icon

Cirkevná materská škola bl. Imeldy v Košiciach

anastazia93
10. jún 2021

Ahojte je tu niekto kto má deti v katolíckej škôlke na Moyzesovej? Je problém sa tam dostať?
Chcela by som sa opýtať ako ste spokojné, aké sú učiteľky, riaditeľka, komunikácia.
Ja neviem či chodia ozaj vonku za takmer každého počasia?
Púšťajú im telku, tablet- resp rozprávky,?
Ako ste spokojné s jedlom.. hocičo. Nejake referencie. ;) Ďakujem.

gtgabriel
4. jan 2026

@anastazia93
Prave som hladal podobne review aj ked 4 roky neskor, tak som sa chcel opytat ako ste sa nakoniec rozhodli, a ci ste skolku skusili ?

Dakujem !

anastazia93
autor
6. jan 2026
@gtgabriel

@anastazia93
Prave som hladal podobne review aj ked 4 roky neskor, tak som sa chcel opytat ako ste sa nakoniec rozhodli, a ci ste skolku skusili ?

Dakujem !

@gtgabriel dobrý deň, áno, boli sme spokojni. Veľmi mile pani učiteľky, to je základ. Vonku je pravda že teda nechodili v každom počasí, niekedy nešli aj v takom čo ma prekvapilo prečo nie, ale tak zase ja so toho nevidím, neviem čo museli robiť / nacvičovať a tak. Asi 2 krát do roka im príde do škôlky divadielko. Tá najmenšia trieda nemá veľa akcii, ale staršie majú viac a viac a tí najstarší potom majú aj korculiarsky, niekedy bol aj lyžiarsky alebo placecky, to už závisí od toho ako sa im čo podarí vybaviť. Vianočné vystúpenie a potom ku koncu na deň rodiny. Sem tam zájdu do knižnice, alebo nejakého múzea alebo divadielka, hodinarstva. To už podľa pani uciteliek. My sme boli spokojní, dala by som zase. 🙂