icon

Taxi služba, ktorá odvezie aj psa

olimuc
Včera o 19:45

Ahojte, mate overenu taxi sluzbu, ktora zoberie aj psa? Do kufra, je to vacsi pes. Dakujem

anonym_b2969c
Včera o 19:59

@olimuc bolt

anonym_48d317
Včera o 20:25

@olimuc
Do kufra asi nikdo🤪

olimuc
autor
Včera o 20:25
@anonym_b2969c

@olimuc bolt

@anonym_b2969c v Komarne Bolt nie je …

olimuc
autor
Včera o 20:26
@anonym_48d317

@olimuc
Do kufra asi nikdo🤪

@anonym_48d317 pes ma 45kg … na kolena si ho nedam

anonym_9957c9
Včera o 20:57
@olimuc

@anonym_48d317 pes ma 45kg … na kolena si ho nedam

@olimuc Však si zavolaj na taxislužu, povedz, že máš psa. Dispečing to vyhlási a kto bude chcieť, tak ťa zoberie. Nerozumiem, prečo píšeš na MK, keď to zistíš jedine u taxiskužby. To je tak ťažké zavolať dispečérovi?

anonym_9957c9
Včera o 20:58
@anonym_48d317

@olimuc
Do kufra asi nikdo🤪

@anonym_48d317 A prečo? V kombíku to je úplne normálne. Či kam by si ho mal dať? Ako spolujazdca?

olimuc
autor
Včera o 21:07
@anonym_9957c9

@olimuc Však si zavolaj na taxislužu, povedz, že máš psa. Dispečing to vyhlási a kto bude chcieť, tak ťa zoberie. Nerozumiem, prečo píšeš na MK, keď to zistíš jedine u taxiskužby. To je tak ťažké zavolať dispečérovi?

@anonym_9957c9 pretoze niekto uz mozno tak cestoval a podeli sa o skusenost. cestovat budem az zajtra poobede a ked mi da niekto tip, ze ma skusenost budem vdacna … a aby sa mi nestalo, ze budem na stanici stat ako blb, lebo nas nikto nebude chciet zobrat a pripadne planovat inak …nepytam sa preto, ze stojim niekde a neviem si obvolat taxisluzby ….

anonym_1bf15c
Včera o 21:37

Raz.pisal.jeden taxikar zazitok... telefonat ci vezme pana aj so psikom..ze jasne ked bude v taške tak neni problem.ked prisiel videl ako panko tlaci vlciaka do metro kabele.. preboha nechajte toho psa na pokoji dajte mu nahubok a podte ja si auto povysavam

olimuc
autor
Včera o 22:07
@anonym_1bf15c

Raz.pisal.jeden taxikar zazitok... telefonat ci vezme pana aj so psikom..ze jasne ked bude v taške tak neni problem.ked prisiel videl ako panko tlaci vlciaka do metro kabele.. preboha nechajte toho psa na pokoji dajte mu nahubok a podte ja si auto povysavam

@anonym_1bf15c myslim, ze aj v NY mozu zvierata len v taske do metra … bolo vela memes s ikea taskami

anonym_c6781b
Dnes o 06:40

Keď som potrebovala prepraviť zviera, tak som si dopredu obvolala taxisluzby. V jednej mi povedala, že nie, v druhej pozistovala u vodičov, či je niekto ochotný a volala mi späť. Mám len dobrú skúsenosť. Je to o človeku. Môžeš mu dať pri platení niečo navyše, na povysávanie 🙂 Mala som vždy deku, na ktorej pes bol, aby som si väčšinu chlpov zobrala so sebou

3009
Dnes o 07:15

Obvolaj taxislužby a potom si zober deku a môžeš s ním sedieť na zadnom sedadle. Ja som tak cestovávala.

anonym_bc9da4
Dnes o 09:04

@olimuc Syn pracuje v taxislužbe a prevoz psov je pomerne častý.Nie je povinný prijať objednávku so psom,ale má psov a mačky rád, neodmieta,len pre bezpečnosť všetkých vo vozidle je potrebné mať pre malé rasy prenosnú klietku a pre veľkých psov špeciálnu protišmykovu podložku, ktorá sa umiestňuje vzadu,kde má psík pohodlie a vďaka podložke sj bezpečie.Samozrejme,pri prevoze zvierat musí byť veľmi obozretný, rátať s komplikáciami nie len v doprave, ale aj vo vozidle