icon

Ako sa socializovať ako introvert v Košiciach?

5. júl 2025

Pekny den, prichadzam si po radu, ale vopred upozornujem, ze moja situacia je komplikovana. Zial rokmi sa stala taka vec, ze som zostala sama. Tzn. aktualne nemam partnera, ani rodicov, rodinu apd. Som velmi introvertny typ a nesportujem, ani nepestujem turistiku, zvieratka nehrozia.

Neviem sa socializovat od mladosti, nie som ten typ. Kamaratov zial uz nemam, odisli, nase cesty sa nejako rozdelili, niekde som to ukoncila ja, kedze nase hodnoty sa dramaticky oddelili.

Som zena v zrelsom veku, necitim sa dobre na kupaliskach, koncertoch, diskotekach, skupinovych aktivitach apd, typicky introvert.

Po veceroch nikam nechodim. Som K.O z prace, cize pridem domov, sprcha, telka, cajik a spanok.

Vikendy mam nakupovanie, upratovanie, cintorin, prechadzka sama, oddych, spanok.

Nie, netuzim po dovolenkach, ani po extremnych vyletoch - necestujem rada, som rada celkom doma.

Len mi chyba mat niekoho, s kym by som sa mohla porozpravat a stretnut a aj zasmiat.
Som asi komplikovany druh - lebo nepijem, nefajcim, kavu pijem iba bezkofeinovu, cize zabava so mnou nie je asi.

Mesto - KOSICE. Je tu niekto podobneho zamerania ako ja? Dakujem.
Co mame robit my introverti?

Strana
z3
biba_18
5. júl 2025

píšeš že sedíš doma celý čas - ako sa chceš s niekym zoznámiť??

biba_18
5. júl 2025

začni chodiť do fitka a zaplať si trénera - s ním sa porozprávaš a keď budeš chcieť vieš sa tam porozprávať aj s ostatnými vo fitku…

autor
5. júl 2025
@biba_18

začni chodiť do fitka a zaplať si trénera - s ním sa porozprávaš a keď budeš chcieť vieš sa tam porozprávať aj s ostatnými vo fitku…

@biba_18 este raz, neviem ci poznas vo svojom okoli niekoho, kto je introvert a nema rad ludi pokope. Toho do fitka nedostanes. A zoznamit sa s kamoskou chcem cez net.

majlo1234
5. júl 2025

A ake mas hobby? Nedaju sa spajat s kontaktom s ludmi? Psa by si nechcela? To je super na zoznamovanie sa

majlo1234
5. júl 2025

Tak ked cez net, sup na nejaku ziznamku. Len pozor na podvodnikov, aby si neprisla aj o peniaze

biba_18
5. júl 2025

to že si introvert neznamená automaticky že nemáš okolo seba rada ľudí. ja som introvert a nemám s tým problém, aj do fitka chodím aj medzi ľudí… poznám veľa introvertov ale ty máš skôr nejakú fóbiu 🤷‍♀️

laurinka27
5. júl 2025

Introvert neznamena, ze nechce chodit absolutne nikam, je neaktivny a netuzi po ziadnych zazitkoch v zivote.

biba_18
5. júl 2025
@laurinka27

Introvert neznamena, ze nechce chodit absolutne nikam, je neaktivny a netuzi po ziadnych zazitkoch v zivote.

@laurinka27 veď práve…

autor
5. júl 2025
@biba_18

to že si introvert neznamená automaticky že nemáš okolo seba rada ľudí. ja som introvert a nemám s tým problém, aj do fitka chodím aj medzi ľudí… poznám veľa introvertov ale ty máš skôr nejakú fóbiu 🤷‍♀️

@biba_18 nie, nemam fobiu, nebojim sa ani priestranstiev, ani ludi ako takych. Len mi to nie je prijemne a nechcem chodit medzi velke mnozsto cudzich ludi. To je vsetko.

reanda
5. júl 2025

sa pytaj extrovertov, ako sa zoznamit, ked si introvert 😀 😀
nezoznamuj sa, samej ti je najlepsie..

bu_bu_bubak
5. júl 2025

V urcitych smeroch to mam podobne, ale extremne ma to netrapi. To je vyhoda introvertov, clovek si vie najst aktivity ktore si uzije aj sam.

