Diastáza - fyzioterapeut v Košiciach

heleyovapatricia
4. jan 2023

Ahojte, potrebovala by som vyšetriť diastázu po cisárskom reze. Vedeli by ste mi odporučiť dobrého/dobrú fyzioterapeuta/fyzioterapeutku v Košiach? Našla som na internete
- fyzioklinik.sk
- katies club
- rehab care atď..
Aké máte skúsenosti vy kde je najlepšie vyšetrené a poradené? Lebo našla som len rovno kurzy a rada by som išla na nejakú prehliadku kde ma pozrú a poradia ako cvičiť, kde sa človeku budú venovať (nie, že mám ísť na seminár o diastáze ako niekde som našla).
Ďakujem pekne 🙏

zuzik307
4. jan 2023

ešte Monika Šrenkelová https://rehabwomen.com/

siminicole
4. jan 2023

@zuzik307 áno ale robí iba kurzy. 5x v týždni . Ja som ju uprosila na individuálnu keďže kojim a mala som 3m babetko . Vyšetrila ukázala ako správne dýchať . Asi 1,5h - 50€. Napísala som jej na fb .

heleyovapatricia
autor
6. jan 2023

@siminicole a všetko vám vysvetlila skontrolovala? Venovala sa poriadne?

evka64
6. jan 2023

@heleyovapatricia ja som chodila na kurz ku p.Monike Skrenkelovej, vsetko vysvetlila, naucila co robit, venovala sa..odporucam

siminicole
6. jan 2023

@heleyovapatricia Hm povedala, že nestihne všetko čo sa robí na kurze tak len z rýchlika. Nehovorím, že zle ale veľa veci som už vedela . Neviem porovnať klasického fyzio s výmenným lístkom zadarmo a ju.

lilapa
7. jan 2023

@heleyovapatricia ja som chodila na skupinový kurz ku Katie club a som spokojná, max.8 žien,ukázala ako cvičiť,dala nám cviky na domov, cvičila som 2xdenne 10-15 min. Poradila aj iné veci nie len cviky,mali sme aj individuálne kompletnú popôrodnú diagnostiku.