icon

MUDr. Annamária Homolyová

ivusha_pco
20. jún 2023

Pani doktorka má ambulanciu v Zdravcentre Senný trh v Komárne, špecializácia ORL - ušné, krčné, nosové. Boli ste u nej niekto s dieťaťom? Ďakujem za spätnú väzbu!

slaninapo
20. jún 2023

@ivusha_pco áno ja, všetko ok. Vysvetlila, pozrela, veľmi citlivo vysetrila, prihovarala sa, dokonca sme boli druhýkrát aj na kameru do nosa, pozerala mandlu a dcéra ani nepipla.Mala ma 4 roky.

ivusha_pco
autor
20. jún 2023

@slaninapo super, to ste ma potešili 🙂 v Bratislave sú veľmi dlhé čakacie doby, tak som syna objednala na tento piatok v Komárne, keďže aj tak ideme na víkend k svokrovcom

slaninapo
20. jún 2023

@ivusha_pco ináč moja recenzia je nedávna, boli sme tam na tu kameru cca 2 týždne dozadu. Ma tam aj mladú sestričku, aj ta sa dcére pekne prihovorila a merala jej uši ci počuje, obe sú také príjemné 🙂

ivusha_pco
autor
23. jún 2023

@slaninapo aj moja dnešná skúsenosť je výborná 😊 príjemná sestrička aj doktorka, všetko pekne vysvetlila, vyšetrenie fibroskopom sa snažila čo najviac spríjemniť, bodaj by všetci lekári boli takíto skvelí po ľudskej aj odbornej stránke

zanika1983
11. mar 2026
@ivusha_pco

@slaninapo aj moja dnešná skúsenosť je výborná 😊 príjemná sestrička aj doktorka, všetko pekne vysvetlila, vyšetrenie fibroskopom sa snažila čo najviac spríjemniť, bodaj by všetci lekári boli takíto skvelí po ľudskej aj odbornej stránke

@ivusha_pco dobrý deň, prosím vás vyšetrenie vám robili v lokálnej anestéze? A platili ste za výkon ? Dakujem

ivusha_pco
autor
11. mar 2026
@zanika1983

@ivusha_pco dobrý deň, prosím vás vyšetrenie vám robili v lokálnej anestéze? A platili ste za výkon ? Dakujem

@zanika1983 bolo to už pred 3 rokmi a myslím, že sa nič nedoplácalo a anestézia nebola potrebná, je to pár sekundové vyšetrenie