Ako prebiehajú kurzy BabyBalance pre bábätká v Košiciach?
Ahojte, navštevujete alebo navštevovali ste niekto babybalance? Chcela by som to skusiť s našim dieťatkom, o 2 dni ma 9mesiacov a prave dnes začal kurz 9-12. Som ale dosť introvert a stresmen, tak by som rada vedela ako to tam prebieha? Na úvodnej hodine sa zoznamujete? Cvičia tam s detičkami aj mamky? Ďakujem.
@monsterablue naozaj? No prave si menime režimy, tak ma to nepotešilo :(
Deti cvičia v sprievode rodičov.. Veď si pozri kedy sú časy cvičenia a uvidíš či ti to bude vyhovovať.. Ja som chodila s malou na iný kurz, keď mala rok a pol a bolo to super.. Aspoň sa unavila...
@monsterablue no ale sa ukludnime 😀 skusenost nemas zato kecy ano
To, ze si introvert vobec nevadi, nikto ta nenuti komunikovat s inymi rodicmi ak nechces. Ide tam hlavne o tie deti a hodina zbehne tak rychlo, ze si ani nevsimnes, ze tam aj ine matky su 😁 lektorka mamky ani neoslovuje menom ale "mamka (meno dietata)".
Hodina prebieha tak, ze si stale so svojim dietatom. Najprv sa privitate pesnickou v kruhu, kedy kazde dieta nachvilu dostane maca do ruky a podava dalej.
Nasleduje rozcvicka, kedy lektorka naprikpad ukazuje ako mas zaobchadzat s dietatom (v sprievode basnicky striedas pokrcovanie noh, ukazujes na dietati casti tela a vela ineho), rozne aktivity zamerane na hrubu aj jemnu motoriku. Na konci sa postavi "draha" z penovych kociek a deti nou prechadzaju kolko zvladnu.
Rezim si vies prisposobit. Hodiny prebiehaju v roznych casoch.
Na prebiehajuci kurz sa uz ale prihlasit nevies pokial viem.
Za mna velmi prijemna aktivita, ak sa to ale aj dietatu paci. Pride do kontaktu aj s inymi ludmi svojho veku, ma spestrenie dna a ako bonus sa super unavi takze obedny spanok zaruceny 😁
Je to take hrave, necakaj, ze tam budu deti drilovat nejakym cvicenim v pravom zmysle slova.
My sme chodili aj v takom veku a hodina zacinala myslim 11:30. Vtedy mala dcera 2 spanky. Cize som ju zobudila rano tak, aby stihla spat este doma alebo spala cestou tam v kociari. Na hodine tak bola cerstva a pripravena na aktivity. Odporucat mozem lektorku Kitty, neskutocne mile ziena a s detmi to vie 😊
S dcerou sme chodili od 4 mesiacov az kym nesla do skolky. Chodili sme tam velmi rady. Ked bola malicka, bola som stale pri nej, casom ako bola samostatnejsia, tak aktivity robila sama, resp. spolocne s ostatnymi detmi a my mamky sme ich len sledovali. Cas sa da vybrat podla ponuky. Do teraz spominame, ako nam tam bolo dobre. Urcite odporucam. Cely cas sme chodili k Zuzke a tu tiez odporucame
Patrite podla veku do.mini3 a to.cvicime my s dcerkou v TT. Privitame sa sedime v kruhu lektorka si obide deti potom su aktivitiy skupinove vela rytmiky pesniciek ktore vies robit aj doma pocas bdeleho okna chvilku pracuje s kazdym dietatkom individualne utecie to rychlo medzitym kecame.mbe sa to velmj paci chodime od 4.mesiacov aj baby sme si sadli.deti tam zdrhaju odplazia sa vyberaju hracky alebo maju na salame alebo sa vyškieraju na ostatne..je to.mile
Nepocuvaj @monsterablue, ta prispieva do roznych diskusii, negativne a naschval, robi jej to zjavne dobre. Je tym tu znama. Chodila som na babybalance s dietatom. Ten nezmysel, co tu napisala....praveze cvicis s dietatom, drzis ho v rukach, chodite do kruhy, hybete s nimi, dvihate ich, na fit lopte s nimi cvicite s lopticami bilibom atd. alebo na zemi v lahu v sede. Deti maju prietor aj lozit po takej drahe, starsie chodit. Su tam zakomponovane aj rozne riekanky a hudba a senzoricke hry v mensom rozsahu. Ako dieta rastie a zacne chodit aktivity sa menia, pomahas mu s pohybom stale menej a menej az deti zvladaju robit veci same, ale stale si pri nom ako doprovod a ,,partner" pri aktivite. Dietatu to urcite nerozbije rezim. Taky nezmysel az sa za hlavu chytam. Casy hodin maju nastavene tak, ze si vies pre kazdu vekovu aktivitu vybrat hodinu, ak nie su plny, ktory ti lepsie vyhovuje. Moze sa stat, ze nebude volny ten, ktory vyhovuje vazmu rezimu, preto je lepsie necakat a rezervovat si mi3sto hned ako sa spusti nahlasovanie. Plus ti co tam uz chodia maju moznost prednostneho nahlasovania.