icon

Detský fyzioterapeut v Košiciach

heleyovapatricia
27. mar 2023

Dobrý deň, pediatrička nás poslala za fyzioterapeutom aby skontroloval malú, lebo bola vytočena do jednej strany na kontrole ale doma som si to ani nevšimla lebo väčšinou je stále na brušku poslednú dobu. Odporúčila nám pani doktorku Bucherovú, neviem akú s ňou máte skúsenosť alebo s inými? Nejakú čo sa venuje poriadne babätkám malá bude mať 6 mesiace. Ďakujem pekne 🙂 😇

banalu
27. mar 2023

@heleyovapatricia ja som s bucherovou dobru skusenost nemala a ani jedna znama. Vysetrenie za 5 minut, vsetko hrrr hrrr, ani karticku poistenca som nestihla vytiahnut. Hrozne neprofesionalna. Znama zas vravela, ze po nej hukala, ze ma podvizivene dieta, ci nevidi, ze jej trcia rebra 🙄 ze sa po navsteve rozplakala v aute co na nu bola taka "prijemna" a hned nasla inu fyzio. Ja som tiez chvilu sedela v aute ako preplieskana, co som to prave zazila 🙄
Po tomto zazitku som svoju malu potom objednala normalne do detskej fakultnej nemocnice KE na fyzio-rehabilitacne a super. Primarka sice svojska, ale fyzioterapeutky paradne 👌👍

eda24
27. mar 2023

@heleyovapatricia ja som chodila so syncekom do sukromneho centra Liberta. Sice sme si vsetko platili,ale nelutujem. Pristup a vysetrenia super. Chodili sme cvicit tyzden,a synceka nam fajne rozhybali.

vkatush
28. mar 2023

@heleyovapatricia sestra pracovala chvíľu v Liberte, pochvaľovala si to tam.

My sme teraz s malým začali chodiť do RehabCare k Daniele Ochrankovej. Boli sme zatiaľ 2x, v piatok ideme 3x, takže neviem ešte povedať úplne, ale malý robí pokroky, tak asi je dobrá 😁

viviveronika
30. mar 2023

@heleyovapatricia chodime do novej nemocnice tiez asymetria a nam to pomohlo vsetko vzdy vysvetlili

niki11223344
11. apr 2023

@banalu no asi tak hoc na mknsom nasla na nu chvalu. Nenecha ta ani dokoncit vetu, neda sa normalne komunikovat vysvetlit si veci

banalu
12. apr 2023

@niki11223344 presne! Hrrr hrrr hrrr, moze byt odbornik aky chce, ale ako jej mam doverovat, ked ani poriadne nevysvetli kde je problem, ani nenecha matku jednu suvislu vetu povedat a len rychlo rychlo - lebo vidite, ze tu toho mame vela! Tak naco som sa objednavala tyzdne do predu, mala povedat, ze neberie novych! Ja nemozem za jej dezorganizaciu 🤷‍♀️ Mala to cele hystericky prerevala...
v DFN super pristup k detom, klobuk dole pred nimi!

heleyovapatricia
autor
12. apr 2023

@banalu prosím vás teraz myslíte tú primárku či Bucherovú

banalu
12. apr 2023

@heleyovapatricia bucherovu

lossless
25. apr 2023

my sme boli s malym do jedneho roka 2-3x u Bucherovej, za nas spokojnost, pomohla s cim bolo potrebne, vysetrenie bolo k veci. Mozem odporuct aj Ivetu Stefanovu na Moyzesovej, ma iny pristup v porovnani s Bucherovou - vela dieta pozorovala, tiez nam pomohla.

melany_y
12. máj 2025
@vkatush

@heleyovapatricia sestra pracovala chvíľu v Liberte, pochvaľovala si to tam.

My sme teraz s malým začali chodiť do RehabCare k Daniele Ochrankovej. Boli sme zatiaľ 2x, v piatok ideme 3x, takže neviem ešte povedať úplne, ale malý robí pokroky, tak asi je dobrá 😁

@vkatush ahoj môžem sa spýtať,bola si spokojná v rehab care ? Alebo lepšia bola Beresova?

vkatush
12. máj 2025
@melany_y

@vkatush ahoj môžem sa spýtať,bola si spokojná v rehab care ? Alebo lepšia bola Beresova?

