Ako dlho ste čakali na termín očkovania v Košiciach?
Dobrý deň, mám otázku , ako dlho ste čakali na termin na očkovanie proti Covid 19 v Košiciach? Ďakujem
@erika2111989 môžeš sa prihlásiť cez korona.gov alebo aj cez VUC ako náhradník. Cez VUC termín za 4 dní. Včera som prihlasovala takto dcéru. Zatiaľ čakáme, jej spolužiak dostal termín hneď
@erika2111989 4 hodiny... registrovala som sa aj na nczi aj na ockovanieksk.sk a prave z toho druhého portalu mi tak rychlo pridelili termin 🙂
@erika2111989 Pred dvoma týždňami, cez koronagov, vek 31 rokov, zaregistrovala som sa o jednu minútu! mi prišiel email s termínom o 2 dni. Dala som všetky okresy v rámci mesta. Na Pfizer
@erika2111989 24.5. večer som sa registrovala, behom 10 min. prišla potvrdzujúca sms, ďalšiu minútu prišla sms aj s termínom a miestom očkovania, termín bol na 26.5. Registrovala som sa cez nczi.
Ako náhradník som čakala pár dní, kým mi prišiel termín...ale to som už po 2.dávke

@erika2111989 ja som cakala cca 3 tyzdne 😊 davala som so este ma začiatku ked zrusili Astru..zalezi aj od veku, ak patríte medzi rizikovu skupina tak podla mna budete mat termín aj skor 😊