Ako postupovať, keď si chcem zazmluvnit pôrodníka na Rastislavovej?
Zdravím môžte mi poradiť?
@jjanulienka ďakujem vy ste v ktorom tt šla? Ja len že som na začiatku ale chcem sa informovať 😊 či môžem ísť skôr alebo nie za ním 🙃
@anissa123 a koho, ak smiem vedieť?
@terezka2911 linkesha plánujem
@anissa123 Ja som sa ho pytala, ze by som ho chcela mat pri porode, ze co a ako to chodi a on mi len povedal, ze "volajte" a ja som nechapala, ze co volajte. Potom som sa ho zas pytala a on, ze volajte, ze v knizke je na neho kontakt. Nakoniec, ked prisiel den porodu, tak som nevedela kedy mu vlastne volat...ci hned ked pocitim prve kontrakcie ci počas dna ci ako...nakoniec ma sestricka v nemocnici prehovorila, ze ved ma odrodi aj ten doktor, ktory mal sluzbu, ze nech si usetrim peniaze. Odrodil ma iny, ale trvalo to 10 hodin...Mala som hned volat Linkeschovi. Je to uzasny lekar ☺️
@anissa123 ja som rodila v Šaci. Za zazmluvnenie som platila 230 eur, zazmluvňovala som si dr. Dosedlu, v 22 tt., vtedy som tam bola prvýkrát na sono.
Nakoniec sa malý pýtal o hodne skôr a nevhodný čas, tak ma odročil dr. Richnavský a bola som spokojná.
Teraz som tehotná, tak uvažujem či opäť Šaca - bola spokojná, akurát to, že malého mi previezli do KE a potom sa to muselo doriešiť, alebo pôjdem na Rastislavovu.

Musíš ísť za ním on ti dá tlačivo, ktoré vyplnis🤷🏽♀️