Kto ide na koncert Ariany Grande z Bratislavy?
Ahojte kupoval niekto listky na Arianu cez music tour alwbo zajazd? Poprípade je niekto kto ide na Arianu z Bratislavy ?
mne sa tá firma vôbec nepozdáva,hlavne preto,že ponúkajú lístky na BTS,ktoré boli vypredané behom pár sekúnd a nedajú sa nijako legálne kúpiť
mne sa tá firma vôbec nepozdáva,hlavne preto,že ponúkajú lístky na BTS,ktoré boli vypredané behom pár sekúnd a nedajú sa nijako legálne kúpiť
@anonym_dac52f a nie je to prvá nenápadná reklama, ktorá sa tu o nich zjavila...
@anonym_dac52f a nie je to prvá nenápadná reklama, ktorá sa tu o nich zjavila...
@anonym_7ce4ac nemyslím,že autorka robí reklamu
Nie nerobím reklamu . Arianu už vyše 10 rokov počúvam mám každú jej voňavku šaty z jej kolekcie či CD .Bohužiaľ na Sweetner tour do Prahy som ist nemohla kvôli povinnostiam ktoré bohužiaľ nemohli ist bokom doteraz to ľutujem a keď bola možnosť ísť na jej ďalšie turné ani som neváhala zaregistrovala som sa na predpredaj no lístok som ani ja ani mamina ani kolegyňa nechytila bohužiaľ a ani na oficiálnom predaji šanca nebola lístky sa objavili aj po predpredaji po pár hodinách na axs tiež sa mi chytit nepodarilo. Hľadám teda riešenie . Viagogo má možno listok lacnejší ale neviem či sa to oplatí a music tour to síce ma možno drahšie ale ak je to legit . Predtým ako vyhodím za zájazd vyše 800 eur sa chcem presvedčiť či sa to oplatí alebo či je lepšie kúpiť iba lístok poprípade či je tu niekto kto ide cez musoc tour a nejak sa spolu spojiť žiadnu reklamu robiť nechcem
@anonym_dac52f suhlasim. Ja som im aj pisala, ale oni tie listky realne este ani nemaju, takze nevedia ani presne kde by vam dali miesto. Ale par dievcat cez nich ide na BTS, tak som zvedava, ci napisu potom svoju skusenost. 🙂
@anonym_dac52f suhlasim. Ja som im aj pisala, ale oni tie listky realne este ani nemaju, takze nevedia ani presne kde by vam dali miesto. Ale par dievcat cez nich ide na BTS, tak som zvedava, ci napisu potom svoju skusenost. 🙂
@chanel_c oni nemajú reálne tie lístky?😂 Ale peniaze chcú😂
A kedy tie lístky akože budú mať?
Big Hit upozorňoval,že lístky sa predávajú jedine cez ofiko platformu a všetko ostatné je fejk.
@chanel_c oni nemajú reálne tie lístky?😂 Ale peniaze chcú😂
A kedy tie lístky akože budú mať?
Big Hit upozorňoval,že lístky sa predávajú jedine cez ofiko platformu a všetko ostatné je fejk.
@rozculena myslim ze ich nemaju, kedze este presne ani nevedia upresnit, kedy tie lustky poslu. 2 az 5 dni pred koncertom. Ked som sa pytala na miesta blizsie k podiu, odpisali, ze to preveria a pozru konkretne miesta. Takze uprimne, neviem, co si o tom mysliet.
@rozculena myslim ze ich nemaju, kedze este presne ani nevedia upresnit, kedy tie lustky poslu. 2 az 5 dni pred koncertom. Ked som sa pytala na miesta blizsie k podiu, odpisali, ze to preveria a pozru konkretne miesta. Takze uprimne, neviem, co si o tom mysliet.
@chanel_c jasné,že ich nemajú,len čakajú,kedy sa budú dať prepredávať cez Ticketportál a lístok za 120 bude mať cenu 800

Na vaham medzi AG a Shakira