Spolocenske akcie ma skor vycerpavaju takze radsej travim cas doma. Mam svoj pokoj, klud, ziadne zbytocne starosti a uplne mi postacuju prilezitostne akcie s kamaratmi.

Pestovat dobre vztahy je dnes velmi zlozite. Kazdy je vytazeny, vsetci sa niekam ponahlaju alebo maju pracu okolo domu a pod.

Cim viac si clovek zvykne na ten pokoj a ticho tym je to navykovejsie a casom je velmi zlozite vyjst z tej komfortnej zony.

Hladaj si konicky ktore ta budu bavit. Je vela aktivit ktore clovek moze robit aj sam 🙂.

biba_18
5. júl 2025

ale nepoučuj tu iných ľudí o tom kto je introvert a čo má alebo nemá rád… lebo že ty nemáš rada ľudí okolo seba nemá nič spoločné s vačšinou introvertov…
dala som ti radu - kde budeš S JEDNÝM človekom - ani nad tým neuvažuješ …

autor
5. júl 2025
@bu_bu_bubak

V urcitych smeroch to mam podobne, ale extremne ma to netrapi. To je vyhoda introvertov, clovek si vie najst aktivity ktore si uzije aj sam.

Spolocenske akcie ma skor vycerpavaju takze radsej travim cas doma. Mam svoj pokoj, klud, ziadne zbytocne starosti a uplne mi postacuju prilezitostne akcie s kamaratmi.

Pestovat dobre vztahy je dnes velmi zlozite. Kazdy je vytazeny, vsetci sa niekam ponahlaju alebo maju pracu okolo domu a pod.

Cim viac si clovek zvykne na ten pokoj a ticho tym je to navykovejsie a casom je velmi zlozite vyjst z tej komfortnej zony.

Hladaj si konicky ktore ta budu bavit. Je vela aktivit ktore clovek moze robit aj sam 🙂.

@bu_bu_bubak dakujem, aj ja to mam podobne. Su ludia, co ma maximalne vycerpavaju. Pre mna predstava idealneho vecera je s partnerom, doma, dobra vecera, dobry film, sex a spat. To je vsetko, nepotrebujem na to ostatnych ludi, vela podnetov, restauracie, ani bary. Toto mi absolutne vyhovuje.

biba_18
5. júl 2025
@bu_bu_bubak

@bu_bu_bubak vidíš - spomínaš kamarátov - ale autorka ich nemá - a chce si nájsť … kde keď bude stále doma?

autor
5. júl 2025
@biba_18

ale nepoučuj tu iných ľudí o tom kto je introvert a čo má alebo nemá rád… lebo že ty nemáš rada ľudí okolo seba nemá nič spoločné s vačšinou introvertov…
dala som ti radu - kde budeš S JEDNÝM človekom - ani nad tým neuvažuješ …

@biba_18 mas pocit, ze kazdy chce chodut cvicit do fitka? No nie nechce. Ja si zacvicim doma. A mas pocit, ze vsetci mame peniaze na trenerov? Su ludia, pre ktorych aj 10-15 eur/h, 2x do tyzdna je jednoducho vela.

autor
5. júl 2025
@biba_18

@bu_bu_bubak vidíš - spomínaš kamarátov - ale autorka ich nemá - a chce si nájsť … kde keď bude stále doma?

