icon

Ako prebieha interrupcia v nemocnici Šaca?

16. jún 2024

Dobrý deň, prosím kto bol na prerušení tehotenstva v Šaci, ako dlho ste čakali na termín, dúfam, že max dva dni? a vyšetrenia robili ráno pred zákrokom, večer ste išli domov? Ďakujem za info, lebo to čakanie na zabíja, tehotenstvo je viac ako nechcené, len musím počkať ešte 2 týždne údajne a až tak ísť, čo je pre mňa tiež nepochopiteľné, načo čakať, keď každý deň plačem a mám úzkostne ataky. Ďakujem

Strana
z2
vyrovnanaosoba
19. jún 2024

@sunsea myslíš, že by ju menej trápilo, keby svoje dieťa dala na adopciu? Mne by to teda nedalo spať ešte možno viac, ako interupcia

sunsea
19. jún 2024
sunsea
19. jún 2024

@vyrovnanaosoba vždy máš možnosť niečo urobiť, čo neublíži, áno napríklad aj taká adopcia! Ale všetko ostatné sú len výhovorky, lebo lieky, lebo som stará, lebo lebo lebo...a čo tak radšej hľadať cestu ako nezabiť a nechať žiť? To len nahlas uvažujem....

autor
19. jún 2024

@admin poprosim admina o zmazanie temy, dakujem

vyrovnanaosoba
21. jún 2024

Muránska sa volá, ale už vraj nie je na moldavskej ale na masarykovej, aspoň tam mi ju našlo

mixalkaaa
2. aug 2024

Ahoj, mňa by zaujímala cena interupcie v Šaci. Na internete majú v cenníku dve rôzne ceny, tak neviem. Vieš mi prosím poradiť? Ďakujem

Strana
z2