Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
Dobre, dnes som rozmýšľala co by to mohlo byt, všetko mozne ma napadlo a ono toto?! A to som tam písala s neistotou, že isto to nebude ono, lebo je to moc jednoduche 😅😅
Bože, ja som tam najprv dávala tú ženskú postavu a nechápala som, prečo mi to neberie. Potom podľa tých pazúrov si hovorím, že skúsim aj keď to je nezmysel a zobralo to 🙈😅
My mame doma hafana, pazuriky, nufacik uz som bola v hre 🥰🐶 no zaujimave postavy maju kniznicu 😀
Dnes teda veľmi ľahké 😂 No nápoveda, nie je to hlavná postava od začiatku knižnej série, ale stane sa ňou ku koncu (🧝🏻♀️🗡️🦄)
@viktoria_nakahara no ja sa veru nechytam, napadla mi šípková Ruženka alebo iné klasické princezné, ale teda ráno si dám kávu a sa zamyslím znova 😂
No postava je tiež princezná, i keď nie z rozprávky. A prvá kniha výška v 1993 čiže až tak "moderné" to nie je. Minulý rok bol dosť populárny aj seriál podľa kníh na Netflixe
najprv som sa nechytala ani podla napovied ale uz mi to doslo 😃 fantasy seria, tiez mi najprv napadla sipova ruzenka..
@lexi91 ako "otca" má veľkého svalnatého chlapa, ktorý zabíja príšery za peniaze
@viktoria_nakahara ďakujem za radu ☺️to by ma nenapadlo 😂😂 hlavne že mám knihy doma a aj seriál som pozerala

Odpadla som fakt som najprv skúšala tých druhých ale ten pilník mi to potom vysvetlil :D