icon

Aká je skúsenosť s operáciou haluxov v Šaci?

katika1811
29. jan 2025

Ahojte boli ste niektorá poslednú dobu na operácii Haluxov v Saci ? Kto vám to robil a aká bola cena prosim vás ?🙂

6myska
15. apr 2025

@vieramikloskova hned, ked sa zhodi pooperacna topanka. Ja som sa objednavala az vtedy, ked mi povedal, ze uz je mozna plna zataz, a cakacka ci v statnych, ci v sukromnych bola 6-8 tyzdnov. Veeelmi dlho, po 8 tyzdnoch som uz behala ako srnka. Ja som teda rehabilitovala sama doma podla videa, co mi poslal primar a potom som nasla uplne mega skvele video ceskeho fyzio a s tym to islo paradne

https://www.youtube.com/watch?v=bmAsbzo_h4shttps://www.youtube.com/watch?v=CrNd47ZkNy8
enya00
16. apr 2025

@6myska tie som uz pozerala ☺️ uz som sliedila vsetko mozne..ma ich urcite uzke, ma siroke nohy na tu topanku..bude musiet mat ine, ci chce ci nie ..a bolela velmi operacia?

vieramikloskova
17. apr 2025

@6myska ďakujem 😊 áno včera som volala ako dlho budem čakať na rehabka, odpoveď 2 mesiace 😁
Dnes je to 4 týžne po operácii, na druhy týždeň idem na rengen,asi už povie že plná záťaž bez pooperačné topánky.

vieramikloskova
25. apr 2025
@6myska

@vieramikloskova opuch zacne viditelne padat hned, ked zacnes intenzivne rehabilitovat. No rataj take 4 mesiace celkovo od operacie, kym spadne uplne, aspon u mna to tak bolo pri oboch nohach

@6myska ahoj 🥰 Ja som teraz 5 týžne po operácii. Kontrola bola tento týždeň,primár povedal že chodiť zaťažovať, barle a topánku preč 🙈 ale to dosť boli keď chodím,rehabka budu 2 týžne . Samozrejme že domá tiež cvičím ale je to bolestivé.

vieramikloskova
27. apr 2025
@6myska

@shima14 ja som termin riesila este v 2023, cize necakala som dlho. Na jednu nohu 3 mesiace a druhu 7 mesiacov od prvej operacie. Naraz mi nechcel urobit

@sili82 barle prvy tyzden. Pri prvej nohe som mala pooperacnu topanku 5,5 tyzdna a za 2-3 som mohla uplne bez bolesti ohnut nohu. Pri druhej nohe som mala pooperacnu 4 tyzdne a trvalo tak dalsie 4, kym som chodila bez problemov. Teda u mna tak 8 tyzdnov, kym to bolo uplne ok. Ked zhodis pooperacnu, obuvas svoje topanky a fungujes, lepsie ci horsie 🙂 Prva puchla viac, vela som ju musela mat vylozenu, pri druhej som po prvom tyzdni robila doma vsetko. Som este s malym doma, cize marodka sa ma netykala. Ak by som mala sedavu pracu, tak v principe hned viem pracovat, mozno prvy tyzden kvoli bolestiam vynechat, ale inak bez obmedzeni.

@6myska ahoj ja som 5 týžne po operácii, topánku už nemám ale bolestí sú teraz keď chodím, rehabka budú až o týžne, dúfam že to rozchodím aj cez bolestí ale ešte mam opuch.

6myska
28. apr 2025
@vieramikloskova

@6myska ahoj ja som 5 týžne po operácii, topánku už nemám ale bolestí sú teraz keď chodím, rehabka budú až o týžne, dúfam že to rozchodím aj cez bolestí ale ešte mam opuch.

@vieramikloskova ahoj, opuch bude padat ako budes intenzivne cvicit, chce to trpezlivost a vysledky budu viditelne 🙂 kam ides na rehabku, ze celkom skoro mas termin?

vieramikloskova
28. apr 2025
@6myska

@vieramikloskova ahoj, opuch bude padat ako budes intenzivne cvicit, chce to trpezlivost a vysledky budu viditelne 🙂 kam ides na rehabku, ze celkom skoro mas termin?

@6myska no ten termín 🙈 keď som sa bola objednať tak bolo povedané koncom júna 😬 Ťahanovce . Samozrejme že som sa nazlostila a povedala som že určite budú len cvičenia tak nebudem čakať 2 mesiace, tak potom ma objednala o týždeň.

