Aká je skúsenosť s operáciou haluxov v Šaci?
Ahojte boli ste niektorá poslednú dobu na operácii Haluxov v Saci ? Kto vám to robil a aká bola cena prosim vás ?🙂
@adaurbanova rtg koncom mája a uvidi sa ďalší postup
@bubu37 co sa stalo? Komplikácia?
@adaurbanova dobrý deň, ako ste spokojna s operáciou, už máme nohu funkčnú? Môžem Vám zavolať? Vdaka
@katka19275 zatiaľ som nebola, stále vaham
@katka19275 zdravím. Ja som veľmi spokojná.uz ani neviem že mám operovanú nohu😊ešte je trochu taká,akoby hrubšia,ale už obujem aj staré tenisky. Môžte zajtra kľudne zavolať
@adaurbanova pošlite mi číslo.t. na mail l.kuckova@gmail.com moc ďakujem
Dobrý deň utorok ma Dr. Totkovic operoval a od včera večera mam bolesti v tej nohe je to normálne?
@olsan ja som bola na konzultácii vcera u pána doktora a povedal mi cenu 1200e za jednu nohu. Nerozumiem od čoho potom závisí cena. 2400e za obe nohy je uz pre mňa veľmi veľa.
@alaina123 áno presne . Aj mne tak napísal sumu. 1200 eur za jednu nohu. To aj pre mňa je veľmi veľa. A v tom nie je zahrnuté ani predoperačné ani tie topánky... to by vyšlo cez 2500 eur urcite.
Dobrý deň utorok ma Dr. Totkovic operoval a od včera večera mam bolesti v tej nohe je to normálne?
@katka19275 samozrejmé že máte bolestí, preto máte lieky 🤷 ste po operácii 2 deň
chcem sa spýtať Dr. Totkovič mi kázal plne zaťažovať nohu som 4 týždne po operácii, len neviem či už mám chodiť bez topánky a barle. Vďaka
chcem sa spýtať Dr. Totkovič mi kázal plne zaťažovať nohu som 4 týždne po operácii, len neviem či už mám chodiť bez topánky a barle. Vďaka
@katka19275 no áno, keď tak povedal 🤷
Ja som malá plnú záťaž až neskôr a to bolo asi 7 týždeň.
@katka19275 z vlastnej skúsenosti....dajte si urobiť rtg...ja som po 5 týždňoch nemala zrastené kosti a plne som zaťažovala nohy ....rehabilitácie...

@adaurbanova dobrý deň, ako ste spokojna s operáciou, už máme nohu funkčnú? Môžem Vám zavolať? Vdaka
@katka19275 zdravím. Ja som veľmi spokojná.uz ani neviem že mám operovanú nohu😊ešte je trochu taká,akoby hrubšia,ale už obujem aj staré tenisky. Môžte zajtra kľudne zavolať