icon

Ako postupovať, keď si chcem zazmluvnit pôrodníka na Rastislavovej?

anissa123
22. jan 2022

Zdravím môžte mi poradiť?

jjanulienka
22. jan 2022

Musíš ísť za ním on ti dá tlačivo, ktoré vyplnis🤷🏽‍♀️

anissa123
autor
22. jan 2022

@jjanulienka ďakujem vy ste v ktorom tt šla? Ja len že som na začiatku ale chcem sa informovať 😊 či môžem ísť skôr alebo nie za ním 🙃

terezka2911
22. jan 2022

@anissa123 a koho, ak smiem vedieť?

anissa123
autor
22. jan 2022

@terezka2911 linkesha plánujem

fkata
22. jan 2022

@anissa123 ja som mala takto vybratého pôrodníka a veru nestihol, takže za mňa význam žiaden.

anissa123
autor
22. jan 2022

@fkata a boli ste osobne za ním sa dohodnúť? 🙂

fkata
22. jan 2022

@anissa123 áno boli sme. Malý sa vypýtal na svet skôr.

surama
22. jan 2022

@anissa123 Ja som sa ho pytala, ze by som ho chcela mat pri porode, ze co a ako to chodi a on mi len povedal, ze "volajte" a ja som nechapala, ze co volajte. Potom som sa ho zas pytala a on, ze volajte, ze v knizke je na neho kontakt. Nakoniec, ked prisiel den porodu, tak som nevedela kedy mu vlastne volat...ci hned ked pocitim prve kontrakcie ci počas dna ci ako...nakoniec ma sestricka v nemocnici prehovorila, ze ved ma odrodi aj ten doktor, ktory mal sluzbu, ze nech si usetrim peniaze. Odrodil ma iny, ale trvalo to 10 hodin...Mala som hned volat Linkeschovi. Je to uzasny lekar ☺️

anissa123
autor
23. jan 2022

@surama Ale treba ísť k nemu asi aj na tie posledné poradne či ? A v akej knižke ? 😁

anissa123
autor
23. jan 2022

@fkata vy ste mali ktorého ? 🙂 A ináč kde ich nájdem ?

surama
23. jan 2022

@anissa123 Ano, potom tie poradne, ktore su v nemocnici som chodila tiez k nemu (pracuje v starej nemocnici). On ma potom objednaval len k nemu. A myslela som tehotensku knizku, ze na zadnej strane je kontakt na neho. 🙂

fkata
23. jan 2022

@anissa123 ja som rodila v Šaci. Za zazmluvnenie som platila 230 eur, zazmluvňovala som si dr. Dosedlu, v 22 tt., vtedy som tam bola prvýkrát na sono.
Nakoniec sa malý pýtal o hodne skôr a nevhodný čas, tak ma odročil dr. Richnavský a bola som spokojná.
Teraz som tehotná, tak uvažujem či opäť Šaca - bola spokojná, akurát to, že malého mi previezli do KE a potom sa to muselo doriešiť, alebo pôjdem na Rastislavovu.

anissa123
autor
23. jan 2022

@surama ku linkeschovi myslíte? .. a to ste za ním prišla osobne ešte predtým ako ste chodila na poradne?

surama
23. jan 2022

@anissa123 On je moj gynekolog, takze sa ma na konci pytal kde chcem ist rodit a kedze on sluzi okrem svojej sukromnej ambulancie aj v Starej nemocnici, tak som si vybrala prave tu a k nemu som chodila posledny mesiac na poradne.

shahdd
15. apr 2024

@surama prosim ta, kolko si platila tomuto lekarovi za to,ze prisiel?