icon

Môžeme ísť so psom na divadelný festival za siedmimi horami?

3. júl 2026

Ahojte, zajtra by som chcela ist na festival babkovych divadiel za siedmimi horami v Liptovskom Jane.., myslite, ze tam mozeme ist aj so psom? Je to na luke

anonym_835164
3. júl 2026

záleží aké je to plemeno
mala by si brať ohlad na ľudí čo sa boja určitých plemien oni nevedia či je nie je vycvičený a ako zareaguje na tvoje vrieskajúce dieta

anonym_e99a0e
Včera o 06:00

Preco vsade musite trepat psov??? Nechapem...

pillowtalk
Včera o 08:36
@anonym_e99a0e

Preco vsade musite trepat psov??? Nechapem...

@anonym_e99a0e lebo je to člen rodiny, ktory je socializovany a rad v spoločnosti. Ak moze zobrať psa na takúto akciu tak si moze urobiť s nim celodenný alebo aj viac denný výlet. Ak ho nechá doma tak musi ist len tam a naspäť alebo hľadať stráženie/venčenie na potrebný cas.

Pochopené?

anonym_4c659b
Včera o 10:28
@pillowtalk

@anonym_e99a0e lebo je to člen rodiny, ktory je socializovany a rad v spoločnosti. Ak moze zobrať psa na takúto akciu tak si moze urobiť s nim celodenný alebo aj viac denný výlet. Ak ho nechá doma tak musi ist len tam a naspäť alebo hľadať stráženie/venčenie na potrebný cas.

Pochopené?

@pillowtalk Ty si mozes dokonca aj mysliet ze si toho psa aj porodila ale to je len tvoj pocit,ostatnych to nezaujima a povazuju tvojho psa za zviera i ked ty si myslis ze to je tvoj potomok alebo clen rodiny.To zviera ale ! kludne bez teba vydzi aj mesiace pokial ma co zrat a pit,tak ho netahaj tam ,kde nepatri,skor ty sa psychicky zrutis ak psa nechas den bez dozoru. Chapes?

sense
Včera o 10:35

@anonym_autor skúsila by som napísať organizátorovi. Prípadne pozrieť na stránke podmienky

anonym_e99a0e
Včera o 13:42
@anonym_4c659b

@pillowtalk Ty si mozes dokonca aj mysliet ze si toho psa aj porodila ale to je len tvoj pocit,ostatnych to nezaujima a povazuju tvojho psa za zviera i ked ty si myslis ze to je tvoj potomok alebo clen rodiny.To zviera ale ! kludne bez teba vydzi aj mesiace pokial ma co zrat a pit,tak ho netahaj tam ,kde nepatri,skor ty sa psychicky zrutis ak psa nechas den bez dozoru. Chapes?

@anonym_4c659b presne toto je aj moj nazor. Osobne mam rada psov,ale brat ich ako clena rodiny nebodaj dalsie dieta. Trepat ho na dovolenky, podujatia no naco??

beronsche
Včera o 13:46
@anonym_e99a0e

@anonym_4c659b presne toto je aj moj nazor. Osobne mam rada psov,ale brat ich ako clena rodiny nebodaj dalsie dieta. Trepat ho na dovolenky, podujatia no naco??

@anonym_e99a0e s kde ich odporúčaš nechať? Samých doma?

anonym_4c659b
Včera o 14:20
@beronsche

@anonym_e99a0e s kde ich odporúčaš nechať? Samých doma?

@beronsche ale ved to nie je dieta,pes je zviera hadam sa jeden vecer sam doma nezblazni,osobne ale zastavam nazor ze nie pes sa zblazni ale majitelka psa by to psychicky neprezila.My normalne nechame psa aj tyzden dom a ideme na dovolenku ,o psa sa postara suseda,to je da mu zrat ,vodu a vyvenci.Predstav si ze pes to prezil uz druhy rok,tento bude treti.A hlavne neobtazujeme nasim psom okolie.

beronsche
Včera o 14:51
@anonym_4c659b

@beronsche ale ved to nie je dieta,pes je zviera hadam sa jeden vecer sam doma nezblazni,osobne ale zastavam nazor ze nie pes sa zblazni ale majitelka psa by to psychicky neprezila.My normalne nechame psa aj tyzden dom a ideme na dovolenku ,o psa sa postara suseda,to je da mu zrat ,vodu a vyvenci.Predstav si ze pes to prezil uz druhy rok,tento bude treti.A hlavne neobtazujeme nasim psom okolie.

