Ako funguje ambulancia MUDr. Baranovej na Mlynskej?
Ahojte, neviete mi niekto povedať ako to chodí v ambulancii vseobecneho lekára MUDr Diany Baranovej na Mlynskej? Naposledy má vyšetroval lekar. Prečo tam nie je lekárka resp. striedajú sa?? Nedávno som si k nim preniesla kartu a ostala som prekvapená. Počula som na pani doktorku veľa pozitivneho a mala dobré recenzie, tak ja len či ju niekedy vôbec stretnem v ambulancii...Ďakujem.
Nie už sa nestriedaju mám pocit že pani dr berie už len "prominentných "pacientov a "tých obyčajných"ma na starosti ten pán doktor čo no koment naozaj ... Preto od nej po dlhých rokoch odchádzam..... Ona sedí vedľa v ambulancii a berie si len "svojich " a dr berie ostatných .... Ani nedala vedieť že nás bude ošetrovať iný dr... A ten doktor to je iná kapitola.... Po Tom čo som mu povedala že kašlem vyše pol roka nonstop denno denne ako tuberak a pritom som v živote nefajčila mi povedal že ...."viete treba si dať zázvorový čaj a vylezat to".... Potom som bola zas a katastrofa ja mám pocit akoby na to ani nemal školu fakt. Také dáva rady ako staré babky na trhu. Neprofesionálny je maximálne nejaví záujem o pacienta.... V marci mám ísť na preventívku ale to už tam nebudem pretože od nich odchádzam je to katastrofa
@zanka777 super, takže môžem meniť o polroka opäť...išla som k nej s vedomím že fakt budem pri precíznej a svedomitej lekárke (konečne po zlej skúsenosti s predošlou) a podľa toho čo píšete tak asi z kaluže do blata...
Odisla som od nej po rokoch cez kovid keď bola tehotná, mne to tam už bolo aj trápne 🙂 nechceli mi poslať ani kartu k novej lekarke riešila som to až cez poisťovňu to už islo hladko.
@zanka777 ja tam tiež chodím už dlhé roky a po kovide tam už Baranova veľmi neordinuje. Chodím len keď som dosť chorá.Teraz v januári som bola s brutál kašľom. Ten mladý doktor ma počúval, a že to na zápal pľúc vyzerá. Hneď mi zmeral saturaciu, sestrička zobrala crp, nabrali krv na všelijaké kultivácie, na rontgen poslali a aj s antibiotikami domov. Takže ja som spokojná. Keď sa niečo deje, tak mi prišiel doktor zodpovedný, vecný a OK. Inak sa volá MUDr. Franko Richard, lebo na žiadanke na rontgen mal svoju pečiatku. Minulý rok tam bola aj Baranova a brala podľa poradia, tým štýlom, že " kto je na rade?" Ona berie za radom, ale málokedy tam je, má malé decko, tak je to pochopiteľné. Sestričky veľmi milé. Za mňa OK, odporúčam, vôbec to nie je také strašné 👍
@rejka7 som rada že máš takú skúsenosť ale ja kašlem nonstop viac ako pol roka.... Nezobral mi ani krv..len crp teraz naposledy čo som mala chrípku ale to som bola fakt mimo.... Lebo keď som tam išla s tým dlhodobým kašľom tak mi povedal že je také obdobie že každý kašle ...hoci som mu povedala že ja každé ráno kašlem a celý deň a aj vykasliavam hlieny pričom som v živote nemala cigaretu v ústach úplne akoby nevnímal čo mu hovorím a stále len že mám piť zázvorový čaj a keď mi nebude lepšie mám prísť atď ...... Potom som aj prišla a zas rovnaký prístup.... Ja neviem teda.
@zanka777 no, keď ti povedal, že máš prísť keď nebude lepšie, tak by som tam naklusala, s tým, že pán doktor, pijem litre zazvoroveho čaju, riadim sa Vašimi radami a furt kašlem jak tuberak. Ja som takto chodila ešte počas vysokoškolského štúdia s boľavým hrdlom ku starej doktorke Guzaninovej do Novej nemocnice a ona stále len Šalviový čaj pite, až som sa nasr...a a jej povedala "joj toľko čaju pijem a hrdlo bolí". Dala mi vytery porobiť a dačo som mala v krku, streptokoka, dala mi antibiotiká a prešlo mi to krásne. Ten Franko ordinuje rýchlo, vecne, je ešte mladý, tak treba sa kus posťažovať a bude to 👍. Inak, vieš, doktori chcú veľa pacientov za čo najmenej času vybaviť, tak rýchlo robia. Ja som ich už veľa vystriedala a zdá sa mi že škoda energie ich stále meniť, všetci sú zhruba rovnakí 😁. Mne ten Franko príde celkom OK.

Striedajú sa, neviem či sú ko konkrétne dní kedy tam je doktorka a kedy doktor 🤔