icon

Aká je skúsenosť s operáciou haluxov v Šaci?

katika1811
29. jan 2025

Ahojte boli ste niektorá poslednú dobu na operácii Haluxov v Saci ? Kto vám to robil a aká bola cena prosim vás ?🙂

Strana
z5
petrakopecka
2. dec 2025
@bubu37

Kamarátka ide zajtra na operaciu,abdominoplastika a na súkromnej klinike jej odporúčali užívať homeopatiká arnica montana 9 ch
https://www.vpl.sk/files/file/XXXIII prezentaci...

@bubu37 prosim Vas nemyslite vazne ze este v dnesnej dobe sa najdu ludia co sa nechali oklamat podvodom homeopatika - ak pouzivate internet alebo chat gpt, tak sa prosim opytajte na otazku ci su homeopatika podvod a precitajte si odpoved prosim. A najlepsie spravite ak to nabuduce nebudete hovorit verejne ak si nechcete spravit hanbu.

bubu37
4. dec 2025
@petrakopecka

@bubu37 prosim Vas nemyslite vazne ze este v dnesnej dobe sa najdu ludia co sa nechali oklamat podvodom homeopatika - ak pouzivate internet alebo chat gpt, tak sa prosim opytajte na otazku ci su homeopatika podvod a precitajte si odpoved prosim. A najlepsie spravite ak to nabuduce nebudete hovorit verejne ak si nechcete spravit hanbu.

@petrakopecka nerobím si hanbu...predstavte ze mam dvojčatá,užívala som pocas kojenia homeopatiká a moje deti boli najedene a spokojné😊
Vy tomu nemusíte veriť.....a nemusím ja veriť gpt😅

bubu37
4. dec 2025
@zuzyx

@bubu37 dobrý večer, ubolene🙂, ale dá sa to zvládnuť. Samotná operácia bola na 1*, rýchla a úplne bez bolestí, nič som necítila. Kontrolu som mala hneď na druhý deň (buď idete k nemu alebo niektoré ženy si dohodli kontrolu u svojho ortopéda, keď boli zďaleka). Tam mi ranu skontroloval a previazal znovu. Budúcu stredu idem na kontrolu. Dúfam, že bolesti čím skôr prejdú.

@zuzyx ďakujem za odpoveď😊

@zuzyx ďakujem za odpoveď😊no hádam tie bolesti ustúpia čím skôr. Aj ľadujete? Mne vravel ze operácia v sobotu a kontrola v stredu.

zuzyx
5. dec 2025
@bubu37

@zuzyx ďakujem za odpoveď😊

@zuzyx ďakujem za odpoveď😊no hádam tie bolesti ustúpia čím skôr. Aj ľadujete? Mne vravel ze operácia v sobotu a kontrola v stredu.

@bubu37 ale isto,dnes je to už zase lepšie a lepšie. A áno, kúpila som si v lekárni také vrecko, ktoré sa dáva do mrazničky,je to úplne super. Držím palce,bude určite dobre.🙂

bubu37
Včera o 07:24
@zuzyx

@bubu37 ale isto,dnes je to už zase lepšie a lepšie. A áno, kúpila som si v lekárni také vrecko, ktoré sa dáva do mrazničky,je to úplne super. Držím palce,bude určite dobre.🙂

@zuzyx ďakujem

Strana
z5