Skúsenosti s autoškolami v Košiciach: Ktorú vybrať?
Dajte sem prosím názvy kde ste robili, vaše skúsenosti aj dĺžku celého kurzu v KE.... Je ich veľa neviem sa rozhodnúť
Ahoj, ja som robila v Dušičke. Platila som 800€, ale dvakrát som nespravila kuželky, takže som si ešte doplácala za kondičné jazdy a ďalšie pokusy. Celé sa mi to vyšplhalo na takých 1200€. To bolo pred troma rokmi, neviem, ako drahé je to teraz. A čo sa mojich dojmov týka - dobrá autoškola.
@i_vu_li_cek to ale znamena, ze vas kuzelky neucia spravne....maju vas to naucit tak, aby si to na 1.x na skuskach urobila...
@luxus10 To, že som nespravila kuželky neznamená, že je to chyba autoškoly. XY ľudí spravilo všetko na prvýkrát.
Tiež som robila u Dušičky, spokojná, urobila som na prvú šupu.
Môj inštruktor, na ktorého nedám dopustiť, bol fakt úžasný, pohodový a naučil, nemal problém sa venovať tomu, čo som chcela naviac alebo potrebovala, vysvetľoval všetko, ale už tam nie je. Má otvorenú už vlastnú, tuším sa volá Keruj.
Takže moje odporúčanie je na Dušička alebo Keruj.
@i_vu_li_cek a od coho tam mate instruktora? ved pred skuskami sa preveruju aj kuzelky-ci tycky, tam to musel vidiet, a nechat ta to dotrenovat, prip. ta prehodit na iny termin skusok... a ako vas tie kuzelky ucili? len tak odhadom, ci vas naucili presne body kedy tocit volantom?
Tiež som pred časom vyberala autoškolu pre syna, pozrela som hlavne hodnotenia a tiež dostupnosť - aby to mal zo školy a z domu blízko. Chodil na DRAJV a spokojnosť - s inštruktorom aj celým kurzom. Urobil skúšky na 1x.
Ja odporúčam Kuželku. Práve robím skúšky. Sú v bizniscentre vedľa súdu. Všetci inštruktori sú tam dobrí, k jednej žene inštruktorke mám výhrady. Dobra dostupnosť na skúšky, inštruktori pohodaci, trpezliví, odborne zdatní. Hlavne som jazdila bez nervov, aj keď som priebežne robila chyby aj opakovane tie isté. Dĺžka kurzu je cca 2 mesiace teória 2x týždenne a potom začínajú jazdy, každý si plánuje podľa toho kedy má čas, ja osobne som mala priemerne 2x do týždňa. Začala som v januári a končím teraz, ale ja som si dokupovala jazdy, veľa som sa ja osobne zdržiavala na parkovaní, na rozdiel od iných.
@walentina7 ja ked´ vidím jeho príspevky na FB, nemám pekných slov. A tiež tie komentáre na žiakov na jeho stránke. Otras. Ty si tam robila?
Autoskola dusicka, urobila som skusky hned na 1x.
Na kazdej jazde ma upozornil na pripadne chyby, predvidanie, aj dokladne prechadzal krizovatky, ktore su caste na skuskach. Vzdy vysvetlil. A kuzele tiez ucil tak, ze som nemala problem na skuske. A tych som sa najviac bala. Pamatam si, ze sme su urpbili aj cvicne testy pretoze nechcel zbytocne pustat na skusky niekoho, kto ozaj nebol pripraveny. Co pokladam za fajn.
Robila som dokonca vodicak v 8m. Tehotenstva a bol velmi ohladuplny. Za mna odporucam.
Je to ale 7 rokov co som tam robila. Snad sa nic nezmenilo. 🙂
@luxus10 Ako môžeš vidieť, už aj dve baby okrem mňa tu písali, že Dušička je fajn. Mne skrátka kuželky nevyšli, to sa stáva. Nepamätám si už, ako presne nás učili, je to tri roky späť. Ale pamätám si celkový dojem a ten je dobrý.
@i_vu_li_cek mna presviedcat nemusis, ak si nevedela kuzelky, u nas by ta nepustili ku skuskam, to je vsetko...
@i_vu_li_cek ja som robila jazdy priamo u majitela a ten si dal zalezat na pripravenosti. Ak uz mal potom dalsixh instruktorov a aki boli ti, to uz naozaj netusim.
Stava sa to, niekomu parkovanie proste ide tazsie a potrebuje viac x to nacvicit.

ja by som skusila pozriet take co su najblizsie od miesta-ci uz skoly, pracoviska, bydliska-a vybrat povedzme z 2-3 tu najlepsiu...aby si nestracala cas zbytocnymi presunmi presunmi na teoriu, aj jazdu...