Aká je skúsenosť s operáciou haluxov v Šaci?
Ahojte boli ste niektorá poslednú dobu na operácii Haluxov v Saci ? Kto vám to robil a aká bola cena prosim vás ?🙂
@bubu37 prosim Vas nemyslite vazne ze este v dnesnej dobe sa najdu ludia co sa nechali oklamat podvodom homeopatika - ak pouzivate internet alebo chat gpt, tak sa prosim opytajte na otazku ci su homeopatika podvod a precitajte si odpoved prosim. A najlepsie spravite ak to nabuduce nebudete hovorit verejne ak si nechcete spravit hanbu.
@petrakopecka nerobím si hanbu...predstavte ze mam dvojčatá,užívala som pocas kojenia homeopatiká a moje deti boli najedene a spokojné😊
Vy tomu nemusíte veriť.....a nemusím ja veriť gpt😅
@bubu37 dobrý večer, ubolene🙂, ale dá sa to zvládnuť. Samotná operácia bola na 1*, rýchla a úplne bez bolestí, nič som necítila. Kontrolu som mala hneď na druhý deň (buď idete k nemu alebo niektoré ženy si dohodli kontrolu u svojho ortopéda, keď boli zďaleka). Tam mi ranu skontroloval a previazal znovu. Budúcu stredu idem na kontrolu. Dúfam, že bolesti čím skôr prejdú.
@bubu37 ale isto,dnes je to už zase lepšie a lepšie. A áno, kúpila som si v lekárni také vrecko, ktoré sa dáva do mrazničky,je to úplne super. Držím palce,bude určite dobre.🙂
@vieramikloskova hned, ked sa zhodi pooperacna topanka. Ja som sa objednavala az vtedy, ked mi povedal, ze uz je mozna plna zataz, a cakacka ci v statnych, ci v sukromnych bola 6-8 tyzdnov. Veeelmi dlho, po 8 tyzdnoch som uz behala ako srnka. Ja som teda rehabilitovala sama doma podla videa, co mi poslal primar a potom som nasla uplne mega skvele video ceskeho fyzio a s tym to islo paradne
@6myska dobry den, aj mne pan primar poslal video, ale nerozumiem..mam si to odtejpovat, zacvicit a zatejpovat alebo mozem prst cvicit, aj ked je zatejpovany? Ako ste to robili vy? Dakujeeeem
@6myska dobry den, aj mne pan primar poslal video, ale nerozumiem..mam si to odtejpovat, zacvicit a zatejpovat alebo mozem prst cvicit, aj ked je zatejpovany? Ako ste to robili vy? Dakujeeeem
@avellin dobry den, cvicit kludne s tejpami. Ja som cvicila viackrat za den a tejpy som davala dole kazde 3-4 dni
@6myska ďakujem 😊 áno včera som volala ako dlho budem čakať na rehabka, odpoveď 2 mesiace 😁
Dnes je to 4 týžne po operácii, na druhy týždeň idem na rengen,asi už povie že plná záťaž bez pooperačné topánky.
@vieramikloskova
@vieramikloskova ahoj na kontrole po 4 tyzdnoch ti davali dole tejpy alebo sa robil iba rtg?
@vieramikloskova
@vieramikloskova ahoj na kontrole po 4 tyzdnoch ti davali dole tejpy alebo sa robil iba rtg?
@cecilka1981 kolko krát som prišla robil rtg.dal dole tejpy a zase tejpoval. Tejpy som mala asi 7 týždne
@cecilka1981 kolko krát som prišla robil rtg.dal dole tejpy a zase tejpoval. Tejpy som mala asi 7 týždne
@vieramikloskova mama mia 🤦♀️ uz teraz ma oblieva pot ked si predstavim ze mi dava dole tejpy a nalozi nove. A topanka sla dole po 5 tyzdnoch?
@vieramikloskova mama mia 🤦♀️ uz teraz ma oblieva pot ked si predstavim ze mi dava dole tejpy a nalozi nove. A topanka sla dole po 5 tyzdnoch?
