Pomôžte mi nájsť detskú knihu
Pred casom som videla v knihkupectve knihu, o ktorej som si povedala ze ju neskor kupim, lenze som uplne zabudla, ako sa volala. Bola to kniha pre deti (asi skor mensie) o tom, ze mamicka lubi dieta aj ked niekedy nie su spolu, ked je smutne tak si na nu moze spomenut a bolo tam myslim nieco so srdieckom, bud mu nakreslila alebo len nejako abstraktne spomenute srdiecko, na ktore ked si dieta pomysli alebo sa pozrie, tak vie ze mamicka ho lubi. No, vidite z popisu ze si vela nepamatam, ale bola to nadherne ilustrovana velmi mila knizka. Dokonca mam pocit ze tam vystupovali zvieratka, mozno zajkovia, neviem. Viete niekto, co by to mohlo byt? Chatgpt dal tipy, ale ani jeden netrafil, lepsie to opisat neviem, tak skusam ci nahodou…🙂 Dakujem.
Neviditeľné srdiečko (Patrice Karst)
Bozk vo dlani (Audrey Penn)
Budem ťa ľúbiť (Alicia Acosta)
Hádaj, ako veľmi ťa mám rád (Sam McBratney)
Vždy ťa budem ľúbiť (Robert Munsch)
nepomozm ti, ale dam ti radu, knihy si vzdy odfot
@anonym_4289ca fotim si uz niekolko rokov, len pri tejto som to nejako nedomyslela, este sme nemali syna 🙂
@anonym_4289ca fotim si uz niekolko rokov, len pri tejto som to nejako nedomyslela, este sme nemali syna 🙂
@anonym_autor Bozk vo dlani od Audrey Penn si kup aj ked to nie je ona.
Jedna z najkrajsich detskych knih ake som kedy citala.
Je tam medvedik myval ktory ide prvy krat do skolky. Aby sa nebal byt sam bez mamy, tak mu da bozk do dlane, ktory si odnesie zo sebou a ked mu bude smutno, staci aby si tu dlan otvoril, prilozil k tvari a bude to akoby ho bozkavala mama. No a potom syn da bozk do maminej dlane, aby ona nebola smutna ked bude bez neho.😍
@anonym_autor Bozk vo dlani od Audrey Penn si kup aj ked to nie je ona.
Jedna z najkrajsich detskych knih ake som kedy citala.
Je tam medvedik myval ktory ide prvy krat do skolky. Aby sa nebal byt sam bez mamy, tak mu da bozk do dlane, ktory si odnesie zo sebou a ked mu bude smutno, staci aby si tu dlan otvoril, prilozil k tvari a bude to akoby ho bozkavala mama. No a potom syn da bozk do maminej dlane, aby ona nebola smutna ked bude bez neho.😍
@andreatytler dakujem, myslim, ze toto je ona! 🙂 Len som teraz trochu zmatena, mas ju v slovencine? Lebo nikde neviem najst slovensku verziu, stale mi ukazuje len anglicku a tak rozmyslam ci to je naozaj ona, ja si pamatam ze to bolo v slovencine. Ale vraj v preklade neexistuje, tak nerozumiem 🤷♀️
@andreatytler dakujem, myslim, ze toto je ona! 🙂 Len som teraz trochu zmatena, mas ju v slovencine? Lebo nikde neviem najst slovensku verziu, stale mi ukazuje len anglicku a tak rozmyslam ci to je naozaj ona, ja si pamatam ze to bolo v slovencine. Ale vraj v preklade neexistuje, tak nerozumiem 🤷♀️
@anonym_autor Ja mam anglicku ale ja zijem v Kanade. Pozerala som slovensku verziu a tiez som nic nenasla.

nepomozm ti, ale dam ti radu, knihy si vzdy odfot