icon

Čo si zabaliť do pôrodnice v Košiciach?

domi122
26. okt 2025

Nová nemocnica Košice
Ahojte, balím tašku do pôrodnice a tak ma napadlo brali ste si so sebou aj nejakú vodu a jedlo? A čo okrem hygienických potrieb treba zabaliť pre bábätko?

notnice2465
26. okt 2025

@domi122 ahoj vodu určite treba svoju, ale je k dispozícii aj čaj. Samozrejme určite ocenis aj nejaké drobné snacky. Croissant baleny, bebe keksy a podobne. Tie jedla dakedy co dostaneš môžu byť malo alebo 3x po sebe chleba s maslom a paradajkou 😁 A pre babo stačí len plienky, vlhčené utierky. Poprípade cumel a nejakú extra látkovú plienku 🙂 potom muž nech donesie veci na cestu domov

domi122
autor
26. okt 2025
@notnice2465

@domi122 ahoj vodu určite treba svoju, ale je k dispozícii aj čaj. Samozrejme určite ocenis aj nejaké drobné snacky. Croissant baleny, bebe keksy a podobne. Tie jedla dakedy co dostaneš môžu byť malo alebo 3x po sebe chleba s maslom a paradajkou 😁 A pre babo stačí len plienky, vlhčené utierky. Poprípade cumel a nejakú extra látkovú plienku 🙂 potom muž nech donesie veci na cestu domov

@notnice2465 dúfala som, že tú vodu netreba lebo popravde už neviem kde ju napchám 😂. Mám takú strednú cestovnú tašku a už je úplne plná a to fakt tam nie je nič zbytočné. Balila som sa podľa zoznamu na stránke a navyše tam zatiaľ ani nič nemám. Ešte akurát rozmýšľam, že možno by nebolo zlé riešenie zobrať jednu veľkú vodu a potom sirup.

notnice2465
27. okt 2025
@domi122

@notnice2465 dúfala som, že tú vodu netreba lebo popravde už neviem kde ju napchám 😂. Mám takú strednú cestovnú tašku a už je úplne plná a to fakt tam nie je nič zbytočné. Balila som sa podľa zoznamu na stránke a navyše tam zatiaľ ani nič nemám. Ešte akurát rozmýšľam, že možno by nebolo zlé riešenie zobrať jednu veľkú vodu a potom sirup.

@domi122 mne muž nosil. Aspon mal zamienku prísť keďže je zákaz návštev momentálne. Treba veľa piť jedna bude určite malo 🙂

domi122
autor
27. okt 2025
@notnice2465

@domi122 mne muž nosil. Aspon mal zamienku prísť keďže je zákaz návštev momentálne. Treba veľa piť jedna bude určite malo 🙂

@notnice2465 teraz je zákaz?

reela
28. okt 2025
@domi122

@notnice2465 teraz je zákaz?

katulkagajdos
28. okt 2025

@domi122 čaj napr. bol k dispozícii na tej chodbe pri nadštandardných izbách - tak toto som ja využívala a pribor som jasne že zabudla tak mi muž musel doniesť. Oblečenie pre babätko som mala len na cestu domov- inak jej dávali na novorodeneckom… mne strava stačila tam, čo mi dali- akurát keď som rodila mala som nejaké 3 musli tyčinky a jednu fľašu vody

karcikarci
28. okt 2025

Ako pisu baby vyssie, urcite vlastny pribor, pohar, snacky, vodu ti mozu nosit priebezne, ale ja by som si aspon 1-2 neperlive zobrala... takisto mozno aj odsavacku na mlieko alebo kolektor, vlozky do podprsenky... pre babo naozaj stacia plienky, vlhcene, masticka ba zapareniny pripadne... oblecko davaju oni kym vas nebudu pustat...

domi122
autor
29. okt 2025
@karcikarci

Ako pisu baby vyssie, urcite vlastny pribor, pohar, snacky, vodu ti mozu nosit priebezne, ale ja by som si aspon 1-2 neperlive zobrala... takisto mozno aj odsavacku na mlieko alebo kolektor, vlozky do podprsenky... pre babo naozaj stacia plienky, vlhcene, masticka ba zapareniny pripadne... oblecko davaju oni kym vas nebudu pustat...

@karcikarci no dobre tak si ešte skúsim nejak preorganizovať tú tašku 🤦‍♀️😂, všetko už mám okrem toho príboru, vody a pohár ešte nemám zabalený. Ale je to už na nervy to čakanie momentálne som 38tt a ešte ani neviem ako budem rodiť, malý je totiž stále KP a včera som sa okrem toho nedozvedela nič nové.

domi122
autor
29. okt 2025
@reela

@reela ďakujem za info, bola som tam včera a tvoju správu som si prečítala až po ceste tak som mala celkom stres z toho rúška, že treba mať ale nikde nikoho som sním nevidela takže pohoda.

reela
29. okt 2025
@domi122

@karcikarci no dobre tak si ešte skúsim nejak preorganizovať tú tašku 🤦‍♀️😂, všetko už mám okrem toho príboru, vody a pohár ešte nemám zabalený. Ale je to už na nervy to čakanie momentálne som 38tt a ešte ani neviem ako budem rodiť, malý je totiž stále KP a včera som sa okrem toho nedozvedela nič nové.

@domi122 ono vies porodit prirodzene aj s KP, len este uvidis, co ti povedia

domi122
autor
29. okt 2025
@reela

@domi122 ono vies porodit prirodzene aj s KP, len este uvidis, co ti povedia

@reela viem, že niektoré nemocnice to robia ale neviem ako je to tu či sa priklonia radšej k cisárskemu.