icon

Aká je Stredná zdravotnícka škola Moyzesova v Košiciach?

miroslavamazikova
2. jún 2026

Ahojte, chcela som sa vás opýtať na Strednú zdravotnícku školu Moyzesovu v KE, kto má s ňou skúsenosti... je tá škola dobrá? Aký je tam prístup ku žiakom? Pretože som počula že je to tam dosť prísne a striktné. Kto má akékoľvek skúsenosti s touto školou tak prosím o odpoveď🙏

lucianak
2. jún 2026

@miroslavamazikova ja som tam studovala, ale uz daaavno. Koncila som 2006. Vtedy to bolo okej. Podla mna ako vsade, niektory ucitel benevolentnejsi, iny zasa prisny. Teraz tam maju uz aj dalsie odbory, cize viac moznosti je.

anonym_0da836
3. jún 2026

@miroslavamazikova tak sorry ale sestricku co mala v skole lazo plazo a nic sa neucila na oddeleniach a v nemocniciach nepotrebujeme !

miroslavamazikova
autor
3. jún 2026
@anonym_0da836

@miroslavamazikova tak sorry ale sestricku co mala v skole lazo plazo a nic sa neucila na oddeleniach a v nemocniciach nepotrebujeme !

@anonym_0da836 Za prve, ja nejdem za sestricku, a za druhe, nenarážala som na učenie. Nevadí mi sa viac ucit, a nevadí mi keď bude ťažké učivo. Narážala som ma to ako sa žiačky v škole môžu obliekať a nosiť účesy a podobne. Lebo niektoré školy nedovolia dievčatám ani rozpustené vlasy.

anonym_0da836
3. jún 2026
@miroslavamazikova

@anonym_0da836 Za prve, ja nejdem za sestricku, a za druhe, nenarážala som na učenie. Nevadí mi sa viac ucit, a nevadí mi keď bude ťažké učivo. Narážala som ma to ako sa žiačky v škole môžu obliekať a nosiť účesy a podobne. Lebo niektoré školy nedovolia dievčatám ani rozpustené vlasy.

@miroslavamazikova tak s holym pupkom sa do skoly nechodi
A na tych par hodin si spravis cop alebo drdol, boze neodpadne ti ruka predsa

miroslavamazikova
autor
3. jún 2026
@anonym_0da836

@miroslavamazikova tak s holym pupkom sa do skoly nechodi
A na tych par hodin si spravis cop alebo drdol, boze neodpadne ti ruka predsa

@anonym_0da836 Ja som sa pekne opýtala či tam sú striktné pravidlá, nepýtala som sa na tvoj názor, takže keď máš potrebu sa tu presadzovať a zhadzovať druhých tak odíď a nepíš sem. Tvoja odpoveď bola úplne odveci.

anonym_0da836
3. jún 2026
@miroslavamazikova

@anonym_0da836 Ja som sa pekne opýtala či tam sú striktné pravidlá, nepýtala som sa na tvoj názor, takže keď máš potrebu sa tu presadzovať a zhadzovať druhých tak odíď a nepíš sem. Tvoja odpoveď bola úplne odveci.

@miroslavamazikova je upone v poriadku moja odppved

alexia33
3. jún 2026

@miroslavamazikova a ktorý odbor máš na mysli?

anonym_f9159b
10. jún 2026

Chodi tam dcera. Zalezi od odboru. Ano, maju pravidla. Ziadne dlhe nechty, velke vystrihy, v labaku vlasy zopnute do gumicky, rukavice.
Profesori - ucitelia su prisni, 5 lietaju raz dva, ziaci aj prepadaju, kto nema splneny pocet hodin, doraba to cez leto.
Je to dobra a vyberova skola, len kus narocna. Ale, kto sa prisposobi, vsetko zvladne.

miroslavamazikova
autor
10. jún 2026
@alexia33

@miroslavamazikova a ktorý odbor máš na mysli?

@alexia33 Farmaceutický laborant