Ako vyriešiť zaseknutú kladku na garážovej bráne v Košiciach?
Ahojte, na dverách do garáže mám aj kladku. Žiaľ zasekla sa a neviem ju otvoriť. Nepoznáte prosím niekoho v KE, kto by mi ju vedel otvoriť? Teda asi by ju prerezal a ja by som kúpila medzitým novú. Máte nejaký typ? Ďakujem.
@anonym_autor Zamocnik ti to prestikne, ale zaplatis za to dost. Sused nema klieste na zelezo? Pripadne si ich kup a nech ti stikne niekto.
@anonym_autor Zamocnik ti to prestikne, ale zaplatis za to dost. Sused nema klieste na zelezo? Pripadne si ich kup a nech ti stikne niekto.
@beata_k nemám koho, ak by som mala, tak tu nepíšem. A nemám kliešte na železo.
@anonym_autor Zamocnik.
@beata_k no nechcela som niekomu platiť teraz 40 eur za 2 min záležitosť. Myslela som, či tu mi to nevie niekto otvoriť alebo prerezať. Bazoš a služby si viem otvoriť aj sama a zavolať cudzieho človeka.
@beata_k no nechcela som niekomu platiť teraz 40 eur za 2 min záležitosť. Myslela som, či tu mi to nevie niekto otvoriť alebo prerezať. Bazoš a služby si viem otvoriť aj sama a zavolať cudzieho človeka.
@anonym_autor Mozno by este pomohlo nastriekat WD40 alebo nieco obdobne.
@anonym_autor Teraz som prave odisiel na leto na chatu, ale inak za 2 cokolady by som na bajku v ramci mesta dosiel s aku flexou v ruksaku a za 2 minuty hotovo.
Na dialku ti poradim podla velkosti kladky nejake pacidlo, fetky to riesia aj krompacom.
@anonym_autor ak myslis visaci zamok, tak najprv kup sprej WD40 (v hociktorej predajni autodielov, alebo farieb, v hobby markete, alebo aj beznom obchodaku) a poriadne zamok vystriekaj do vsetkych otvorov, aj opakovane (vezmi si papierove utierky). Mozno povoli. Ak nie, popros hociktoreho muza kutila, da sa to precvaknut velikanskymi cvikackami, alebo prerezat flexou.
@anonym_autor ak myslis visaci zamok, tak najprv kup sprej WD40 (v hociktorej predajni autodielov, alebo farieb, v hobby markete, alebo aj beznom obchodaku) a poriadne zamok vystriekaj do vsetkych otvorov, aj opakovane (vezmi si papierove utierky). Mozno povoli. Ak nie, popros hociktoreho muza kutila, da sa to precvaknut velikanskymi cvikackami, alebo prerezat flexou.
@madeincssr žiadneho muža kutila nemám okolo seba, keby som mala, nepíšem tu na MK. WD40 skúsim, tak ako aj písala Beata. Pred popravou kladky to vyskúšam.
@anonym_autor neverím ze nemáš žiadneho suseda, to kde bývaš, na samote u lesa? Toto tu na mk už je také tipicke ze ľudia nemajú nikoho, žiadnu rodinu, známych, lebo všetci bývajú 300km ďaleko.
@anonym_autor anonym nado mnou ma predbehol, tiez som sa chcela opytat, kde a ako zijes, ze nemas ziadneho chlapa vo svojom okoli. ani suseda, ani znameho, ani kamosa. to je prosim ta ako mozne?
@anonym_autor neverím ze nemáš žiadneho suseda, to kde bývaš, na samote u lesa? Toto tu na mk už je také tipicke ze ľudia nemajú nikoho, žiadnu rodinu, známych, lebo všetci bývajú 300km ďaleko.
@anonym_f9dcc8 nemám nikoho a cudzích ľudí nebudem obťažovať. Bývam v bytovom dome, kde je vekový priemer 70+, čiže určite nebudem obťažovať babky a dedkov. Ale už to mám poriešené. Pekný deň.
Ako si to vyriešila?

A myslela som tip samozrejme 🙂