@biba_18 nepotrebujem si najst kamaratov. Staci mi jeden clovek zena/muz, hlavne aby sme si ludsky a povahovo sadli. Jasne, ze mam nejakych kamosov, ale nestretavame sa casto.

reanda
5. júl 2025
@biba_18

@biba_18 na internete? tam si najde aspon takych, ako je sama.. naco bude chodit von, aby sa tam zoznamila s ludmi, co radi chodia von, ked ona von chodit nechce? naco jej taki budu???

biba_18
5. júl 2025

ideš ako verklik - a úprimne - s takým prístupom by som ťa za kamošku ani nechcela. všetko zneguješ, ani sa nezaujímaš o možnosti, aké má človek skúsenosti - iba že ty nechceš…

biba_18
5. júl 2025
@reanda

@biba_18 na internete? tam si najde aspon takych, ako je sama.. naco bude chodit von, aby sa tam zoznamila s ludmi, co radi chodia von, ked ona von chodit nechce? naco jej taki budu???

@reanda aj introverti chodia von, nesedia 24/7 doma 😂

zmrzlinka8
5. júl 2025

ja som z Prešova. ak chceš, napíš správu

autor
5. júl 2025
@biba_18

ideš ako verklik - a úprimne - s takým prístupom by som ťa za kamošku ani nechcela. všetko zneguješ, ani sa nezaujímaš o možnosti, aké má človek skúsenosti - iba že ty nechceš…

@biba_18 ale skor ty mi prides ako niekto, kto mi potrebuje nieco dokazovat. Prosim respektuj, ze ja to mam takto. Ty to mas inak. To je absolutne tvoja vec. Skipni tento prispevok a venuj svoju energiu inde. Dakujem.

reanda
5. júl 2025
@biba_18

@reanda aj introverti chodia von, nesedia 24/7 doma 😂

@biba_18 si predstav, ze niektori nie 😝

biba_18
5. júl 2025

nadpis znie AKO SA SOCIALIZOVAŤ

autor
5. júl 2025
@biba_18

@biba_18 poprosim este raz, prestan tu sirit zlu naladu. Naozaj absolutne nerespektujes, ze su ludia, co to maju interne v sebe nastavene inak.

autor
5. júl 2025
@biba_18

@biba_18 mas pravdu. Maj pekny den.

bu_bu_bubak
5. júl 2025
@biba_18

@biba_18 myslim, ze autorka by sa mala skor zamerat na kvalitu a nie na kvantitu. Najst si cloveka s ktorym si bude clovek dobre rozumiet a bude tam aj dovera je dnes velmi zlozite, ale nie nemozne.

V tom mas ale pravdu, ak bude len doma tak ziadne znamosti nenajde. Skor je potrebne ist von a venovat sa niecomu co cloveka bavi, ale zaroven tam nie je extremne mnozstvo ludi.

denkabemommy
5. júl 2025

Raz a navždy, to že je niekto introvert, neznamená, že chce len sedieť doma. Ja a môj muž sme introverti, máme priateľov, chodíme na kultúrne podujatia, cvičíme, beháme, kecáme so susedmi von... toto znie skôr ako sociálna nezrelosť a nie introvertnost. Netreba si mýliť pojmy. A s tým vieš pracovať, naučiť sa chodiť medzi ľudí 🙂

biba_18
5. júl 2025
@reanda

@biba_18 si predstav, ze niektori nie 😝

@reanda ale to v prvom príspevku nepísala - písala že sa chce socializovať. tak neviem, som debil lebo neviem čo znamená to slovo? alebo ona ho nevhodne použila? sama píše že sa chce stretnúť a zasmiať sa spolu… tak ako máme vedieť my čo chce - keď sama to nevie sformulovať?

autor
5. júl 2025
@biba_18

@reanda ale to v prvom príspevku nepísala - písala že sa chce socializovať. tak neviem, som debil lebo neviem čo znamená to slovo? alebo ona ho nevhodne použila? sama píše že sa chce stretnúť a zasmiať sa spolu… tak ako máme vedieť my čo chce - keď sama to nevie sformulovať?

@biba_18 Prosim odid.

biba_18
5. júl 2025

už som preč… 😂

Strana
z3