icon

DepilConcept Košice

adenisaa
4. jan 2023

Ahojte je tu niekto z vás kto ma skúsenosti s depilconcept kosice ? Veľmi rada by som si vypočúla vaše skúsenosti 🙂

Strana
z2
dancingqueen321
5. feb 2025

@columbovazena a funguje? Ci to nebude to same ako v depilconcepte… ze clovek kupi, a chlpky nevypadaju

columbovazena
6. feb 2025

@dancingqueen321 Funguje perfektne. Mám čierne husté chĺpky , teda mala som. Už len matne si na nich spomínam 🙂 Mám Braun IPL, stál okolo 250 e, a je úplne skvelý. Ak ho budeš používať podľa návodu, a nemáš úplne svetlé, alebo sivé chĺpky, nebudeš určite ľutovať

karolina196
6. feb 2025

@natalia886
@albi123 Baby,kolko ste do toho vrazili?A na aky princip to ma akoze fungovať?Uz len ta reklama,že je to navždy a pri tom tam píšu,že musíte aspoň raz ročne na udržiavačku. 🙈 Prečo ste nešli na laser?Nemyslím IPL,ale ozajstny laser.Po ňom by vám istotne chĺpky vypadali.Tiež treba okolo 6 sedeni a aspoň 1-2x rocne udržiavačka,ale tam to je zaručene.Toto mi príde ako nejaká dobrá hovadina.

dancingqueen321
7. feb 2025

@karolina196 ja rozmyslam presne nad laserom, zatial som ale nic neriesila.. hlavne som pocula, ze tiez nie je garancia, a ze je to bolestive… hej presne - ta “udrziavacka” aj mna zarazila v depilconcepte, ktory slubuje trvale odstranenie ochlpenia :D mna to cele vyslo tak cca stovku… 55+nejakych 7+ nejakych 20 ci 30 za balicek s okuliarmi a kremom. No do stovky… uz som potom nesla, ale dvakrat co som bola ma velkohubo prehovarali na kupili akejsi odnoze permanentky zhruba za tisicku :D mi smiesne bolo vtedy, tisicku by som za toto nevysolila ked to je na chuja. Ja som isla na pazuchy a ked nic nepomoze tak co? Dam si zvysnu permu do vitriny??? Pred navstevou depilconceptu som ale isla na google precitat recenzie… na zaklade toho som skusila iba pazuchy, a ak by pomohlo, nemam problem to zaplatit… ale isto nie tak, ze vysolim zelene a chlpy budem furt mat :D

karolina196
7. feb 2025

@dancingqueen321 Laser nie je tiez trvaly,ale naozaj zredukuje ochlpenie a urobi ich jemnejsim.Preto treba udrziavacku.Ale tie udrziavacky uz nestoja tolko ako prvych niekolko sedeni.Z mojich skusenosti viem,ze ta "bolest" sa da vydrzat.Ono to zalezi na akom mieste a hlavne v akom stadiu cyklu si.Po ovulacii je zena ovela citlivejsia,preto to citit o nieco viac.Preto je dobre ist nejak po menzese,ale to sa nie vzdy da dat taky termin.Skus ho a uvidis.

dancingqueen321
8. feb 2025

@karolina196 vdaka za tip, skusim to.

paja456
11. feb 2025

Ahojte žienky, ja ľutujem len, že som nenašla toto fórum skôr, ako som sa nechala zlákať na túto klamársku firmu. Čudujem sa že ich nikto nežaloval ešte. Ja mám zaplatený balík 7 sedení za 360 eur a to vraj ešte som úžasnú akciu vychytala. Po 4 sedení žiaden výsledok chĺpky rastú ako divé nemám ani že nejaké vynechané ale úplne ako predtým žiaden rozdiel. Po prvom sedení mi vypadali bola som nadšená a odvtedy už nič myslím, že to bude tak ako tu už jedna z vás spomenula že prvé sedenie ti dajú nejak silnejšie to svetlo aby si si myslela aké to je úžasné a potom to znižujú aby si si ako hlúpa dokupila ďalšie sedenia!

