Dali ste si niekto robiť jedálniček na mieru?
20. okt 2020
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či niektora z vás nemá skúsenosti z jedolnickom na mieru, ak áno tak koľko vás to stalo a pomohlo Vám to?
Ďakujem.
@matus7030 ďakujem pekne, presne preto by som sa pýtala či má niekto skúsenosti pretože aj ja mám v rodine ženy ktoré si dali urobí jedálničky hore dole a za nekresťanské peniaze. Ja by som to najprv vyskúšala u jednej ako to funguje nabehnúť na daný systém vyskúšať ako to zvládam a potom by som to skúšala inak. Ja som predtým zvykla byt na Mačingovej diéte len mám informácie že to nieje vhodná dieťa počas dojčenia.
Aj ja by som mala zaujem @matus7030

@dzoxo áno. Záleží asi od toho, čo očakávaš. Či chceš chudnút, alebo sa len stravovať zdravo, alebo naberať svaly...Každopádne na nete je hrozne vela "vyzivovych poradcov", ktori sa len tak tvária. Treba si nieco o tom nastudovat a potom si rozmysliet, komu zveris seba a svoje zdravie do ruk. Ja som mala od 2 báb, jeden mi vyhovoval viac, druhý menej, ale pri oboch som pekne schudla a nehladovala. Suma zavisi aj od casu (ci je to na tyzden, mesiac, stvrtrok) a aj od celkovej prepracovanosti. Drzim palce!