Ako zistím, či ma muž stále podvádza?

19. aug 2023

Zienky, ako zistim, že muž ma stale podvádza? nemate niektorá podobnu skúsenosť? Ide o to že ma uz podviedol s tým že tam nešlo len o fyzické podvádzanie ale aj o citové, ale mame malé deti tak som odpustila. Sľúbil že sa bude snažiť čo sa aj snazi, ale mam pocit že to robí nasilu. Proste necítim že to robi prirodzene. Asi som urobila chybu keď som mu povedala akú mam predstavu, co chcem aby robil a on to začal postupne robiť. Čo je síce super ale nejako mu to nezeriem. Ja tuzim po tom aby to urobil sam od seba, alebo prisiel s nejakým nápadom alebo prekvapením sam. Je smutne že si vsetko musim vynucovať sama a on nepríde s ničím. Dokonca ani sex nezačína prvý on. Celkovo je toho strasne malo s jeho strany. Navonok je vsetko super ale neverim mu že to robí kvoli mne. preto mi s toho vychádza jedine a to že ešte udržuje kontakt s milenkou. Je dlho v praci a ja doma s detmi a ja netusim či s ňou nie je počas pracovnej doby, lebo je to mozne keďže ma flexibilnú prácu a ja neviem ako to zistit. Keď je doma tak nevidim tie klasické podozrive aktivity ako predtým ked si s ňou písal z domu a nosil mobil vsade so sebou. Ale citim že v poriadku to nie je😒

h2
19. aug 2023

Ak tam bola z jeho strany aj citová nevera a ukončil to len preto, že si mu na to prišla a on nechcel stratiť rodinu, tak to, bohužiaľ, nádejne nevidím. Keď s ňou aj prerušil kontakt, tak neverím, že ju zrazu prestal milovať. Len urobil racionálne rozhodnutie, pričom "obetoval" svoju lásku na oltár rodiny a detí. Čudujem sa, že ešte začínaš ty aj so sexom. On s ním nezačína, lebo v skutočnosti ho túži mať s ňou. Prepáč, asi si chcela čítať niečo iné. Ale obávam sa, že len zbytočne oddiaľuješ to, čo je nevyhnutné. Váš vzťah už skončil.

marcellka32
19. aug 2023

Mňa udivuje, že v tomto akože vzťahu ty začínaš so sexom...pre mňa nepochopiteľné
A za ďalšie myslím si, že ťa nemiluje, sama to cítiš, len sa bojíš tomu uveriť

autor
19. aug 2023

@h2 presne to mi napadlo a aj to že mysli na nu počas sexu😞Je iny, nie je naruzivy akoby to robil automaticky a z povinnosti. Som si ista ze na nu ešte mysli.

h2
19. aug 2023

Lebo to tak je, robí to z povinnosti. Ja by som s takým chlapom nedokázala mať sex, ani keby on bol iniciátorom. Nie to ešte, aby som sa pchala do postele niekomu, kto miluje inú a so mnou by to robil len automaticky z povinnosti. ☹️

sheila121
19. aug 2023

To je hnus. Sa to ani čítať nedá. Nechápem, ako môže niekto take niečo odpustiť. Len preto aby nevyšiel zo svojej komfortnej zóny.

dzulli1980
19. aug 2023

Jednoducho mu už nedôveruješ ... a on je možno fakt "čistý" ... pre mňa osobne by už vzťah po nevere partnera nemal zmysel ... presne kvôli tomuto ... už by som mu neverila, nech by bol čistý ako ľalia, jednoducho už ten chrobák v hlave je a navždy zostane.

cipina
19. aug 2023

Nebolo to pre Teba ten prispevok zo vcera o 22:18 - Anonym?

sheila121
19. aug 2023

@cipina 🤣🤣🤣🤣🤣 to by bol už strop

ibajaanikiny
19. aug 2023

Citova nevera je odpoved,on ta nelubi,preto robi vsetko na silu,citis to spravne,nepotrebuje s tebou ani sex,kedze miluje asi milenku…

autor
19. aug 2023

@cipina neviem, ale nemyslím si že by moj muž písal na koňa niečo

marca12
19. aug 2023

Ak tam bola aj citova nevera to chce veeelmi vela casu,aby bol znova pritomny a vnimal teba ako zenu, "znova" sa do teba zamiloval. Moze sa stat,ze to uz nikdy nebude ako predtym a uz nikdy ta nebude milovat. Prepac,ze to pisem narovinu,ale musis sa nejako povzniest na ten cas,kym sa spamata,ked si sa uz teda rozhodla ostat nadalej s nim.

nika11103
20. aug 2023

Ja vždy vravím …. Sexuálnu neveru by som možno este odpustila ak by čisto išlo o ten akt a niečo tomu prechádzalo , ale samozrejme samozrejme že dôvera by bola už trvalo narušená a neverila by som mu ani keby šiel do obchodu , ale možno kvôli dieťaťu by som to skúsila pretrpieť . Ak by tam však už bola citova nevera to znamená zamilovaný do tej druhej trávenie času s ňou myslenie na ňu stále bozky dotyky objatia okamžite by som to ukoncila aj keby sme mali 10 deti . Jednoducho ak lubi druhu , ….. máj svoju hrdosť . Poznám pary ktoré museli ísť od seba na veľa rokov, aj manželské , jedny ostali najlepšími priateľmi po rokoch a druhí sa dali po rokoch opäť dokopy

oli18
20. aug 2023

On s nou uz nic mat nemusi, mozno sa ozaj rozisli, ale v srdci ju ma stale. Je to, ako ked si sa rozisls ty s frajerom, dlho trva, kym zabudnes. Moze to byt tak aj u neho, preto sa tak sprava . Takzo zistis, ci sa stretavaju, kedze ma flexibilnu prac dobu.