sjuznk
12. feb 2025

@paja456 osobne som pri každej návšteve cítila, že intenzitu zvyšujú. Neviem ako je to možné, že nemiznú...ja nemám vôbec. a to som mala čierne chĺpky na nohách, dosť husto rástli. od leta som si nohy neholila, sem tam zbadám nejaký svetlý chĺpok, inak nič. Za mňa osobne dobre investované peniaze, nemám čo ľutovať, lebo účel bol splnený.

paja456
12. feb 2025

@sjuznk v poriadku toto je vaša skúsenosť a som rada že Vám to funguje mne bohužiaľ nie a čítala som recenzie nie len tu ale aj inde a je nás veľa ktorým to nefunguje. Tu ide o tú ich úžasnú reklamu ako to prezentujú že trvalá epilácia a vrátime peniaze a bla bla a keď ich konfrontujete tak Vás ignorujú. Najlepšie sú ich naučené hlášky že zrejme máte problém s hormónmi...žiaden nemám ale ak by som aj mala je to absolútne neprofesionálne aby ktokoľvek hodnotil váš zdravotný stav bez akéhokoľvek dôkazu či lekárskych záznamov a trepal takéto blbosti. Nevedela som že kozmetičky sú vyštudované lekárky. Ak sľúbili že chĺpky zmiznú a nezmizli majú vrátiť peniaze a hotovo. A tie ich pozitívne recenzie tiež úplne chápem nakoľko som na prevádzke čítala ich letáčiky že ak napíšete na Google alebo Facebook pozitívnu recenziu získate tým body na ďalšiu epiláciu takže väčšina tých recenzií ani nie je úprimná

karolina196
12. feb 2025

@paja456 Ono,aj keby vôbec nezvýšili intenzitu,tak by aj tak mali tie chĺpky vypadať po každom sedení.Ak už po druhom nevypadli žiadne,tak je to divné.Aj tak neviem na aký princip to ma akože fungovať.A neskúšala si si nejaký ten chĺpok zobrať pinzetou,že či pojde lahko alebo cítiť,že ho trháš s bolestou.Lebo chlpky rast rastu,ale mali by aj vypadat.Tam je niekolko faz ako rastu preto je treba viac sedeni,teda u laseru je to tak.

mina0202
13. feb 2025

@karolina196 ahojte, dnes som bola u nich na bradu a hornú peru. Konzultácia trvala hodinu. A bola hlavne o Tom aby som si dokupila permanentku, pretože len tak by to bolo výhodné. Dostala som od nich voucher na prvú epilácia za 6,90€ tak som to išla skúsiť. Trvalo to 5 minút, nemala som žiadne vedľajšie účinky, všetko bolo poriadku. No ale keby som to mala zrekapitulovať, tak su to tam vážne vyhodené peniaze. Keďže to správanie. A samé papiere ktoré musíte podpisovať, podpísala som tam asi 10 papiere. A ešte aj taký papier o certifikáte ktorý ešte ani nemám. Podľa mňa sú to klamári, ale kto nevyskúša nevie

anna1912
7. mar 2025

@vcielka45 Ja mám balíček viac zonovy a zóna stoji pod 20€ U mňa sú topka nielen na Svk .Bola som 4 krát a zatiaľ po 4 sedení super

anna1912
7. mar 2025

@albi123 tak co ja viem tak intervalu sú 2 max 4 týždne..To vám vážne takto povedali ? Ja som po 4 sedení max spokojná a keď som čítala recenzie tak som sa bála ale keď som.zistila že majú cez 45 000 tisíc klientov mesačne tak tých pár ludi je veľmi veľmi nízke percento nespokojných zakaznikov, Samozrejme ak zle.recenzie náhodou nedáva konkurencia

vcielka45
8. mar 2025

@anna1912 a pomáha vám to

albi123
8. mar 2025

@anna1912 ja som tam isla na odporucanie,takže automaticky som si kupila velky balik zon. Zial,vysledok nie je taky,ako bolo prezentovane. Chlpy sice po sedeni vypadali,ale vzdy znova narasli. Sedenia som mala pravidelne,presne podla pokynov,vsetko som dodrzala,ale nefunguje to. Kamoske,ktora mi to odporucila,tiez po par mesiacoch chlpy znova narastli. Takze za mna velmi zla investicia. A ako pisu aj zienky vyssie,komunikacia bola priserna,riesenim na nefunkcnost toho celeho je podla nich chodit dalej....Bola som uz 19x (kedze som mala nakupene zony a bud mi prepadnu alebo si to odchodim) a nic sa nezmenilo.