@cecilka1981 no neviem,tak sa mi zdá, že každému niečo iné hovorí 🙈😃 ja som bola na operácii 30.11., hneď na druhý deň som mala kontrolu,kde mi nohu previazali, ďalšia kontrola s RTG bola 10.12.,kedy mi vybral štichy a dal tejpy,s tým, že o dva týždne som mala dať dole topánku a nohu zaťažovať. Tejpovať mám do 10.1. Kontrolu už žiadnu,len teraz po sviatkoch som mu mala napísať mail,ako sa mám. To je všetko.
@cecilka1981 no neviem,tak sa mi zdá, že každému niečo iné hovorí 🙈😃 ja som bola na operácii 30.11., hneď na druhý deň som mala kontrolu,kde mi nohu previazali, ďalšia kontrola s RTG bola 10.12.,kedy mi vybral štichy a dal tejpy,s tým, že o dva týždne som mala dať dole topánku a nohu zaťažovať. Tejpovať mám do 10.1. Kontrolu už žiadnu,len teraz po sviatkoch som mu mala napísať mail,ako sa mám. To je všetko.
@zuzyx on komunikuje prostrednictvom mailu. Na ambulancii nie je cas, ma ambulanciu len v pondelok. Na maily odpoveda dost rychlo. Ak mate akekolvek nejasnosti napiste mu.
@zuzyx ja som z Košíc tak som chodila často na kontrolu nebol problém. Operoval aj klenbu tak každý ma iné problémy. Ja som 10 mesiace po operácii a stále mám bolestí keď ju dlho zaťažím.
@zuzyx aj ja som to mala podobne 🙂 operacia 30.11., tejpovanie a vyberanie stehov 15.12, ale ja tejpovat musim 6 tyzdnov. Uz chodim do prace v normalnych topankach (ale nohu zmestim len do bezeckej tenisky :D ) a este mi to casto opucha. Poradil mi doplnok Bromelain. Idem si akurat hladat rehabilitacie v BA. Drzim vsetkm palce, nech sa nam to co najrychlepsie vylieci 🙂)
@6myska Dnes mi písali, že cena za operáciu haluxov na oboch nohách v Šaci bude 1800 €. Nie je to veľa? Šli by ste ?
@xenolina no je to dosť, ale keď treba tak treba nech bude všetko OK ja stále mám bolestí
@xenolina no je to dosť, ale keď treba tak treba nech bude všetko OK ja stále mám bolestí
@vieramikloskova a čo Vám povedal,je to normálne, že po takom čase máte bolesti?
@vieramikloskova a čo Vám povedal,je to normálne, že po takom čase máte bolesti?
@zuzyx no.ano povedal že niekdy to trvá aj rok,7 mesiace som mala opuch na nohe. Zlepšuje sa ale pomalý. Keby som ju tak nezatazovala tak by to bolo OK ale ja som 9 h.na nohách v práci .
@zuzyx no.ano povedal že niekdy to trvá aj rok,7 mesiace som mala opuch na nohe. Zlepšuje sa ale pomalý. Keby som ju tak nezatazovala tak by to bolo OK ale ja som 9 h.na nohách v práci .
@vieramikloskova fuuu, veď to, keď človek je nonstop na nohách,aj tá liečba sa predlžuje. Tak držím palce, aby sa Vám to dalo poriadne do poriadku.🙂
Prosím vás ha idem na operáciu 24.1. Tiež mi napísal, že 1200e zda sa mi to veľa lebo som od Považské Bystrice. Bola som aj na ortopédia v Žiline a tam mi lekár povedal, že on by si to neinvazivne nedal operovať. Prosím kde sa tam dá ubytovať v blízkosti nemocnice. Vdaka
Prosím vás ha idem na operáciu 24.1. Tiež mi napísal, že 1200e zda sa mi to veľa lebo som od Považské Bystrice. Bola som aj na ortopédia v Žiline a tam mi lekár povedal, že on by si to neinvazivne nedal operovať. Prosím kde sa tam dá ubytovať v blízkosti nemocnice. Vdaka
@katka19275 ja som od Púchova, takže chápem 😃 a cena stále rovnaká,mne hovoril v septembri, že po Novom roku to možno pôjde nižšie,tak zatiaľ stále 1200€. Ja som spokojná s operáciou. Mňa operoval v nedeľu, šla som na penzión a v pondelok hneď kontrola a domov. Ubytovanie som si našla najlacnejšie na bookingu, nehľadala som nič extra, keďže sme sa ubytovali nejak o šiestej večer a hneď ráno po šiestej sme šli preč.
