icon

Ako riešiť neveru mladšieho manžela v práci?

jahodqa
Dnes o 12:12

Dievčatá moje mám jeden veľký problém mám mladšieho manžela s ktorým mám malé dieťa ..je dosť pohľadný a stalo sa to čo som ani sama nečakala odpustila som mi neveru .. urobil to na pracovisku počas prestávky s oveľa starsou ženou ... V pondelok nastupuje do práce do GREEN PARK Košice . Mám strach čo bude tam keďže podľa všetkého je tam kopec žien . Je tu niekto kto mi vie o tom niečo povedať ? Možno tam pracuje? Ďakujem .

Strana
z5
anonym_253dac
Dnes o 12:14

dávaš echo ženám v menovanej firme?

jahodqa
autor
Dnes o 12:15
@anonym_253dac

dávaš echo ženám v menovanej firme?

@anonym_253dac nie že echo ja tu firmu vôbec nepoznám ale keby som mohla spoznať tu aspoň jednu tak by som tomu bola vďačná .

januska12323
Dnes o 12:16

Chápeš, že problém je tvoj chlap a nie jeho kolegyne?

jahodqa
autor
Dnes o 12:16
@januska12323

Chápeš, že problém je tvoj chlap a nie jeho kolegyne?

@januska12323 chápem ale čo mám robiť ? Je veľa žien ktoré podľahnú bohužiaľ aj vydáte

anonym_d8ad53
Dnes o 12:17
@jahodqa

@anonym_253dac nie že echo ja tu firmu vôbec nepoznám ale keby som mohla spoznať tu aspoň jednu tak by som tomu bola vďačná .

@jahodqa no ale my nevieme na ake typy leti tvoj chlap a ci tam take su... A ci mu veris, lebo ak nie, problem nie je v tom ake zeny tam su, ale aky je tvoj chlap.

jahodqa
autor
Dnes o 12:17
@anonym_d8ad53

@jahodqa no ale my nevieme na ake typy leti tvoj chlap a ci tam take su... A ci mu veris, lebo ak nie, problem nie je v tom ake zeny tam su, ale aky je tvoj chlap.

@anonym_d8ad53 ja viem hladam niekoho kto tam pracuje aby som mala prehľad

anonym_253dac
Dnes o 12:23

https://www.modrykonik.sk/group/138/ - napíš do tejto skupiny či náhodou niekto tam nepracuje. Z PO do KE ľudia chodia pracovať.

anonym_22f424
Dnes o 12:25

Keď sa dozvieš že je tam kopec pekných, slobodných žien tak čo ? Nepustíš ho v pond.do práce ?

jahodqa
autor
Dnes o 12:27
@anonym_22f424

Keď sa dozvieš že je tam kopec pekných, slobodných žien tak čo ? Nepustíš ho v pond.do práce ?

@anonym_22f424 ja už neviem čo robiť

pribinak
Dnes o 12:27

Tak toto je zúfale ale že zúfalo zúfale.

To teraz čo chceš aby ti baba denne písala reporty či tam na nejakú pozerá, alebo si odskočili do šatni alebo čo?

Prosím tá, zvaž či má Vás vzťah zmysel. Takto sa dlhodobo fungovať nedá

jahodqa
autor
Dnes o 12:28
@pribinak

Tak toto je zúfale ale že zúfalo zúfale.

To teraz čo chceš aby ti baba denne písala reporty či tam na nejakú pozerá, alebo si odskočili do šatni alebo čo?

Prosím tá, zvaž či má Vás vzťah zmysel. Takto sa dlhodobo fungovať nedá

@pribinak o čom modrý koník ? Aby sme si skúsili pomôcť nie ?

martinka13
Dnes o 12:28

Je to úplne jedno. Ak bude chcieť podvádzať, cestu si nájde. Aj keby tam bola len jedna žena.

anonymes
Dnes o 12:29

Tebe ale niet pomocí. Už si odpustila neveru. Si myslíš. že to už znova neurobi? Keď ho stale upodozrievaš a neveríš mu? Vtipne ..

pribinak
Dnes o 12:30
@jahodqa

@pribinak o čom modrý koník ? Aby sme si skúsili pomôcť nie ?

@jahodqa tak ale ty si fakt predstavuješ rieisenie tvojej situacie že ti Jana alebo Zuza budú donášat na muža?

Za mna je toto fakt zúfale.

jahodqa
autor
Dnes o 12:32
@pribinak

@jahodqa tak ale ty si fakt predstavuješ rieisenie tvojej situacie že ti Jana alebo Zuza budú donášat na muža?

Za mna je toto fakt zúfale.

@pribinak aká Jana a Zuza ?

dennissa16
Dnes o 12:33
@jahodqa

@jahodqa že si z nás robis prdel 😆?

pribinak
Dnes o 12:34
@jahodqa

@jahodqa ty čo? Sedíš si na vedeni? To je príklad, že sa ti tu ozve nejaká pani, ktorá sa vola napr Jana a bude ti písať, že ten tvoj Miso pokukuje vo firme po peknej Anci

anonym_97759a
Dnes o 12:35

@jahodqa panebože, zmaz radšej tuto diskusiu lebo tvoj muž tam este ani nenastupil a uz mu tam robis hanbu 🤦🏼‍♀️

bg92

Preboha

anonym_0e4f1a
@jahodqa

@jahodqa tie co si na neho uz tam brusia zuby, este pridaj jeho foto

maminkadeticiek
Dnes o 12:37

Ked si si vzala debila.Nechapem taketo zufalky.

maca1984
Dnes o 12:39

😂😂😂 iná stíhačka.

viestta
Odpoveď bola odstránená
jahodqa
autor
Dnes o 12:40
@viestta
Odpoveď bola zmazaná

@viestta keď máš taký názor nemusíš odpovedať

ivik4
Dnes o 12:41

Preco riesis len a len jeho pracu ? Keby chce tak Ti zahne aj s predavackou u Vas v potravinach.
Len to neries dalsim dietatom ked ho stoj co stoj drzis

viestta
Dnes o 12:41
@jahodqa

@viestta keď máš taký názor nemusíš odpovedať

@jahodqa chudak chlap

jahodqa
autor
Dnes o 12:44
@viestta

@jahodqa chudak chlap

@viestta bola si niekedy klamana že si taká múdra ?

kirin95
Dnes o 12:45

To akoze chces manzelovi zavarit este pred nastupom do zamestnania? Lebo taketo klebety sa na pracovisku rozsiria ako ohen a nikto ho nikdy nebude brat seriozne ked sa rozsiri aku reklamu mu robi vlastna zena

rejka7
Dnes o 12:47
@viestta

@jahodqa chudak chlap

@viestta autorka patrí do kategórie " žiarlivá manželka". Namiesto vyzvedania by možno pomohla konzultácia s psychológom, na tému ako sa vnútorne vysporiadať s neprimeranou kontrolou manžela a žiarlivosťou.

billy_jean
Dnes o 12:53

A nie je to Green Pharm? Green Park sú sklady v Poľove.

Strana
z5