karolina196
8. mar 2025

@albi123 19krat?Preboha,to čo je za stroj.Aj pri laseri narastu chlpky,ale ovela menej a jemnejsie,lebo oni rastu vo fazach.Ja som bola 2.krat na podpazušie a uz som sa 2 mesiace neholila.Chlpky mi tam sice narastli,ale je ich malo a su jemne,takze ich nie je ani vidno.Nastastie je este zima,tak si to holit nemusim,ale verim,ze do leta uz tam ziadny nebude 😆

anna1912
8. mar 2025

@karolina196 Neviem dievčatá, ale depilconcept ma cca cez 15 pobočiek na SVK a ČR a viac ako 230celkovo Ja som si overovala recenzie v Trnave, Bratislave v Brne atď a všade v google 5 hviezdičiek ! Mam pocit, že konkurencia v Ke sa skrýva anonymne a vypisuje hlúposti ! Ak by to bola moja firma určite by som vás zažalovala ak by ste ma ohovárali !!! Ja som bola na laser a nikdy viac strašne to štípalo a vám asi ubúdajú zákazníci tak sa schyľujete podľa mňa pod morálnu úroveň najväčšieho úbožiaka ! Môj názor nás vás .Sesternica bola 9 krát a 5 mesiac ma úplný pokoj od chĺpkou. Tých 45 000 tisíc klientov mesačne, čo ošetria asi niečo o tom svedčí a mne anonymná konkurencia podľa mňa nepresvedčí o opaku. Ak je to tak, ako si myslím tak karma je zdarma. Pekný deň

anna1912
8. mar 2025

@vcielka45 Áno zatiaľ 4 a ok sesternica mala 9 a 5 mesiacov je úplne bez chĺpkov. Pozrite si ozajstne recenzie Bratislava ,Trnava a Brno na google.

anna1912
8. mar 2025

@paja456 ja mam tiež dobru skusenost a.rozhodovala som sa podľa mňa vo viac spoľahlivejšim zdoji .Stačí pozrieť recenzie ,Brno ,Bratislava ,Trnava na google a to ze ošetria cez 45 000 klientov mesacne .Chapem ze sa nájdu par co vypisujú zle recenzie .Mna osobne neodradilo a som rada ze na odporúčania som sa dala nahovoriť a neľutujem

karolina196
8. mar 2025

@anna1912 Tebe šibe?!Aká konkurencia?Ja tu len píšem,že nechápem na akom princípe fungujú,keď musíte absolvovať toľko sedení a tak často.Ty si naštuduj ako chlpy rastú a koľko ma fáz a potom tu osočuj.Laser štípe,ale pozri sa v akej fáze cyklu si na ňom bola.Po ovulácii to žena cíti dosť intenzívne ako pár dní po menzese.A v živote by som nešla na niečo do čoho nepriamo človeka smerujú na celý balík.Neviem ktoré z tých dvoch výjde drahšie,ale ja som skutočná klienka laseru.A aj tie podmienky sú akési divné a určite by som nepodpisovala nejakú hovadinu...

karolina196
8. mar 2025

@anna1912 Ako to,že máš profil z tohto mesiaca a z tohto roka?Hmmmm,asi sa tu niekto nasral,niekto kto u nich pracuje,že?Fotku som ti poslala ako to má vyzerať po 2.sedení...A nie po "25.krát"....

jenn25
26. júl 2025

@adenisaa mne sa nepaci, ze som tam prisla a pri tej uvodnej konzultacii sa pytali kde pracujem, ked som povedala tak presne tuto oblast sa rozhodol ich sef ocenit a davaju 30% zlavy na balicky...a teraz citam ze kazdy ma lacnejsie 😀 taketo odzuby su dost trapne...

8624
7. aug 2025

chci se poradit, byla jsem na úvodní konzultaci, která trvala asi hodinu a musela jsem podepsat asi 10 papírů, když jsem se zeptala, zdali dostanu kopii, tak prý ne.
Zvláštní bylo, že se mě slečna také ptala, kde pracuji.
Také se Vám to stalo?
Mám právo na ty kopie papírů co jsem podepsala že? Jaké máte zkušenosti vy?

