Baby Balance Košice?
Aku mate skusenost s Baby balance Kosice?
@anonym_autor tak ja som napr nebola spokojna. Kym sme boli s babatkom v tej uplne najmensej skupine bolo to ok, krasne poradili ohladom motoriky. Potom sme sli k vacsim a tam uz bola ina lektorka, ktora z toho mala holubnik, deti soplave slintali na spolocne pomocky a drobec za pol roka vymeskal kvoli chorobe horsie akoby bol skolkar. Vykaslala som sa na to, zacali sme chodit plavat a cuduj sa svete odvtedy je zdravy aj motorkcky aj spolocenske “vyzitie” mame obaja. Za mna teda nie a za tie peniaze uz by som investovala inak
My mame velmi dobru skusenost. Dcera sa vela noveho naucila, je viac spolocenska a tesila sa na hodiny
@mirka95101 Ktoru lektorku ste mali?
@anonym_autor na prvom (tom mini) ale aj na druhom kurze sa lektorka volala zuzka ale islo o ine zuzky. Ako ti tato info pomoze?
@anonym_autor prv to bola Kitti a potom Zuzka Popovičova
@anonym_autor na prvom (tom mini) ale aj na druhom kurze sa lektorka volala zuzka ale islo o ine zuzky. Ako ti tato info pomoze?
@anonym_becc57 v zmysle komu sa vyhnut
My sme boli len na jednej skúšobnej hodine (9-12) ked mala dcera 10 mes. Nam to nesadlo lebo ona je neriadena strela a nikdy nechce robit co sa ma 😀 deti tam este nechodili, niektoré 4 nizkovali, a ona celu hodinu ignorovala program a len behala po miestnosti 🙈🙈🙈 ale mne sa program pacil, priestory v duett sú skvelé, a mamičky spomínali ze chodia dlhodobo a boli spoko. 🙂
My sme boli len na jednej skúšobnej hodine (9-12) ked mala dcera 10 mes. Nam to nesadlo lebo ona je neriadena strela a nikdy nechce robit co sa ma 😀 deti tam este nechodili, niektoré 4 nizkovali, a ona celu hodinu ignorovala program a len behala po miestnosti 🙈🙈🙈 ale mne sa program pacil, priestory v duett sú skvelé, a mamičky spomínali ze chodia dlhodobo a boli spoko. 🙂
@anonym_a33064 haha presne aj my so synčekom tak isto. Jediný robil všetko iné len nie čo sa malo 😄 tento typ aktivít je proste pre istý typ spokojných detí nie pre torpéda ako naše. Plávanie si ale užíval ☺️
@anonym_a33064 haha presne aj my so synčekom tak isto. Jediný robil všetko iné len nie čo sa malo 😄 tento typ aktivít je proste pre istý typ spokojných detí nie pre torpéda ako naše. Plávanie si ale užíval ☺️
@anonym_111542 presne 😀 ako ked máš, ja to volám "lahkoudrzbove" dieta tak to je super, ale keď máš dieta trosku zivsie náročnejšie tak to je veľakrát pre maminky trápenie 🙈🙈😀
Trochu mimo povodnu otazku ak smiem, kde ste tam parkovali? Ma Duett parking aj pre taketo ucely a sice nerezidentov alebo sa parkuje v Auparku a okoli?
Trochu mimo povodnu otazku ak smiem, kde ste tam parkovali? Ma Duett parking aj pre taketo ucely a sice nerezidentov alebo sa parkuje v Auparku a okoli?
@anonym_da7648 muz robi v duett takže tam. Ale neviem ci majú visitorske, skor nie. Skus aupark alebo tu ulicu za duettom, zvykne tak byt obcas miesto, pripadne smerom od duett ďalej. Ci už smer krivá alebo smer Palárikova, jantarova

My mame velmi dobru skusenost. Dcera sa vela noveho naucila, je viac spolocenska a tesila sa na hodiny