icon

Detská zubná pohotovosť v okolí Košíc

15. nov 2025

Ahojte- dcerku zacal boliet zub...c nasom meste vraj pohotovost nie je...o mesiac bude mat tri roky....takze potrebujem niekoho kde nenude mat traumu...okolie Kosice...poradite prosim? Pripadne ako s takym malym dietatom budu pracovat..nieco jej daju nejaky rajsky plyn ? Nespali sme skoro celu noc a ma aj teplotu

tundra
15. nov 2025
autor
15. nov 2025

@tundra velmi pekne dakujem..mate aj skusenost ? Strasne panikarim ale asi to bude aj tym ze som nespala ...

cyberk
15. nov 2025

Si si ista, ze zub? Nema len aftu? Lebo u 3r aby bolel zub je dost.. zvlastne, teda ak nezanedbavas jej zubnu hygienu. Teplota moze byt znakom inej choroby..

tundra
15. nov 2025
@anonym_autor

@tundra velmi pekne dakujem..mate aj skusenost ? Strasne panikarim ale asi to bude aj tym ze som nespala ...

@anonym_autor recenzie v googlmapach maju super,drzim palce.
https://maps.app.goo.gl/tPTQTvbf6va2b4CK6

autor
15. nov 2025
@tundra

@anonym_autor recenzie v googlmapach maju super,drzim palce.
https://maps.app.goo.gl/tPTQTvbf6va2b4CK6

@tundra velmi pekne dakujem- pojdeme tam

viestta
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor detska nie je, len ta na Bacikovej alebo na Torysskej

taktotedanie
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor bacikova

poleva
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v prvom rade sa ukludnite vy..lebo stres prenášate na dieťa, prečo hneď riešite rajsky plyn, dnes je zubarstvo niekde uplne inde, ako pred 20 rokmi, nikdy som pred deťmi nerobila stres a nestrašila ich, zubar je lekar ako kazdý iný, dnes maju 15 rokov a neboja sa nijakych lekarov, na toryskej su velmi zlati lekari, zubari..boli sme asi 2 krat, uplna pohodička

autor
15. nov 2025
@poleva

@anonym_autor v prvom rade sa ukludnite vy..lebo stres prenášate na dieťa, prečo hneď riešite rajsky plyn, dnes je zubarstvo niekde uplne inde, ako pred 20 rokmi, nikdy som pred deťmi nerobila stres a nestrašila ich, zubar je lekar ako kazdý iný, dnes maju 15 rokov a neboja sa nijakych lekarov, na toryskej su velmi zlati lekari, zubari..boli sme asi 2 krat, uplna pohodička

@poleva to som povedala obrazne....smejeme sa uz, nesli sme zatial nikam....spustila sa jej totalna zelenohneda nadcha...s nasou doktorkou sme taktiez v kontakte s mailom...zub zrazu neboli...tak cakame ako sa to vyvynie, teplota 37,5

poleva
15. nov 2025
@anonym_autor

@poleva to som povedala obrazne....smejeme sa uz, nesli sme zatial nikam....spustila sa jej totalna zelenohneda nadcha...s nasou doktorkou sme taktiez v kontakte s mailom...zub zrazu neboli...tak cakame ako sa to vyvynie, teplota 37,5

@anonym_autor ak by ste nahodou isli na torysku ozaj sme boli velmi spokojní, po kazdej stranke😀