saraxyz
20. aug 2023

Boli ste aj od seba? Ty máš strach , že to bude robiť (robí to) a tu je podľa mňa zbytočne s nim ostávať. Výhovorka- kvôli deťom.

aurora33
20. aug 2023

Toto by som dala precitat každej jednej čo urobila takú hlúposť že odpustila neveru. Taká žena si absolútne neváži samu seba. Načo je to dobre navonok sa hrať že je všetko ok, pričom sama cítiš že to tak nie je? Ja by som tak nedokázala žiť.

kandelabra
20. aug 2023

Vykaslala by som sa na taky vztah. Mna by nebavilo cely zivot robit detektiva a snorit, ci nahodou chlap nema nieco s druhou.

mandzula
20. aug 2023

@autor striasa ma pri predstave vynuteneho sexu, to po prve, po druhe si uvedom, ze vsetko, co sa stalo a co z toho teraz vyplyva, ma vplyv na deti, nevychovavate ich v atmosfere lasky a porozumenia, co sa s nimi moze tahat cely zivot, a po tretie naozaj nechces este zazit ozajstnu lasku?

spadnutaslivka
20. aug 2023

no, teraz to proste bude trvať, kým sa zas všetko utrasie a kým vybudujete spolu vzťah. Je otázka, č máte ochotu a trpezlivosť. Dá sa to prekonať, ale to musia chcieť obaja a hlavne sa k tomu už nevracať a nevidieť za všetkým nasledujúcim nezdarom tú neveru. A toto je ťažko. Je na vás oboch, či chcete na vašom manželstve pracovať, lebo rozvod je nepríjemnejší, ale podstatne ľahší. Práve preto je toľko rozvodov.

domkakvet
20. aug 2023

Vyzera to tak, ze nema o teba zaujem a ostava kvoly rodine, ci ti je neverny len tak lahko nezistis, ale ked ze si vynucujes sex, tak asi by mohlo ist aj o neveru.

moonlight1210
20. aug 2023

@cipina ja mam pocit, ze ten sebabôľny prispevok tam napisala zena, ktora si takto predstavuje muzske myslenie, ked ma chlap milenku, no obetuje sa a ostava s manzelkou, ktoru nechce.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
20. aug 2023

@moonlight1210 a co sa tam udialo ze je to zmazane?

moonlight1210
20. aug 2023

Zistis to iba tak, ze mu das volnost.
Povies mu: Vidim, ze uz ma nemilujes a si tu, lebo som ta donutila a toto nechcem. Tak chod a rob si, co chces. Ja budem tiez. Ak je to nutne, rozvedieme sa.

A uvidis, co si vyberie. Ak ta naozaj nelubi a ostal, lebo sa tak patri, tak moze este chvilu skusat (i sam pred sebou) hrat divadlo, a potom maska padne a pojde za svojim.

Ak sa presne toho bojis, ze prestane skryvat, ze ta nechce a rozpadne sa ti aj posledna iluzia, a preto by si mu takyto vyber nedala, mas zas otazku na seba, preco teda radsej nezavries oci a neberies tie omrvinky, co ti dava. Preco dobrovolne zijes vo frustracii, ze si pre neho iba neprijemna nutnost.

moonlight1210
20. aug 2023

@jj298 neviem, co sa udialo v diskusii, ale bol to kratky vylev akoze muza o tom, ze ostava so zenou, hoci jeho myslienky, srdce i dusa patria milenke. Ze vidi, ako sa manzelka snazi a robi si nadeje, ze to zvladnu (lebo ostal s rodinou) a raz bude zase dobre a je mu jej luto, lebo tak to nikdy nebude, kedze on navzdy uz bude milovat len tu jedinu.
A tusim aj nieco o tom, ze navonok bude dobrym manzelom, ale patrit jej uz nebude.
Proste nieco v style, ze sa teda obetuje.

Bol to napisane skor zenskym romantickym stylom.

jj298
20. aug 2023

@moonlight1210 ano len vylev som citala ale potom uz neviem co kto pisal. Reku ci neprislo k nejakemu velkemu odhaleniu😀

dm2
20. aug 2023

@autorka napíš mi prosim správu

moonlight1210
20. aug 2023

@jj298 zalezi, co je napisane ako dovod zmazania.
Ci pre porusenie pravidiel, alebo na ziadost autora.
Zvycajne nie je dovod nieco take vymazat.

danica2711
20. aug 2023

ty si mu odpustila, lebo máte malé deti. On ostal, lebo máte malé deti, nie preto, že ťa ľúbi. Ty sa hráš na normálny vzťah, očakávaš nápady, prekvapenia, sex... ale on len plní plán spolužitia, ktorý si mu predostrela. Je mi ľúto, ale je to zjavne tak. Mala by si sa zmieriť s tým, že síce kvôli deťom ostal s tebou, ale srdcom a citmi je inde a to "vzduchoprázdno" medzi vami sa už nevyplní. A takisto by si si mala dôkladne premyslieť to, či v takomto citovom vzduchoprázdne chceš vychovávať svoje deti. Pre tie to žiadny pozitívny vklad do života nebude

sasa1310
20. aug 2023

toto je jedno veľké trápenie. Aj teba aj jeho aj detí

barborachors
20. aug 2023

Uz to nezistis len tak, bude si davat pozor.
A naco to chces vlastne vediet, ked ho aj tak neopustis.