Ako nájsť psychológa v Košiciach cez poisťovňu?
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejakého psychológa pre dospelého z Košíc, cez poisťovňu? Hľadali sme cez stránku Union, ale skúsim aj tu, na prípadnú referenciu.
Ďakujem.
skús jakubovú, na poštovej
@biba_18 nie tu nie, to som práve nechcela - sú traja ľudia, ktorých nechcem - Jakubovová, Zeľo, Lukáčová.
to sa snažím nájsť aj ja, ale nikto v KE nemá dobré recenzie ...
to sa snažím nájsť aj ja, ale nikto v KE nemá dobré recenzie ...
@anonym_df5075 nikto nemôže vyhovovať každému, to je jasné
tak potom obe skúste krafčíkovú, tá by mala byť v novej nemocnici, nie som si ale istá
problem je, ze dobrych je malo...a dobrych a zadarmo je este menej...tak si klienti svojich strazia, lebo cim viac klientov, tym zriedkavejsi termin, zial
skuste Lenku demkovu, hoci sa plati...ale ked clovek chce, naskrabe niekde
tak potom obe skúste krafčíkovú, tá by mala byť v novej nemocnici, nie som si ale istá
@biba_18 uz pracuje?pred.rokom mala este vypnuty mibil kedze som k nej chodila a z jedneho dna vypadla a uz som sa k nej nedostala
@biba_18 uz pracuje?pred.rokom mala este vypnuty mibil kedze som k nej chodila a z jedneho dna vypadla a uz som sa k nej nedostala
@zuzkaa1991 chodila si do novej nemocnice? neviem, len viem že tam bola..
@zuzkaa1991 chodila si do novej nemocnice? neviem, len viem že tam bola..
@biba_18 ano v roku 2023 ci 2024 minuly rok som bola tehu skúšala som opat a stale vypnura v juni 2024 som mala ísť zrusila mi termin ze musi ist ale mesiac predtym bola chora uz dlhsie nieco spominala ohladom hrdla hlasiviek a uz som neskúšala odvtedy volat kedze som sa bala ci náhodou opat neschytam poporodnu depku ale zatial.ok....
Preto ma.zaujima ci pracuje uz ci azda ma iný kontakt....skusala som aj volat na pevnú a Tiez nic
@biba_18 ano v roku 2023 ci 2024 minuly rok som bola tehu skúšala som opat a stale vypnura v juni 2024 som mala ísť zrusila mi termin ze musi ist ale mesiac predtym bola chora uz dlhsie nieco spominala ohladom hrdla hlasiviek a uz som neskúšala odvtedy volat kedze som sa bala ci náhodou opat neschytam poporodnu depku ale zatial.ok....
Preto ma.zaujima ci pracuje uz ci azda ma iný kontakt....skusala som aj volat na pevnú a Tiez nic
@zuzkaa1991 to je škoda. lebo ona bola fajn…
@biba_18 nie tu nie, to som práve nechcela - sú traja ľudia, ktorých nechcem - Jakubovová, Zeľo, Lukáčová.
@anonym_autor so Zelom mas skusenost? Ja som k nemu kedysi chodila
@zuzkaa1991 to je škoda. lebo ona bola fajn…
@biba_18 ano bola dala ma dokopy bez liekov aj ked len polroka som k nej chodila

skús jakubovú, na poštovej