Pleť po 40 – kam na kvalitnú kozmetiku v Košiciach?
Ahojte, potrebujem poradiť. Mám 40 a keď som bola mladá som ku kozmeticke nechodila. Bola som párkrát na trhanie obočia a pred 4 rokmi na laminaciu obočia. No teraz by som chcela ísť na nejaké ošetrenie a masáž, len nie s ultrazvukom a spachtľov, tu mám s občas si čistím pleť. Potrebujem niečo čo je vhodné pre mňa. Čo odporúčate? A ešte by ma zaujímalo kde majú fajn v KE prístup a vaše odporúčania. Ďakujem.
Ja mam super kozmeticku v PO a teraz otvorila salon aj v KE ..kukni na beauty_michaelaferko
@anonym_autor za mňa super Hermosa na furci. Chodím tam pravidelne. Pozri si ich fb stránku.
@mikitilik29 pozriem, je mi to cez celé mesto asi 15km bývam na opačnom konci.🫣 A prosím na akú cenu sa mám pripraviť?
Ja mam super kozmeticku v PO a teraz otvorila salon aj v KE ..kukni na beauty_michaelaferko
@alenamihal vďaka pozriem môžem sa spýtať na vo ku nej chodíš a za akú cenu? Kamarátka chodí na masáž a platí okolo 60e čo mi príde veľa za hodinku u kozmetičky
Lenže kamoška nie je z KE😁
@alenamihal vďaka pozriem môžem sa spýtať na vo ku nej chodíš a za akú cenu? Kamarátka chodí na masáž a platí okolo 60e čo mi príde veľa za hodinku u kozmetičky
@anonym_autor Ona ma rozne procedury..ja si davam zakaldnu za 70e ale tam je toho dost od cistenia az po hydrataciu atd.. moja plet je super na 2mes ..ja som max spokojna...mala som predtym jednu kozmeticku ale to bola slabota ,vela penazi za nic a hlavne som nevidela vysledok...Michaela dava cele srdce do toho a velmi ju to bavi a hlavne poradi...
@anonym_autor Ona ma rozne procedury..ja si davam zakaldnu za 70e ale tam je toho dost od cistenia az po hydrataciu atd.. moja plet je super na 2mes ..ja som max spokojna...mala som predtym jednu kozmeticku ale to bola slabota ,vela penazi za nic a hlavne som nevidela vysledok...Michaela dava cele srdce do toho a velmi ju to bavi a hlavne poradi...
@alenamihal fíha, a čo všetko to prosím robí a ako dlho tam si? Po čistení máš aj červenú pleť, lebo keď som chodila ešte čistiť pred 20 rokmi občas tak bolo to mechanicky a to dom vyzerala aj týždeň hrozne kým odpadli tie chrasticky...mala som pleť na ktorej boli podkožné milie a tie som si dala vyberať no a ihla a tlačenie že koniec...a chcela by som ísť aby som vyzerala dobre a čaká nás oslava tak preto sa pýtam aby som na nej vyzerala tip top 😊
@mikitilik29 pozriem, je mi to cez celé mesto asi 15km bývam na opačnom konci.🫣 A prosím na akú cenu sa mám pripraviť?
@anonym_autor https://booqme.sk/sk/rezervacia/hermosa
@anonym_autor https://booqme.sk/sk/rezervacia/hermosa
@mikitilik29 má prosím niečo ako komplet balíček, čistenie, peeling, masáž, úprava obočia, prípadne farbenie...nejaká kompletka na 1,5h?
@mikitilik29 má prosím niečo ako komplet balíček, čistenie, peeling, masáž, úprava obočia, prípadne farbenie...nejaká kompletka na 1,5h?
@anonym_autor pozri si ten link co som zdieľala, tam máš aj ceny a aj čas koľko to trvá. Keď chcem dve procedúry tak si objednám za sebou dve. Obočie úprava a farbenie ti urobí počas procedúry ktorú si zarezervujes, to nemusíš objednávať. Na tom linku máš aj pekne rozpísané všetky procedúry z čoho pozostávajú.

@anonym_autor za mňa super Hermosa na furci. Chodím tam pravidelne. Pozri si ich fb stránku.