icon

Aké máte skúsenosti s Mudr. Gabrielou Lazárovou?

8. júl 2026

Poznáte niekto? Je v pohode? Vyšetrí poctivo a pošle tam kam treba ? Viac neuro uz ma odmietlo kvoli kapacite.

lydka84
9. júl 2026

Ja velmi dobru. Velmi empaticka, vypocuje, poposiela na potrebne vysetrenia. Bola som v rpku 2023 u nej a koncom mesiaca mam termin opat

autor
9. júl 2026
@lydka84

Ja velmi dobru. Velmi empaticka, vypocuje, poposiela na potrebne vysetrenia. Bola som v rpku 2023 u nej a koncom mesiaca mam termin opat

@lydka84 ďakujem, po mojej skúsenosti so šafčakom čo ani nevstal od stola uz sa bojim ze mi nikto nepomôže

anonym_5c4f26
9. júl 2026

Skus v Šaci mudr Hrehorovsku 🩷 je zlata ľudská a odborníčka. Vysvetli všetko. Pozerali sme spolu rtg každú kosť mi ukázala vysvetlila všetko som videla mohla som sa pýtať čokoľvek. Pomohla mi neskutočne

katusskaa
31. júl 2026

chodim k dr Lazarovej roky a chcem ju zmenit, ano, poposiela ma po vysetreniach ale necakaj ze bude napr pozerat snimky - stale len na zaklade nalezu, popisu. zalezi aky mas problem. na mna je taka spomalenejsia, ano pokecame ale nie je to neurolog typu vysetri poriadne, na lehatku napr. tak ma vysetrila len raz, na zaciatku uplne. je pravda, ze nepredpisuje zbytocne lieky a to ani nechcem, len jednoducho mne sa zda, ze nie je lekar ktory bude hladat pricinu tazkosti,