Ako vybrať základnú školu pre športujúce dieťa?
Dnes o 07:37
Ahojte Maminy,
Rada by som sa opýtala na ZŠ Staničnú V Košiciach, rozmýšľam, že by som tam dala dcéru, ale žiaľ počúvam na tu školu kadečo. A mám z toho zmiešané pocity. Dá sa škola zvládať popri tréningom ak sa venuje dieta nejakému športu? Alebo je to škola, pri ktorej dieťa nemá čas na iné aktivity.
Ďakujem

@nelly652020 co chapes ako sportujuce dieta? Bavime sa o 6-7rocnom dietati, ano? Takze predpokladam ze ak je vo vybere nejakej vrcholovej pred-pripravky tak trenuje hodinu rano a tri-styri hodiny poobede? (vychadzam z toho ze toto je maximum co pred-pripravka trenuje, v tomto veku neviem o tom zeby sa trenovalo intenzivnejsie). Hocijaku ZS vie dieta/rodic ktoremu naozaj zalezi na oboch veciach:skola/trening zvladnut. Chce to ale velmi dobru logistiku, vytrvalost a zo strany rodica rychle reakcie.
Ja osobne som mala dieta/ti na jazykovej skole, obe mi trenovali casy ako som uviedla a obe mam excelentnych studentov. Paradox, uz ani jedno sa nevenuje vrcholovemu sportu ktoremu sa venovalo vo veku 4-13rokov. Ale nie kvoli skole, kvoli trenerom. Syn nepokracuje vobec v sportovom smerovani (max posiluje), dcera uz odvtedy presla dva rozne sporty. Takze odporucam dat dieta na skolu ktora bude pre vas prinosom a az potom doladovat "sportovu karieru" ktora uz o rok moze a nemusi byt...