Oplatí sa ísť na koncert Elán?
Moja otázka išli by ste na koncert Elánu ?
Ešte su posledné lístky za 54,90 ako voľne sedenie. No není vyznačený rad ani stolička tak neviem či by sa dalo sedieť vedľa seba 2 ľudia keby sme išli. A není to moc drahé za takú cenu?
Manžel ma odhovára nech nevymýšľam aby som tam neišla.
@anonym_autor Ja by som nesla. Ale ked ich mas rada, tak samozrejme chod. Cena je v poriadku.
@anonym_autor volne sedenie znamena, ze si mozes sadnut kam chces, pozerala som ten elan a mas to rozdelene na sektory a v tom useku, na ktory si kupis listok si mozes sadnut kam chces. Ja chodim dost casto na koncerty a v mojich ociach 50 euro nie je az taka strasna suma, ale to je vzdy uhol pohladu, mna bolely listky 2 kusy, za 640 eur .Ak si ich chces pozriet isla by som a manzela by som nechala doma, toho evidentne nezaujmaju. Ono nie je otazka ci by sme si ich my chcely pozriet ale ci si ich chces ty pozriet ? Ak ano tak do toho.
Bola som na Eláne v Prahe v 2024...sklamanie, bez Patejdla čistá nuda. Od 2011 som absolvovala vela koncertov Elánu, vždy som odchadzala nabitá energiou, ale po Vašovej smrti Elán už nie je Elán ale tribute band...

Nešla by som na neho, je mi extrémne nesympatický a tým pádom by som si koncert ani neužila. Tie peniaze by som minula rozumnejšie