@anonym_4c659b jasné, že to pes prežije...
Otázne je ako.
Nášho by som nikdy vonku samého týždeň nenechala, je zvyknutý na spoločnosť, osamote trpi - neuveríš aj také rasy sú.
A áno, ja by som to bez neho v pohode prežila. Na druhej strane, kúpili sme ho a s tým prichádza aj zodpovednosť. Nebudem sa jej zbavovať tak, že psa vysmarim von a raz denne mu niekto nasype granule...
To už potom naozaj radšej plyšového...
A okolie môže obťažovať len pes nevychovany, čo je tiež problém majiteľa, nie toho zvieraťa..

anonym_4c659b
Včera o 16:29
@beronsche

@anonym_4c659b jasné, že to pes prežije...
Otázne je ako.
Nášho by som nikdy vonku samého týždeň nenechala, je zvyknutý na spoločnosť, osamote trpi - neuveríš aj také rasy sú.
A áno, ja by som to bez neho v pohode prežila. Na druhej strane, kúpili sme ho a s tým prichádza aj zodpovednosť. Nebudem sa jej zbavovať tak, že psa vysmarim von a raz denne mu niekto nasype granule...
To už potom naozaj radšej plyšového...
A okolie môže obťažovať len pes nevychovany, čo je tiež problém majiteľa, nie toho zvieraťa..

@beronsche o tom pisem,kto si psa vychova ako psa neriesi potom divadla a dovolenky, kam pes vyslovene Nepatri!A kto si zo psa urobi dieta potom trpi viacej ako ten pes,ktoremu je to aj jedno.Bolo by ale mile kebyze sa staras takto zodpovedne aj o ine zvierata,ze?Namiesto toho radsej das ziozrat psovi a potom tu pises citlivo ako je hrozne nechat psa sameho,a v podstate na tom je lepsie ako to zviera kt len nedavno zozral,ze?Take pokrytecke az neviem ci sa mam z toho smiat alebo plakat.

beronsche
Včera o 17:31
@anonym_4c659b

@beronsche o tom pisem,kto si psa vychova ako psa neriesi potom divadla a dovolenky, kam pes vyslovene Nepatri!A kto si zo psa urobi dieta potom trpi viacej ako ten pes,ktoremu je to aj jedno.Bolo by ale mile kebyze sa staras takto zodpovedne aj o ine zvierata,ze?Namiesto toho radsej das ziozrat psovi a potom tu pises citlivo ako je hrozne nechat psa sameho,a v podstate na tom je lepsie ako to zviera kt len nedavno zozral,ze?Take pokrytecke az neviem ci sa mam z toho smiat alebo plakat.

@anonym_4c659b že čo prosím? Pletiies piate cez deviate...

O všetky zvieratá, ktore vlastnim, sa starám zodpovedne.
Ak sem pleties témy, o ktorých nie je reč, napr. testovanie na zvieratách, či chov na maso a pod., táto téma je veľmi komplexná a tu vo vlákne by znamenala úplne odbočenie.

No a napr. do divadla hádam nikto súdny žiadne zvieratá nenosí..
Dovoleniek je xy druhov, nie všade je pes problém.

Psa vychovavam ako psa, musí poslúchnuť na slovo, netolerujeme zabiehanie, otravovanie ľudí, žobranie jedla.
Na druhej strane, je to rasa vyšľachtena ako spoločník, nie je to zaháňac ovci, ani strážca na samote, takže nie, týždeň osamote by nebol ok, bolo by to pre neho utrpenie.
Ty by si zviera nemala mať žiadne, zjavne ti chyba schopnosť komplexného vyhodnotenia situácie..
Dúfam, ze aspoň toho psa nemáte v miniaturnom koterci či dokonca na reťazi...

pillowtalk
Včera o 18:36
@anonym_4c659b

@anonym_4c659b 🤣😂 ďakujem za tento prejav. Chápem. Amen