icon

[ENG] Rakúsko oznámilo balík pomoci vo výške 38 miliárd EUR na zabezpečenie pracovných miest a udržanie spoločností nad vodou. Od pondelka sa však ako novo nezamestnaných zaregistrovalo takmer 75 000 ľudí, mnohí z nich z odvetvia pohostinstva a služieb.

Modrý koník autor
22. mar 2020

Na tomto odkaze nájdete automatický preklad článku. Nie je dokonalý, ale určite pomôže zachytiť tému v článku podrobnejšie:
https://bit.ly/2UFK9cv

zuzanka.zuzu
22. mar 2020

ja som si myslela, že tu už 2 dni odkazmi na články spamuje nejaká hysterická užívateľka a to je pritom akcia priamo modrého koníka? 😲🙈

siera1990
22. mar 2020

@zuzanka.zuzu A čo je na tom hysterické? Veď len informujú. To už či to ty vezmeš hystericky, alebo ako informácie, čo sa deje vo svete, ako normálny človek, je len na tebe🙏

zuzanka.zuzu
22. mar 2020

@siera1990 hádam si vieme všetci otvoriť pravdu, ta3, reuters... netreba to spamovať na modrom koníku 🙄
a keďže témy sú len o korone, tak som predpokladala, že to sem v panike pridáva ako "anonym" nejaká hysterka. nevedela som, že je to "informačná kampaň" modrého koníka 👎

nicol_hreg
22. mar 2020

@zuzanka.zuzu tak keď je to v záložke KORONAVÍRUS, tak o čom tu majú byť správy? 😀 Ja to oceňujem, všetko na jednom mieste. Nechce sa mi brázdiť kvôli tomu celý internet.

zuzanka.zuzu
22. mar 2020

nevidela som, že je to v nejakej záložke. ja idem cez "kde sa diskutuje". mám notebook, nie mobil. takže pre mňa novinka, že je tu záložka koronavírus - v tom prípade sorry za môj predošlý výlev 😔 ale o to viac mi to príde streštené, už je toho plný internet 🙄 chápem témy "pôrod s rúškom" lebo sa to týka tehotenstva, ale že rakúsko pošle 38 miliard je na tejto stránke fakt zbytočné

nicol_hreg
23. mar 2020

@zuzanka.zuzu chápem tvoj postoj, ale je to vec názoru a "chuti" - podľa mňa je tu dosť žien, ktoré pracujú v rakúsku (v článku sa píše aj o strate zamestnania a pod.) takže je to pre ne zaujímavá info.