@melany_y Berešová, na milión percent. Chodia k nej aj kamošky s deťmi, niektoré preventívne a niektoré kvôli zdrav. problémom. Ľutujem, že sme k nej nešli hneď.

melany_y
13. máj 2025
@vkatush

@melany_y Berešová, na milión percent. Chodia k nej aj kamošky s deťmi, niektoré preventívne a niektoré kvôli zdrav. problémom. Ľutujem, že sme k nej nešli hneď.

@vkatush ďakujem veľmi pekne ,ja skúsim aj rehab lebo Beresova má termín iba v juni a dovtedy nech niečo cvičíme. Veľmi si mi pomohla

melany_y
13. máj 2025
@vkatush

@vkatush a v rehab čo nebolo dobré?

vkatush
13. máj 2025
@melany_y

@vkatush a v rehab čo nebolo dobré?

@melany_y nehovorím, že vyslovene nebolo dobré, pomohla nám veľmi s malým aktivovať svalstvo a pomôcť s tým, čo bolo treba. Ale prístup Berešovej bol úplne o inom.

Ale také najväčšie výhrady som mala asi, že som sa cítila ako na páse. Rýchlo vám ukážem, robte si videá, aby ste vedeli, máme polhodinu na to, takže stihneme len toto a toto ukázať a raz si to vyskúšate vy, ak vôbec. Ak ti náhodou dieťa nespolupracuje, čo bude veľmi pravdepodobné, tak máš pocit, že len rýchlo ukázať a choďte si to domov robiť.
Plus manžel mal nervy na psa, ktorého tam mala 😂 sme psíčkari, sami máme dvoch, ale nie vo vnútri a určite by som psa nemala pri malých deťoch, kde ľahko nejaké môže mať alergiu alebo sa báť (aj keď to bola malá "prachovka"😁).

Ale vravím. Pomohlo to, účinok splnilo, len ten prístup sa mi osobne nepáčil.

melany_y
13. máj 2025
@vkatush

@melany_y nehovorím, že vyslovene nebolo dobré, pomohla nám veľmi s malým aktivovať svalstvo a pomôcť s tým, čo bolo treba. Ale prístup Berešovej bol úplne o inom.

Ale také najväčšie výhrady som mala asi, že som sa cítila ako na páse. Rýchlo vám ukážem, robte si videá, aby ste vedeli, máme polhodinu na to, takže stihneme len toto a toto ukázať a raz si to vyskúšate vy, ak vôbec. Ak ti náhodou dieťa nespolupracuje, čo bude veľmi pravdepodobné, tak máš pocit, že len rýchlo ukázať a choďte si to domov robiť.
Plus manžel mal nervy na psa, ktorého tam mala 😂 sme psíčkari, sami máme dvoch, ale nie vo vnútri a určite by som psa nemala pri malých deťoch, kde ľahko nejaké môže mať alergiu alebo sa báť (aj keď to bola malá "prachovka"😁).

Ale vravím. Pomohlo to, účinok splnilo, len ten prístup sa mi osobne nepáčil.

@vkatush ďakujem ti veľmi pekne ,hrozne si mi pomohla 🙂 áno pocula som že psíka má pri sebe a plakať malý určite bude , plakal aj vo fakultnej

vkatush
13. máj 2025
@melany_y

@vkatush ďakujem ti veľmi pekne ,hrozne si mi pomohla 🙂 áno pocula som že psíka má pri sebe a plakať malý určite bude , plakal aj vo fakultnej

@melany_y držím palce a naozaj, robte si videá, ako na to, skúšajte to tam s ňou aspoň 2x a pýtajte sa. Lebo je to iné v cudzom prostredí a doma.

melany_y
13. máj 2025
@vkatush

@melany_y držím palce a naozaj, robte si videá, ako na to, skúšajte to tam s ňou aspoň 2x a pýtajte sa. Lebo je to iné v cudzom prostredí a doma.

@vkatush ďakujeme, ja ešte sed potrebujem nabehnúť, tak priamo na toto nejaké cviky. A môžem sa spýtať, myslíš že môžme poprosiť aby tam psík nebol ? Priateľ má silnú alergiu

vkatush
13. máj 2025
@melany_y

@vkatush ďakujeme, ja ešte sed potrebujem nabehnúť, tak priamo na toto nejaké cviky. A môžem sa spýtať, myslíš že môžme poprosiť aby tam psík nebol ? Priateľ má silnú alergiu

@melany_y jasné, kľudne jej povedz. On si tam behá ako doma, takže ho pošle ku kolegyni, aby nebol s vami v miestnosti.
(A možno ho tam už ani nemá, my sme tam boli dávnejšie).