Poraďte jednoduché anglické knihy, ktoré zvládnem s úrovňou B1
Ahojte, chcela by som sa zlepšiť v angličtine a tak rozmýšľam nad nejakou jednoduchou anglickou knihou, ktorej budem rozumiet. Dovolím si tvrdiť že dobre rozumiem len teda ešte nie som na úplne plynulej úrovni. V škole som mala vždy dvojky. Vedeli by ste mi dať typ na takú nejakú knihu? Najlepšie nejaký pribeh alebo niečo jednoduche aj na pochopenie😁ďakujem
Existuju adaptované vydania klasických diel pre jednotlive úrovne https://www.martinus.sk/seria/cefr-level-b1
Ak trochu pogooglis, nájdeš aj zadarmo na stiahnutie do čítačky.
aj tu na konikovi je v bazari ponuka anglickych knih, nechcem robit reklamu, ale napr. @babatkoling ma aj jednoduche anglicke knihy vhodne pre deti, aj tak by sa dalo začať
Ahoj, odporucam precitat si knihu, kt si uz citala a zaujala Ta. Neries prejlad kazdeho slova, ale snaz sa pochopit myslienku. Mozes si vyhladat casto opakujuce sa slova, ale nie viac ako 5-10 za den, to Ta potom rychlo omrzi. Hlavne vydrzat. Drzim palce

Ahoj. Pozri si na YouTube Learn english through story. Sú to príbehy, akoby krátke knihy a máš výhodu ze sú tam titulky, ak nerozumieš plus výslovnosť.