icon

Ako sa objednať k detskému zubárovi v Košiciach?

ynned
Dnes o 06:21

Ahojte chcem sa opýtať tých ktorí máte skúsenosti s objednanim na detské zubné lekárstvo alebo pedostomatologiu ci ine ambulancie ohľadom detského stomatológa v Košiciach na SNP alebo Rastislavovej.
Je vôbec možné sa tam dovolať? Rozimiem že je leto a môžu byť dovolenky alebo sestrička práve asistuje lekárovi no pokúšam sa tam dovolať už niekoľko dní skúšala som aj rôzne časy no bezúspešne. Nie sme z KE preto je premňa lepšie dopredu vedieť kedy tam môžme prísť aby som necestovala pol SK len aby mi dali termin.

jvasenka
Dnes o 09:05

@ynned skús zavolat na recepciu a nech ta prepoja resp vies k akému dr ides? my tam chodíme k doktorke a nie je problém, hneď na 1x dvihnú ale k inému doktorovi je vraj problém sa dovolať

ynned
autor
Dnes o 09:47
@jvasenka

@ynned skús zavolat na recepciu a nech ta prepoja resp vies k akému dr ides? my tam chodíme k doktorke a nie je problém, hneď na 1x dvihnú ale k inému doktorovi je vraj problém sa dovolať

@jvasenka ideme na prvovysetrenie koli anomálii ešte neviem ako si nas budu koli tomu pohadzovat. Na recepciu som vola dala mi cisla na ktoré mam volať a som v tom kolotoči. Uz aj ked mi niekto dvihne povedia ze neberu pacientovi ze to nepatri knim atd odporucia niekoho ine kde tel. Nedvihaju.
Ďakujem za info viete mi povedať ku komu konkrétne chodite vy ? Čislo by som si uz nasla