6myska
28. apr 2025
@vieramikloskova

@6myska no ten termín 🙈 keď som sa bola objednať tak bolo povedané koncom júna 😬 Ťahanovce . Samozrejme že som sa nazlostila a povedala som že určite budú len cvičenia tak nebudem čakať 2 mesiace, tak potom ma objednala o týždeň.

@vieramikloskova 😀😀 to je parada 👌

vieramikloskova
6. máj 2025
@6myska

@vieramikloskova opuch zacne viditelne padat hned, ked zacnes intenzivne rehabilitovat. No rataj take 4 mesiace celkovo od operacie, kym spadne uplne, aspon u mna to tak bolo pri oboch nohach

@6myska ahoj prosím na rehabkach ste malý len cvičenie. Ja zajtra začínam som po operácii pomaly 7 týžne ale len cvičenie 🤷 a ja keď chodím tak mám bolesti.

sili82
6. máj 2025
@vieramikloskova

@6myska ahoj prosím na rehabkach ste malý len cvičenie. Ja zajtra začínam som po operácii pomaly 7 týžne ale len cvičenie 🤷 a ja keď chodím tak mám bolesti.

@vieramikloskova ahoj, prosím tá, pisala si, že ti to robili v lokálnej anestéze. To si nič necítila?

vieramikloskova
6. máj 2025
@sili82

@vieramikloskova ahoj, prosím tá, pisala si, že ti to robili v lokálnej anestéze. To si nič necítila?

@sili82 no poviem ti pravdu. Neviem či by som do toho šla ešte raz. Cítila som to asi 3 krát ma musel pichať počas operácii.

sili82
6. máj 2025
@vieramikloskova

@sili82 no poviem ti pravdu. Neviem či by som do toho šla ešte raz. Cítila som to asi 3 krát ma musel pichať počas operácii.

@vieramikloskova ufff, to tak bolelo? Ja idem iba odpilit trochu z kosti, 15 minútový zákrok, tak sa rozhodujem, či celková alebo lokálna anestéze.

vieramikloskova
6. máj 2025
@sili82

@vieramikloskova ufff, to tak bolelo? Ja idem iba odpilit trochu z kosti, 15 minútový zákrok, tak sa rozhodujem, či celková alebo lokálna anestéze.

@sili82 no ja som tiež bola prekvapená. Vedela som že keď to bude opichovať aby som to necítila že to bolí a veru bolelo to strašne ale ja som už potom bola vtom že cítiť nebudem ale bohužial ja som niekedy cítila preto musel ma dopichoval počas operácie.

vieramikloskova
6. máj 2025
@6myska

@vieramikloskova hned, ked sa zhodi pooperacna topanka. Ja som sa objednavala az vtedy, ked mi povedal, ze uz je mozna plna zataz, a cakacka ci v statnych, ci v sukromnych bola 6-8 tyzdnov. Veeelmi dlho, po 8 tyzdnoch som uz behala ako srnka. Ja som teda rehabilitovala sama doma podla videa, co mi poslal primar a potom som nasla uplne mega skvele video ceskeho fyzio a s tym to islo paradne

@6myska no keď číta že po 8 týždňoch ste behala tak rozmýšľam že ja štvrtok mám 7 a ešte len chodím ale z bolesťou a to tiež doma cvičím aspoň trošku. Neviem či tie bolesti majú alebo nemajú biť 🤷

6myska
6. máj 2025
@vieramikloskova

@vieramikloskova ahoj, ja som mala magnet 15 minut, laser a cvicenie. Cca 30-40 minut som tam zvykla byt. Zotavovanie je u kazdeho ine, ina noha, ina operacia. Mne klenbu nerobil, to je zrejme vacsi zasah ako "len" halux. A tym padom dlhsie trva, kym sa to da dokopy.

vieramikloskova
6. máj 2025
@6myska

@vieramikloskova ahoj, ja som mala magnet 15 minut, laser a cvicenie. Cca 30-40 minut som tam zvykla byt. Zotavovanie je u kazdeho ine, ina noha, ina operacia. Mne klenbu nerobil, to je zrejme vacsi zasah ako "len" halux. A tym padom dlhsie trva, kym sa to da dokopy.

