Ako dlho trvá nájsť prácu v Košiciach?
Pekný večer,
po xy rokoch budem meniť prácu, je tu nejaká slečna, alebo pani, ktorá si v poslednej dobe hľadala prácu, ako dlho trvalo kým si našla adekvátnu prácu po povedzme 8-10 rokoch v administratívnej činnosti (referentka) , žiadna výroba, nie predavačka, upratovačka.
Zatiaľ nepanikárim, ale keď vidím aké mizerné platy ponúkajú na východe mam malé obavy, ďakujem 🙂
ja som odisla z prace, kde som mala nieco vyse 1000 e hrube, natrapila som sa a nic z toho a ked pozeram profesiu, jedine iteckari maju adekvatne platy
@anonym_autor presne, ale to sme zas pri tom, ze ako pisem-nic tu nie je. Ved tu nie su firmy tak ako v ba… vsetky korporaty su tam. Tam ked otvorim profesiu, tak este som mohla vyberat. Tu nic nove za roky rokuce nepribudlo, kde by brali ludi.. a kde by mal clovek aj nejake vyhliadky na karierny rast, nie len dostat robotu nech nejak zaplatim seky…

ja som odisla z prace, kde som mala nieco vyse 1000 e hrube, natrapila som sa a nic z toho a ked pozeram profesiu, jedine iteckari maju adekvatne platy