Moc Vám děkuji

anonym_519831
27. aug 2025
@albi123

Absolutne neodporucam. Po 7 sedeniach sme vsetci aj s pracovnickami skonstatovali, ze od 4 sedenia sa nic nemeni a vysledky nevidno. Pytali sa, ci som zdrava, ci neberiem kolagen a ine pripravky, ci dodrziavam pokyny podla zmluvy. Samozrejme, vsetko som dodrzala,zdravotne tazkosti nemam ziadne, pouzivala som aj regenerator od nich, pilingy, hydratacne kremy,pilingove hubky...Slubovali, ze moj pripad preberu so sefkou. Len ma chlacholili, ze mam este chodit a vysledky sa urcite dostavia. Po 10 sedeniach mi povedali, ze vidno velky pokrok, aj ked sa nic nezmenilo a odmietli mi aktivovat certifikat kvality...Vraj mam chodit dalej (za plnu cenu)...Kopiu zmluvy mi odmietli dat. Nadalej slubovali, ze moj pripad preberaju,ale ked som volala so sefkou, nemala o mne ani sajnu. Este to nemame ukoncene, tak uvidime, ako to nakoniec dopadne. Za mna momentalne velmi neseriozne jednanie a vysledky ako po domacej epilacii.

@albi123 presne moja skusenost. Od slova do slova...len v Trenčíne. Vyhodené peniaze bez vysledku.

albi123
28. aug 2025
@8624

chci se poradit, byla jsem na úvodní konzultaci, která trvala asi hodinu a musela jsem podepsat asi 10 papírů, když jsem se zeptala, zdali dostanu kopii, tak prý ne.
Zvláštní bylo, že se mě slečna také ptala, kde pracuji.
Také se Vám to stalo?
Mám právo na ty kopie papírů co jsem podepsala že? Jaké máte zkušenosti vy?

Moc Vám děkuji

@8624 Samozrejme,ze mate narok na kopiu dokumentov,ktore podpisete. Tiez som si ich ziadala a nechceli mi dat,ale trvala som na tom,ze si ich chcem odfotit do mobilu. Mala som,co som potrebovala v danej chvili,tak som to dalej neriesila.

karolina196
28. aug 2025
@albi123

@8624 Samozrejme,ze mate narok na kopiu dokumentov,ktore podpisete. Tiez som si ich ziadala a nechceli mi dat,ale trvala som na tom,ze si ich chcem odfotit do mobilu. Mala som,co som potrebovala v danej chvili,tak som to dalej neriesila.

@8624
@anonym_519831
@albi123 Žiadne normálne konzultácie netrvajú tak dlho a v normálnych salónoch nedávaju podpisovať toĺko papierov. 🙈

ppp456gpdt
26. sep 2025

@adenisaa ja sa vyjadrím k depil concept BA - po 4 sedeniach mi bolo povedané, že mám pravdepodobne hormonálny problém a mam si to vyriešiť u lekárky a nastaviť liečbu, mam zaplatených 10 sedení. Tiez mi slecna hovorila ze moje vysledky ukaze sefke a bla bla... ako vidim podobne pribehy tu uz boli. Co sa tyka personálu tak je vidno, ze ako človeka ta majú absolútne na háku a svoju prácu neberú vôbec seriózne. No som extremne sklamaná a smutná z toho. Ku doktorke nepôjdem, lebo lieky do seba dávať nechcem. Mali ma na toto riziko upozorniť už na začiatku a nie odomna zlanarit 300 € a potom sa správať takto.... uvidím co sa da robiť. Depil concept NEODPORUCAM.

natalia886
1. okt 2025

Ja tieto sedenia absoluvujem už 2 roky nonstop a je to už oveľa lepšie chĺpky rastu zriedkavo a menej 2 roky som sa už neholila… ale no už som aj okolo 3500€ tam vrazila hej a teraz chodím raz za 3 mesiace na tie udržiavačky ešte si vyminat posledný balík a som zvedavá ci sa to potom udrží a už žiadne nenarastu lebo tiež mám z toho zmiešané pocity že po toľkých sedeniach stále rastu a to nemám žiaden hormonálny problém ani neužívam žiadne vitamíny na rast vlasov ničoho

Strana
z2