@6myska magnet nemôžem ale laser mohla dať no uvidíme zatiaľ mám cvičenie. Ďakujem krásne ☺️

jankha
21. sep 2025
@vieramikloskova

@6myska magnet nemôžem ale laser mohla dať no uvidíme zatiaľ mám cvičenie. Ďakujem krásne ☺️

@6myska
@vieramikloskova prosím Vás , po tej rehabke, resp.v priebehu nej ste nemali podráždenú nohu. Ja som po operácii 3 mesiace. Doposiaľ zostavovanie prebiehalo v pohode. Ešte ma však čakajú 2 rehabky( to iste mám čo Vy), ale noha ma začala veľmi bolieť, miesto operácie mám jemne začervenané a štípe ma tam. Mám trochu strach. Prikladám ľad, tak uvidím. Vopred ďakujem za reakciu.

vieramikloskova
22. sep 2025
@jankha

@6myska
@vieramikloskova prosím Vás , po tej rehabke, resp.v priebehu nej ste nemali podráždenú nohu. Ja som po operácii 3 mesiace. Doposiaľ zostavovanie prebiehalo v pohode. Ešte ma však čakajú 2 rehabky( to iste mám čo Vy), ale noha ma začala veľmi bolieť, miesto operácie mám jemne začervenané a štípe ma tam. Mám trochu strach. Prikladám ľad, tak uvidím. Vopred ďakujem za reakciu.

@jankha ahoj, ja som mala 2 krát rehabka ale len cvičenie nič viac lebo nemôžem mať ani elektro ani magnet,tak u mňa to bude na dlhšie. Opuch mám stále a mne robil aj klenbu. Bolesť mám prí chôdzi a to ma bolí veľký prst samozrejmé že ked prídem z práce mám bolesti horšie lebo som 9h.na nohách a to som išla po 4 mesiacoch do práce. Verím že keď spadne Opuch bude dobré.

olsan
22. sep 2025
@6myska

V septembri som bola u primara MUDr. Totkovica, operacia cez vikend 450 €, 10 € izba, potom su poplatky pri konzultacii 50 €, rtg 2 € a pooperacna topanka 60 €

@6myska Dnes mi písali, že cena za operáciu haluxov na oboch nohách v Šaci bude 1800 €. Nie je to veľa? Šli by ste ?

vieramikloskova
23. sep 2025
@olsan

@6myska Dnes mi písali, že cena za operáciu haluxov na oboch nohách v Šaci bude 1800 €. Nie je to veľa? Šli by ste ?

@olsan už je to veľa 😁 pred rokom bolo 450 za jednú nohu keď som mu písala po roku dali na 600e viac by som nedala. 1800e je už veľa za obé nohy.

6myska
23. sep 2025
@olsan

@olsan paani moji, to uz nevedia co pytat 😱 ci by som isla, neviem povedat, kedze uz to mam za sebou...asi by to zaviselo od viacerych faktorov

vieramikloskova
23. sep 2025
@6myska

@olsan paani moji, to uz nevedia co pytat 😱 ci by som isla, neviem povedat, kedze uz to mam za sebou...asi by to zaviselo od viacerych faktorov

@6myska u nás v Košiciach robia zdarma v novej nemocnici 👍bol kolega čakal 6 mesiace

6myska
23. sep 2025
@vieramikloskova

@6myska u nás v Košiciach robia zdarma v novej nemocnici 👍bol kolega čakal 6 mesiace

@vieramikloskova ale zrejme klasickym rezom cez pol chodidla, nie?

vieramikloskova
23. sep 2025
@6myska

@vieramikloskova ale zrejme klasickym rezom cez pol chodidla, nie?

@6myska áno ale keď som pozerala tu nohu ma to pekné,teraz išiel operovať druhú, nechal si pauzu rok.

alaina123
23. sep 2025
@olsan

@olsan ja som bola na konzultácii vcera u pána doktora a povedal mi cenu 1200e za jednu nohu. Nerozumiem od čoho potom závisí cena. 2400e za obe nohy je uz pre mňa veľmi veľa.

vieramikloskova
23. sep 2025
@alaina123

@olsan ja som bola na konzultácii vcera u pána doktora a povedal mi cenu 1200e za jednu nohu. Nerozumiem od čoho potom závisí cena. 2400e za obe nohy je uz pre mňa veľmi veľa.

@alaina123 🙈 to je choré

vieramikloskova
23. sep 2025
@alaina123

@alaina123 samozrejmé že veľa 🙈

olise69
Autor odpoveď zmazal
olise69
23. sep 2025
@alaina123

@alaina123 na stránke majú cenník platný od 1.9.2025

zuzyx
29. sep 2025

Dobrý deň,ja som bola dnes u pána doktora Totkoviča a povedal mi, že jeden halux =1200€, že to žiaľ zerazuv septembri zvýšili,s tým, že si môžem JA sama povedať,kedy chcem operovať, kľudne aj pozajtra. Ale že pd januára by to mohlo byť relatívne lacnejšie, že dúfajú, že ceny pôjdu nižšie. Tak tiež neviem, čo robiť, či ísť do toho alebo čakať .