icon

Ako sa dostať v Košiciach z vlakovej stanice na Popradskú 66?

emaakajka
23. aug 2026

dobrý deň, vie mi prosím niekto poradiť, ako sa dostanem z hlavnej vlakovej stanice v Košiciach na Popradskú 66 ?

anonym_baee89
23. aug 2026

autobusom č. 17, smer Lunik VIII
vystupiš na zastavke Hronská

anonym_baee89
23. aug 2026
biba_18
23. aug 2026

neviem ale teraz či stojí na hronskej, tam opravovali cestu a nechodila 17-ka cez popradskú…
už chodí?

biba_18
23. aug 2026

takže tou 17-kou, vystúpiť pri družbe a hore vyšlapať ten úsek na popradskú…

anonym_baee89
23. aug 2026

ano, rekonštruuju cestu, takže všetko platí, len vystupiš pri kine družba a pešo 5 min hore kopcom , okolo kina po Hronskej ulici vyjdeš na Popradsku a si tam

biba_18
23. aug 2026

alebo električka č.6 - tiež ide k družbe… podľa toho čo pôjde skôr…
cesta môže trvať cca rovnako, možno električkou ešte kratšie

emaakajka
autor
23. aug 2026
@anonym_baee89

autobusom č. 17, smer Lunik VIII
vystupiš na zastavke Hronská

@anonym_baee89 ďakujem krásne

emaakajka
autor
23. aug 2026
@anonym_baee89

ano, rekonštruuju cestu, takže všetko platí, len vystupiš pri kine družba a pešo 5 min hore kopcom , okolo kina po Hronskej ulici vyjdeš na Popradsku a si tam

@anonym_baee89 ďakujem krásne

martinka17
23. aug 2026
@anonym_baee89

@anonym_baee89 minule som ako košičanka hľadala spoj najbližší. Od Kina Družba ku Optime ma to poslalo 6-kou k súdu a tam prestúpiť na autobus - to je ako ísť okolo zemegule. Sorry, ak sa bevyznas v meste, radšej takto sa pýtať.

anonym_dd5ef6
23. aug 2026
@martinka17

@anonym_baee89 minule som ako košičanka hľadala spoj najbližší. Od Kina Družba ku Optime ma to poslalo 6-kou k súdu a tam prestúpiť na autobus - to je ako ísť okolo zemegule. Sorry, ak sa bevyznas v meste, radšej takto sa pýtať.

@martinka17 som už zmätená 🙂 prosím ťa, z vlakovej pôjdem teda 17 -tkou a ktorá zastávka to je?

martinka17
23. aug 2026
@anonym_dd5ef6

@martinka17 som už zmätená 🙂 prosím ťa, z vlakovej pôjdem teda 17 -tkou a ktorá zastávka to je?

@anonym_dd5ef6 kino Družba. Alebo električka 6, zastávka Kino Družba ( rovnaké miesto zastavenia električka aj bus) a ideš hore kopcom.

emaakajka
autor
23. aug 2026
@biba_18

takže tou 17-kou, vystúpiť pri družbe a hore vyšlapať ten úsek na popradskú…

@biba_18 prosím Ťa a to je ktorá zastávka od hlavnej stanice?

anonym_dd5ef6
23. aug 2026
@martinka17

@anonym_dd5ef6 kino Družba. Alebo električka 6, zastávka Kino Družba ( rovnaké miesto zastavenia električka aj bus) a ideš hore kopcom.

@martinka17 ďakujem krásne

biba_18
23. aug 2026
@emaakajka

@biba_18 prosím Ťa a to je ktorá zastávka od hlavnej stanice?

@emaakajka nepočítaj zastávky. v mhd hlásia názvy zastávok - zastávka sa volá kino družba. je to asi 12- ta zastávka a keď pojdeš električkou, kino je na ľavej strane, jedna zastávka za magistrátom. ak pôjdeš autobusom, prídeš z opačnej strany a je to 1 zastávka za novou nemocnicou…

billy_jean
23. aug 2026

Zober si Bolta, ak ideš do Študenského domova UPJŠ. Máš to bez stresov, odvezie ťa priamo a neriešiš nič.

biba_18
23. aug 2026

nemusíš sa báť, tam nie je kde sa stratiť…aj keby si vystúpila na zlej zastávke… ale nevystúpiš na zlej, neboj…

biba_18
23. aug 2026
@billy_jean

Zober si Bolta, ak ideš do Študenského domova UPJŠ. Máš to bez stresov, odvezie ťa priamo a neriešiš nič.

@billy_jean pravda. len ju to bude stáť 6 ečka… trocha malého stresu nezaškodí, veď to nie je otázka života a smrti, je to obyčajná cesta mhd… 😒
a možno ani bolta doma nepoužíva 🤷‍♀️

anonym_dd5ef6
23. aug 2026
@billy_jean

@billy_jean ďakujem veľmi pekne, idem na zápis a mám trošku stres

biba_18
23. aug 2026

vieš čo ti ešte poradím? stiahni si apku UBIAN
ak si nastavíš košice, vieš si pozrieť odchody všetkých spojov, aj spojenia ti nájde, aj na mapke ti ukáže kde je autobus na ktorý chceš ísť… kľudne si to pozri teraz doma, ako majú odchody 17-ka aj 6-ka…
budeš taká kľudnejšia keď to budeš mať premyslené…
ale naozaj sa tam nie je kde stratiť…

billy_jean
23. aug 2026
@anonym_dd5ef6

@billy_jean ďakujem veľmi pekne, idem na zápis a mám trošku stres

@anonym_dd5ef6 preto skús bolta, nebudeš blúdiť po MHD a hľadať do tam. Nie je to veľa, tipujem okolo 6 eur. A zápis máte v Študenstkom domove? Nie na fakulte?

anonym_dd5ef6
23. aug 2026
@billy_jean

@anonym_dd5ef6 preto skús bolta, nebudeš blúdiť po MHD a hľadať do tam. Nie je to veľa, tipujem okolo 6 eur. A zápis máte v Študenstkom domove? Nie na fakulte?

@billy_jean na fakulte

emaakajka
autor
23. aug 2026
@anonym_dd5ef6

@billy_jean na fakulte

@anonym_dd5ef6 ale všade je adresa 66 ...nie je správna ?

billy_jean
23. aug 2026
@emaakajka

@anonym_dd5ef6 ale všade je adresa 66 ...nie je správna ?

@emaakajka to je fakulta verejnej správy? Tak ok, to je správne. Som myslela, že skôr iné fakulty.

anonym_dd5ef6
23. aug 2026
@billy_jean

@emaakajka to je fakulta verejnej správy? Tak ok, to je správne. Som myslela, že skôr iné fakulty.

@billy_jean uff ...som sa zľakla ...ďakujem krásne ❤

emaakajka
autor
23. aug 2026

ďakujem Vám všetkým za pomoc a rady ...zo srdca ❤