Ako riešiť neveru mladšieho manžela v práci?
Dievčatá moje mám jeden veľký problém mám mladšieho manžela s ktorým mám malé dieťa ..je dosť pohľadný a stalo sa to čo som ani sama nečakala odpustila som mi neveru .. urobil to na pracovisku počas prestávky s oveľa starsou ženou ... V pondelok nastupuje do práce do GREEN PARK Košice . Mám strach čo bude tam keďže podľa všetkého je tam kopec žien . Je tu niekto kto mi vie o tom niečo povedať ? Možno tam pracuje? Ďakujem .
dávaš echo ženám v menovanej firme?
@anonym_253dac nie že echo ja tu firmu vôbec nepoznám ale keby som mohla spoznať tu aspoň jednu tak by som tomu bola vďačná .
Chápeš, že problém je tvoj chlap a nie jeho kolegyne?
@januska12323 chápem ale čo mám robiť ? Je veľa žien ktoré podľahnú bohužiaľ aj vydáte
@anonym_253dac nie že echo ja tu firmu vôbec nepoznám ale keby som mohla spoznať tu aspoň jednu tak by som tomu bola vďačná .
@jahodqa no ale my nevieme na ake typy leti tvoj chlap a ci tam take su... A ci mu veris, lebo ak nie, problem nie je v tom ake zeny tam su, ale aky je tvoj chlap.
https://www.modrykonik.sk/group/138/ - napíš do tejto skupiny či náhodou niekto tam nepracuje. Z PO do KE ľudia chodia pracovať.
Keď sa dozvieš že je tam kopec pekných, slobodných žien tak čo ? Nepustíš ho v pond.do práce ?
Keď sa dozvieš že je tam kopec pekných, slobodných žien tak čo ? Nepustíš ho v pond.do práce ?
@anonym_22f424 ja už neviem čo robiť
Tak toto je zúfale ale že zúfalo zúfale.
To teraz čo chceš aby ti baba denne písala reporty či tam na nejakú pozerá, alebo si odskočili do šatni alebo čo?
Prosím tá, zvaž či má Vás vzťah zmysel. Takto sa dlhodobo fungovať nedá
Tak toto je zúfale ale že zúfalo zúfale.
To teraz čo chceš aby ti baba denne písala reporty či tam na nejakú pozerá, alebo si odskočili do šatni alebo čo?
Prosím tá, zvaž či má Vás vzťah zmysel. Takto sa dlhodobo fungovať nedá
@pribinak o čom modrý koník ? Aby sme si skúsili pomôcť nie ?
Je to úplne jedno. Ak bude chcieť podvádzať, cestu si nájde. Aj keby tam bola len jedna žena.
Tebe ale niet pomocí. Už si odpustila neveru. Si myslíš. že to už znova neurobi? Keď ho stale upodozrievaš a neveríš mu? Vtipne ..
@jahodqa panebože, zmaz radšej tuto diskusiu lebo tvoj muž tam este ani nenastupil a uz mu tam robis hanbu 🤦🏼♀️
Preco riesis len a len jeho pracu ? Keby chce tak Ti zahne aj s predavackou u Vas v potravinach.
Len to neries dalsim dietatom ked ho stoj co stoj drzis
To akoze chces manzelovi zavarit este pred nastupom do zamestnania? Lebo taketo klebety sa na pracovisku rozsiria ako ohen a nikto ho nikdy nebude brat seriozne ked sa rozsiri aku reklamu mu robi vlastna zena

dávaš echo ženám v menovanej firme?