasútru si pozri.
@anonym_autor Ak vieš po anglicky, tak "Under the Oak tree".
@anonym_autor séria Milesov klub - T L Swan
Mne sa páčila séria twisted od Ana Huang
Seria Veterne mesto od Liz Tomford napr. alebo aj Elle Kennedy a Off Campus seria mna dost bavila aj ked je skor pre young adult.
@anonym_autor Kámasútru si pozri.
@anonym_57092d ty si pozri 😉
@anonym_2d4029
@anonym_9fcb61
@petamich
@anonym_72584c dakujem baby pozriem si každú 🙂
@anonym_72584c kráľovstvo hriechov si náhodou necitala?
@anonym_72584c kráľovstvo hriechov si náhodou necitala?
@anonym_autor nie, ale mám ju na Wish liste, dočítam haunting Adeline a chystám sa do nej pustiť.
Bridgerton sa asi neráta ako plný zvratov však?
@anonym_autor knižky od sherylin kenyon je ich veľa
@anonym_autor nie, ale mám ju na Wish liste, dočítam haunting Adeline a chystám sa do nej pustiť.
@anonym_72584c podľa popisu aj to kráľovstvo vyzerá zaujímavo..a ten twisted nieje taky pre pubertakov?
Bridgerton sa asi neráta ako plný zvratov však?
@anonym_3e82b8 pozriem sa na ňu, vďaka 🙂
@anonym_b40947 nepoznám takze neviem povedať
@anonym_72584c podľa popisu aj to kráľovstvo vyzerá zaujímavo..a ten twisted nieje taky pre pubertakov?
@anonym_autor neviem či by som to zrovna pubertiačke dala čítať 😂.. hlavné hrdinky sú mladšie, ale už dospelé ženy. V prvom dieli ešte študujú ak sa mi dobre marí. Každá kniha je príbeh jednej hlavnej hrdinky z partie kamaratiek a jej "osudovej lásky"
@anonym_autor neviem či by som to zrovna pubertiačke dala čítať 😂.. hlavné hrdinky sú mladšie, ale už dospelé ženy. V prvom dieli ešte študujú ak sa mi dobre marí. Každá kniha je príbeh jednej hlavnej hrdinky z partie kamaratiek a jej "osudovej lásky"
@anonym_72584c super to znie dobre..a nadväzujú na seba aspoň trochu? Lebo co som čítala popis tak mi to až tak neprišlo..
@anonym_72584c super to znie dobre..a nadväzujú na seba aspoň trochu? Lebo co som čítala popis tak mi to až tak neprišlo..
@anonym_autor nie je to úplne klasická séria, každá kniha má vlastný pár/ vlastný príbeh. Ale postavy a vzťahy a určité situácie sa naprieč knihami prelínajú. Napríklad už v prvej knihe aj keď len okrajovo sa kryštalizuje vzťah /príbeh druhej knihy..

Sputani cťou 😁