icon

Darujem hračky rodinám alebo slobodným ženám v Košiciach

nikola141980
Dnes o 19:25

Chcela by som venovat hracky nejakej rodine alebo slobodnej zene ktora si to nemoze dovolit. Len Kosice

anonym_9e5e55
•
Dnes o 19:37

Normalne som sa zamyslela nad tym, ake hracky to vlastne ponukas, ked maju byt pre slobodnu zenu... Az potom mi docvaklo, ze ma ist o slobodnu mamicku a asi teda pojde o hracky pre deti. 😅😅😅

jazzy03
•
Dnes o 19:51

Asi napis aspon pre aky vek, plus nejake detaily, naucne, babiky, auticka? A tiez ci si pre ne maju prist, kde cca bude odber, alebo si ochotna doviezt. Z Tahanoviec do Krasnej pre mamku bez auta bude problem. Aspon hned sa hned zuzi vyber.

tripetta
•
Dnes o 20:15

Ak by si si nevedela rady, odporúčam venovať nepotrebné hračky dlhodobému projektu Re-Hračky. Nájdeš ich aj na fb, zakladateľ je pán Kilevník. Ja sám som tam poslal už zopár balíkov (poštovné je zdarma s free kódom cez Packetu) a i ja mám odtiaľ kopec krásnych vecí.

anonym_521f81
•
Dnes o 20:40

Nad detskym domovom, nemocnicou, krizovym centrom pre matky s detmi... si nerozmyslala? Aj ked tazko sa k tomu vyjadrit nakolko hracky mozu byt nejake hrkalky, ale ja cisto dievcenske alebo chlapcenske alebo pre starsie deti spolocenske, karty, puzzle... A urcite aj stav zavazi.