Alergo MUDr. Edita Lojová verzus MUDr. Agnesa Weiserová
Dobrý,ktorá imunoalergo je lepšia odborníčka?
Ja som u jednej syn u druhej 😂 obe ok, akurat dr. Weiserova nerobi v KE cely tyzden
@lily14 Lojová,má lepšie vybavenie napr.feno prístroj,taktiež sa tam odbery robia každý deň a v hociktorú hodinu,u Weiserovej len 3xdotyzdna a aj to len ráno,na objednávku.K Lojovej sa vieš objednať aj cez mail a plus ak chceš presný čas vyšetrenia tak cez návštevu lekára si to máš možnosť priplatiť.A čo je dôležité ku Weiserovej chodí moja známa,vraj sa už chystá do dôchodku behom polroka až roka.To jej povedala priamo doktorka.Takže myslím že radšej vybrať perspektívu do budúcna ako ísť ku dr. A o pol roka hľadať nového lekára.
@zobaka Tak už dlho je na dôchodku,už ťahá ku 80tke aj keď vyzerá dobre,ešte aj môj ujo ku nej chodil ako dieťa a on už má 45rokov.Len nedávno od nej odišiel,lebo už chcel dospelackeho doktora,no a že už strašne zabúda,posielať lieky a čo je dosť nepríjemné stále vraj rozpráva koľko malo jej platí poisťovňa za pacienta,no dosť nepríjemné toto počúvať,.. ale predtým vraj bola top doktorka.
@lily14 my sme dochádzali k weisserovej celkom dlho, isli sme s podozrením na slabšiu imunitu po nástupe do škôlky, nakoniec sa potvrdila masakralna alergia z potravín. Čo na vtedy očarili, dostali sme síce balicek liekovej prvej pomoci, ale presne nastavenými pravidlami, kombináciami jedla a vylučovaním zložiek stravy mi dostala dieťa z problémov určite, dokonca sme sa postupne rozjedli aj s týmito potravinami. Vždy bola velmintrpezliva, ochotná, nikdy nič nepodcenila. Za nás veľké plus!
Za mňa tiez Weisserova.

@lily14 my chodíme ku weiserovej ja som spokojná s deťmi to vie je trpezlivá a posranduje a mala robila všetko čo jej povedala. Pričom naša dcerka na vyšetreniach nespolupracuje veľmi . Ale pri nej áno..