icon

Dá sa predať festivalový náramok na Grape?

14. aug 2026

Ahojte, ozvala sa mi jedna baba na inzerát, že zháňam lístok na festival Grape iba na sobotu. Ona mi volala, že ide iba v piatok a teda v sobotu by mi vedela dať svoj naramok. Myslite si, že sa to takto dá? Samozrejme, pred vstupom si vymeníme naramok a peniaze v hotovosti. Ide mi ale o to, či vedia na kontrole zistit, že dany naramok má niekto iný (nie je viazany na meno). Išli by ste do toho vy? Je tam možnosť nejakeho podvodu? Žiaľ, dnes sa mi nedá isť čiže jedine zajtra a za jeden deň mi je vela dať 149€ a preto sme sa dohodli na polovici. Pls akékoľvek rady, tipy mi pomôžu.

anonym_d8b070
14. aug 2026

Nemajú to ako zistiť.vsak to je lan látka,to nemá žiaden čip 🤦

autor
14. aug 2026
@anonym_d8b070

Nemajú to ako zistiť.vsak to je lan látka,to nemá žiaden čip 🤦

@anonym_d8b070 na tej latke je aj qr kod

zeldia
14. aug 2026

@anonym_autor je to ok občiansky kontrolovať či súhlasí s menom na lístku nebudú. Ak nejdu dvaja na jeden listok je to v poriadku.

anonym_6f409e
14. aug 2026

Len, aby fungoval, dnes sa falsuje snad vsetko

mandzula
14. aug 2026

Je tam vstup aj na jeden den ci len na dva? Ak len na dva, ok, ak na jeden, moze sa stat, ze jej zaplatis, zdrhne a ty mas smolu.

autor
14. aug 2026
@mandzula

Je tam vstup aj na jeden den ci len na dva? Ak len na dva, ok, ak na jeden, moze sa stat, ze jej zaplatis, zdrhne a ty mas smolu.

@mandzula je tam vstup na dva dni, ona je tam iba dnes, zajtra poobede odchadza a chce mi predat listok za polovicnu sumu.

mandzula
14. aug 2026
@anonym_autor

@mandzula je tam vstup na dva dni, ona je tam iba dnes, zajtra poobede odchadza a chce mi predat listok za polovicnu sumu.

@anonym_autor V tom pripade by to malo byt ok.

anonym_04ed05
14. aug 2026

ja som tak išla teraz na pohodu, baba ktorá išla v sobotu domov mi predala náramok, lebo ja som chcela ísť iba v sobotu 🙂 nikto to nekontroluje, je im jedno kto ma ten náramok na ruke, oklamať sa to nedá, pretože ak ta pri vstupe oskenujú, a podáš niekomu z areálu cez plot ten istý náramok, tak pri opätovnom skene by im napísalo že na tom istom naramku je niekto už v areáli 🙂 takže len preto skenujú