Aké sú recenzie na škôlku Ipeľská?

28. aug 2026

Zdravím, potrebovala by som reálne skúsenosti s touto škôlkou. Na Google recenziách sú posledné dosť zlé hodnotenia, aj keď bez vysvetlenia, na druhej strane je to vraj vyhľadávaná škôlka v Košiciach. Hlavne by ma zaujímal prístup učiteliek.

anonym_0d5310

Učiteľky v pohode, riaditeľka tiež zlatá, kuchárky vraj výborne podľa syna 😀
Všetko sa dalo vydiskutovať, opýtať, mailom/telefónom
Do škôlky netrebalo nič nosiť, len pyžamo a papuče
Neviem čo vás ešte zaujíma také. Dcéru tiež tam plánujem dávať o rok

@anonym_0d5310 môžem sa opýtať aj na mená učiteliek, ktoré ste mali vy, môžte mi poslať súkromnú správu prosim

anonym_b27b8b
28. aug 2026

@michellina29 ako sa da na google najst recenzia?

anonym_3bb110
29. aug 2026

@michellina29 my mame práveže z nášho okolia na túto skolku len výborne recenzie. Naše dieta ide teraz do škôlky, takze mame veľa kamarátov rovesníkov a všetci mali túto skolku ako 1.prioritu, resp kvoli tomu ze niektorým a bohužiaľ i nam bola Hronska bližšie, tak sme deti prihlásili sem ako c.1, no stále mi je ľúto ze nepôjde maly na Ipelsku. Boli sme na DOD v oboch škôlkach a ludsky sa nam zdala Ipelska lepsia, priestory síce boli nevymalovane, pôsobili horsie (toto leto ale mali nieco vynovovat no riaditeľka na DOD este nevedela povedať, co to bude), komunikácia škôlky je za mna neporovnatelna s Hronskou - ci maily, alebo web skolky, odtiaľ mi od apríla riaditeľka doposiaľ na mail neodpovedala. Taktiez zameranie na zdravu stravu, ovocie a zeleninu + pestry program na Ipelskej su za mna velke plusy. Mne príde, ze Ipelska su srdciari viac ako Hronska. No mam 2susedy, ktore majú deti na Hronskej a nestazuju sa.
Este doplním, ze poznáme i rodiny, ktore majú Hronsku bližšie a deti dávali na Ipelsku.
Ja by som na Google recenzie tak nedala, lebo stále to je tak, ze najviac je "pocut" tych, ktorí su s niečím nespokojní a tak recenzie nemusia byť uplne vypovedajuce realitu.

autor
29. aug 2026