@katka19275 ja som od Púchova, takže chápem 😃 a cena stále rovnaká,mne hovoril v septembri, že po Novom roku to možno pôjde nižšie,tak zatiaľ stále 1200€. Ja som spokojná s operáciou. Mňa operoval v nedeľu, šla som na penzión a v pondelok hneď kontrola a domov. Ubytovanie som si našla najlacnejšie na bookingu, nehľadala som nič extra, keďže sme sa ubytovali nejak o šiestej večer a hneď ráno po šiestej sme šli preč.
@zuzyx mne písal,že v novom roku to môže ísť na 3000 €
@zuzyx mne písal,že v novom roku to môže ísť na 3000 €
@olise69 to nemyslíte vážne toto🙈 ja som si s ním písala začiatkom septembra, vtedy to stálo 600€ za jednu nohu,koncom septembra mi povedal na osobnej konzultácii, že cena šla na 1200€, pretože 600€ ide Ficovi a zo600€ musí vyplatiť tím 🤣,ale že ak chcem počkať, možno v januári by to mohlo ísť cenovo dole.
@katka19275 mňa operoval MUDr.Ševčík mini invazívne v celkovej anestézie a poviem vám, že ja mám veľmi nízky prah bolesti, ale prežila som to silné v pohode. Ináč by som nešla po tejto skúsenosti. Mne to robil za 600€, pretože som mala skorší termín. Maminu operoval 20.10.2025 a vypýtal si 300€, pretože netrvala na skoršom termíne.
@katka19275 mňa operoval MUDr.Ševčík mini invazívne v celkovej anestézie a poviem vám, že ja mám veľmi nízky prah bolesti, ale prežila som to silné v pohode. Ináč by som nešla po tejto skúsenosti. Mne to robil za 600€, pretože som mala skorší termín. Maminu operoval 20.10.2025 a vypýtal si 300€, pretože netrvala na skoršom termíne.
@jankha mimochodom rekonvalescencia je o čosi rýchlejšia
@jankha ja som mala cenu dohodnutú a sľúbenú 600€, pred operáciou mail, že to bude za 1200 €..Na druhu nohu som mala termín v roku 2026, a keďže sa dohodnuté ceny menia podivne, a dostala som mailovú informáciu, že v r. 2026 to môže byť 3000€, tak som operácie zrušila. Nedodrziavanie cien, ktoré boli potvrdené cca 9 mesiacov, mi nepríde koser.
@jankha ja som mala cenu dohodnutú a sľúbenú 600€, pred operáciou mail, že to bude za 1200 €..Na druhu nohu som mala termín v roku 2026, a keďže sa dohodnuté ceny menia podivne, a dostala som mailovú informáciu, že v r. 2026 to môže byť 3000€, tak som operácie zrušila. Nedodrziavanie cien, ktoré boli potvrdené cca 9 mesiacov, mi nepríde koser.
@olise69 tak to je poriadne svi..stvo. Nechápem,ako sa toto môže robiť, keď je niečo dohodnuté a potom Vám povedia inak, obzvlášť, keď je to poriadny finančný rozdiel.
@zuzyx kedy vás prosím operoval a robil to Dr. Totkovič?
@zuzyx kedy vás prosím operoval a robil to Dr. Totkovič?
@katka19275 mne 30.11.v nedeľu 🙂

Kamarátka ide zajtra na operaciu,abdominoplastika a na súkromnej klinike jej odporúčali užívať homeopatiká arnica montana 9 ch
https://www.vpl.sk/files/file/XXXIII prezentaci...
@bubu37 prosim Vas nemyslite vazne ze este v dnesnej dobe sa najdu ludia co sa nechali oklamat podvodom homeopatika - ak pouzivate internet alebo chat gpt, tak sa prosim opytajte na otazku ci su homeopatika podvod a precitajte si odpoved prosim. A najlepsie spravite ak to nabuduce nebudete hovorit verejne ak si nechcete spravit hanbu.