icon

Kostoľany nad Hornádom/Družstevná pri Hornáde - aké sú to lokality na bývanie?

11. jún 2023

Ahojte, zaujima ma, ak ste niekto z tychto dedin alebo blizkeho okolia, ako sa vam tam byva? Plusy/minusy? Dakujem 🙂

nikyy
11. jún 2023

Poznám ľudí aj z Družstevnej,aj z Kostolan aj zo Sokola a všetko super,sama keby som si mala vybrať,urcite by som premýšľala nad touto lokalitou🙂 jedine mínus sú tam asi ranné zápchy pri štadióne

elalala
11. jún 2023

Zila som tam 20 rokov a boli to krásne roky 🙂 pre mladú rodinu ako stvorené, fakt MŠ aj ZŠ, farnosť, obec...super komunita, super ľudia 🙂

autor
11. jún 2023

@nikyy @elalala Vau, tak to ste ma velmi potesili 🙂 Tiez sa mi ta oblast paci, priroda je nadherna a blizko do Ke.

elalala
11. jún 2023

aj spoje mate super, ci uz vlakové alebo autobusové

nikyy
11. jún 2023

Ja kebyže mám ísť do domu,určite si vyberiem tento smer🙂 momentálne bývame v byte v Ke,ale až raz budeme si vyberať.určite pôjdeme smer na družstevnú,sokol 🙂))

janinah
11. jún 2023

Mám v tej lokalite dom,ale som tam len občas cez víkendy,býva v ňom dcéra s rodinou a sú max.spokojní.Taká inteligentná dedina,pokoj a poriadok.

euka210
11. jún 2023

Dobre, je tam stavebny boom a prilev mladych rodin...svagrina je tam zbudovana...len strasne tvrdu vodu maju, co moje deti nechcu pit ked tam prideme, lebo my mame makku chutnu.

autor
11. jún 2023

@euka210 Ja som praveze pozerala ponuky a velmi tam nie je co kupit..cakala som, ze toho viac bude. A svagrina ma obecny vodovod ci vlastnu studnu?

autor
11. jún 2023

@janinah To rada citam ☺️

janinah
12. jún 2023

Písala som o Sokoli.

euka210
12. jún 2023

Maju studnu, v tej casti nie je vodovod, oni su nova ulica, same domy nove ci v stavebnej faze, cesta len hlina. Oproti maju druzstvo a pole...to sa mozno bude parcelovat a budu pozemky na predaj...tak sa mi zda ze cosi take sa suska.