icon

Ako vyriešiť zaseknutú kladku na garážovej bráne v Košiciach?

5. júl 2026

Ahojte, na dverách do garáže mám aj kladku. Žiaľ zasekla sa a neviem ju otvoriť. Nepoznáte prosím niekoho v KE, kto by mi ju vedel otvoriť? Teda asi by ju prerezal a ja by som kúpila medzitým novú. Máte nejaký typ? Ďakujem.

autor
5. júl 2026

A myslela som tip samozrejme 🙂

patrike
5. júl 2026

Odfot tu kladku a jej okolie.

beata_k
5. júl 2026

@anonym_autor Zamocnik ti to prestikne, ale zaplatis za to dost. Sused nema klieste na zelezo? Pripadne si ich kup a nech ti stikne niekto.

autor
5. júl 2026
@beata_k

@anonym_autor Zamocnik ti to prestikne, ale zaplatis za to dost. Sused nema klieste na zelezo? Pripadne si ich kup a nech ti stikne niekto.

@beata_k nemám koho, ak by som mala, tak tu nepíšem. A nemám kliešte na železo.

beata_k
5. júl 2026
@anonym_autor

@beata_k nemám koho, ak by som mala, tak tu nepíšem. A nemám kliešte na železo.

@anonym_autor Zamocnik.

autor
5. júl 2026
@beata_k

@anonym_autor Zamocnik.

@beata_k no nechcela som niekomu platiť teraz 40 eur za 2 min záležitosť. Myslela som, či tu mi to nevie niekto otvoriť alebo prerezať. Bazoš a služby si viem otvoriť aj sama a zavolať cudzieho človeka.

beata_k
5. júl 2026
@anonym_autor

@beata_k no nechcela som niekomu platiť teraz 40 eur za 2 min záležitosť. Myslela som, či tu mi to nevie niekto otvoriť alebo prerezať. Bazoš a služby si viem otvoriť aj sama a zavolať cudzieho človeka.

@anonym_autor Mozno by este pomohlo nastriekat WD40 alebo nieco obdobne.

patrike
5. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Teraz som prave odisiel na leto na chatu, ale inak za 2 cokolady by som na bajku v ramci mesta dosiel s aku flexou v ruksaku a za 2 minuty hotovo.
Na dialku ti poradim podla velkosti kladky nejake pacidlo, fetky to riesia aj krompacom.

madeincssr
5. júl 2026

@anonym_autor ak myslis visaci zamok, tak najprv kup sprej WD40 (v hociktorej predajni autodielov, alebo farieb, v hobby markete, alebo aj beznom obchodaku) a poriadne zamok vystriekaj do vsetkych otvorov, aj opakovane (vezmi si papierove utierky). Mozno povoli. Ak nie, popros hociktoreho muza kutila, da sa to precvaknut velikanskymi cvikackami, alebo prerezat flexou.

autor
6. júl 2026
@madeincssr

@anonym_autor ak myslis visaci zamok, tak najprv kup sprej WD40 (v hociktorej predajni autodielov, alebo farieb, v hobby markete, alebo aj beznom obchodaku) a poriadne zamok vystriekaj do vsetkych otvorov, aj opakovane (vezmi si papierove utierky). Mozno povoli. Ak nie, popros hociktoreho muza kutila, da sa to precvaknut velikanskymi cvikackami, alebo prerezat flexou.

@madeincssr žiadneho muža kutila nemám okolo seba, keby som mala, nepíšem tu na MK. WD40 skúsim, tak ako aj písala Beata. Pred popravou kladky to vyskúšam.

anonym_f9dcc8
6. júl 2026

@anonym_autor neverím ze nemáš žiadneho suseda, to kde bývaš, na samote u lesa? Toto tu na mk už je také tipicke ze ľudia nemajú nikoho, žiadnu rodinu, známych, lebo všetci bývajú 300km ďaleko.

matkahelka
6. júl 2026

@anonym_autor anonym nado mnou ma predbehol, tiez som sa chcela opytat, kde a ako zijes, ze nemas ziadneho chlapa vo svojom okoli. ani suseda, ani znameho, ani kamosa. to je prosim ta ako mozne?

autor
6. júl 2026
@anonym_f9dcc8

@anonym_autor neverím ze nemáš žiadneho suseda, to kde bývaš, na samote u lesa? Toto tu na mk už je také tipicke ze ľudia nemajú nikoho, žiadnu rodinu, známych, lebo všetci bývajú 300km ďaleko.

@anonym_f9dcc8 nemám nikoho a cudzích ľudí nebudem obťažovať. Bývam v bytovom dome, kde je vekový priemer 70+, čiže určite nebudem obťažovať babky a dedkov. Ale už to mám poriešené. Pekný deň.

anonym_0af1b6
6. júl 2026

Ako si to vyriešila?